8. maaliskuuta 2015

Vahingossa kivat

Tänään testivuorossa on Kauneudenkaupalta saamani OPI:n You're So Vanilla. Kyseistä lakkaa on kehuttu maasta taivaisiin, ja kieltämättä mietin, mikä siinä nyt on niin kovin ihmeellistä. Vaan ei mennyt kuulkaa kauan kunnes ymmärsin. Täydellinen levittyvyys! Upea sävy! Oih, ja voih! Miten mikään vaalea cremelakka voi käyttäytyä näin nätisti?! ♥


Ja koska minä olen minä, en jaksa koskaan olla yksivärisillä lakkauksilla. Mietin pitkään miten koristelisin nämä, ja kaikkien vaihtoehtojen jälkeen päädyin... arvatkaa mihin... leimoihin! Kuka arvasi? ;) Ensimmäistä kuvaa leimatessani luulin, että nämä kynnet lähtevät samantien kuvan oton jälkeen poistoon, mutta eikä mitä! Keksin leimata kaikkiin kynsiin eri kuvion. :D Sama teema kuitenkin pitäytyi; jonkinlaista kukkakoukeroa. Löysin myös yhden uuden suosikkikuvion, nimittäin tuo keskisormen ruusukuvio! Jestas kuinka nätti! Nään jo sieluni silmin tämän alla esimerkiksi neonpinkin, tai vaikka neonkeltaisen nyt kun kesää kohti ollaan kovaa vauhtia matkalla. Tai jonkun megasuperhyperkiimaltavan glitterin! ♥


Pikkurillin leimat meni vähän miten meni, sillä kuviossa oli niin suuria alueita, että lakka ei levittynyt niihin tasaisesti. En kuitenkaan jaksanut alkaa korjailemaan, joten näillä mennään, eikä nuo luonnossa edes näytä noin epäselviltä. Jos joku siis ihmettelee, niin ne on ruusut. ;)

Nudea? ♥

xoxo, Katri

20 kommenttia:

  1. Wautsi<3 Todella ihanat ja näistä tekee niin erilaiset nuo leimat, jotka kumminki sopii kaikki hyvin yhteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mussu! <3 Joo, mä ajattelin et pidän teemana nuo kukat. :3

      Poista
  2. Vain-illa on yksi mun parhaista lakoista <3 Oot kyllä loihtinu sillä mahtavat kynnet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä niin ihana lakka! :3 Voi kiitos paljon. ♥

      Poista
  3. Ohhoh, nyt kyllä on aivan ihanat! Tosi ihana väriyhdistelmä! :)

    VastaaPoista
  4. Hei, vähänkö kiva idea ja lakkaus! :) Tätä tyyliä täytyy ehkä itse apinoida :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva että tykkäät! :3 Apinoi ihmeessä! :D

      Poista
  5. Oh, ompa kauniit kynnet, nuo leimaukset sopivat jotenkin ihan täydellisesti tuohon lakkaan. Mä oon monesti miettinyt You're So Vanillan ostoa, mutta jotenkin tuon sävyiset vaaleat/nudet ei vaan tunnu olevan ihan mun juttuni. En tiedä tulisko käytettyä... Vaikka vaniljakola onkin super hyvää! :D Taas kyllä näitä kuvia katsellessa aloin miettiä, pitäisikä tuo hankkia... Toistaiseksi on riittänyt My Vampire is a Buff.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö mulla on ihan sama juttu! Mietin aina, että raaskinko ostaa tuollaisia nuden sävyisiä lakkoja kun on aika "tylsiä" enkä tiedä sopiiko ihonväriin ym... Itse asiassa tästäkin lakasta mietin, että taittaako liikaa kellertävään. Mutta onneksi sain tämän juuri sopivasti testiin ja se on kyllä täydellinen! ♥ Mutta itse ostaisin varmaan enemmän harmaaseen/valkoiseen taittavan nuden. :)

      Poista
  6. Nää on kyl tosi nätit! Mut se on Vain-illa, ei Vanilla. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja joo, mä huomasin kans vasta tän postauksen tehtyäni että kappas.. :D Mut en kyl jaksa enää korjata, eiköhän kaikki kuitenkin tiedä mistä on kyse. ;)

      Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥