29. lokakuuta 2013

Kynsikuvaamisen mahdottomuus

Lyön vetoa etten ole ainoa jonka tämän asian kanssa tuskailee. Kynsien kuvaaminen! Miten ihmeessä oman kätensä muka saisi näyttämään jollain tapaa hyvältä saati kauniilta?! Otan vastaan kaikki neuvot, tämän on pakko olla vähintäänkin jotain rakettitiedettä. :D Eikä asiaa helpota lainkaan se että luonnonvaloa ei ole missään! Keltaisen lampun alla ei vain voi saada hyviä kuvia. Millaisissa paikoissa/valossa te kuvaatte nyt kun aurinko ei suostu edes pilkahtamaan?

                   

Nämä kynnet kuuluvat taas sarjaan: "I know I can do better" :D Toisaalta mitä muuta voi kynsiltä odottaa kun haluaa vain äkkiä jotain kynsille ettei ne raukat joutuisi olemaan ihan nakuna!
Kärjissä tippidecalit (eBay) ja GR:n violetilla glitterillä koitin saada aikaiseksi abstraktit viivat mutta ei taas mennyt kuten Strömsössä... Nämä kynnet lähtivät muutenkin poistoon heti kuvan ottamisen jälkeen. :)

Pari pientä sanaa tästä uudesta blogistani. On ihanaa että teitä ihania uskollisia lukijoita on siirtynyt tänne (vanhan blogin kautta) niin moni! Toki olen hieman harmissani siitä että vanhassa blogissani oli lukijoita yli 200 ja tässä uudessa "vain" 37 (at the moment), mutta toisaalta on parempi, että pieni määrä oikeita lukijoita jotka ovat oikeasti kiinnostuneet blogistani, kuin suuri määrä joista yli puolet eivät tyyliin edes muista että on liittynyt tännekin.
Olen onnellinen ihan teistä ihan jokaisesta lukijastani ja toivon että jaksatte lueskella höpinöitäni jatkossakin. Ei se määrä vaan se laatu. I love you all!

xoxo, Katri

12 kommenttia:

 1. Sun kädet sentään näyttää hienolle! Mun kädet näyttää kynsikuvissa aina kamalan paksulle :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä näytä miltään paksuilta! :D Ihan normi sormet sulla :) <3 Ja ihania lakkauksia!

   Poista
 2. Mie hommasin sen 6400K lampun eli kirkkaan sinisen päivänvalon :) mukava ähertääkin sen alla iltaisin kuin päivisin. Pyrin ottamaan kuvat aina ikkunan vieressä jos ulkona on sopivasti valoa. Nyt se on jo vähän mahdottomuus kun aurinkoa ei näy päivisin :D joten lampun alla kuvataankin. :)
  Sormien asento on kullekin se ainainen ongelma, paras on ehkä kynsilakkapullon kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooh, mäkin haluun tollasen lampun! :o Mistä ostit sen ja mihin hintaan?? :) Mä luulin kerran ostaneeni Ikeasta sinisen päivänvalon mut kun kotona kokeilin sitä niin tadaaa, keltainen! :D Huoh.

   Ja joo sormien asento on aina se The Ongelma! Mä sitten taas en saa kynsilakkapullon kanssa niitä ollenkaan hyvin! :o Vaikka joku ihana lakkapullo ois tietysti ihanaa rekvisiittaa kuvaan.. :) ♥

   Poista
 3. Kynsikuvaaminen on niin haasteellista! Jos mulla ei ole kädessä mitään, käsi näyttää sellaselle kauheelle kouralle :D Työskentelen noin kerran viikossa taidegalleriassa ja meillä on siellä tosi hyvä valo, pyrin ottamaan kynsikuvani aina siellä. Mutta koska vaihdan lakkoja useammin kuin kerran viikossa, kuvaan myös kotona, keittiössä valkoista seinää vasten loisteputken valossa. Ei paras mahdollinen, mutta riittää mulle.

  Eiköhän ne eksyneet lukijat uuteen osoitteeseen löydä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas oon ostanu Tiimarista sellaisen valkosen suuren kartongin jonka pyrin pitämään aina taustalla kynsiä kuvatessa niin pääsee vaihtamaan paikkaakin auringonvalon mukaan mutta koska tota kyseistä valoa ei enää juurikaan näy niin kuvaus on armotta haasteellisempaa! Inhoan keltaisuutta! Sitten yritän epätoivoisesti kuvankäsittelyohjelmalla muokkailla sitä keltaisuutta pois mutta tulos on mitä on, krhm.. :D :D

   Ja toivotaan että löytäis! ♥ :)

   Poista
 4. Mulla on luonnonvalolamppu ja odotan eBayn kautta tulevaksi lightboxia. Niillä pitäisi saada ihan hyviä kuvia :D En nyt tiiä, oonko oikeesti hyvä kuvaaja vai miellyttävätkö kuvani vain omaa silmääni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistäs sä oot luonnonvalolamppus hankkinu? :) Ja mistä sen edes tietää sillä miljoonien hehkulamppujen hyllyllä mikä sitten on se paras.. :'D

   Hmm, mäki oon miettiny tota LightBoxia mut jotenkin se tuntuu musta hankalalta.. o_O

   Poista
 5. Tuo kuvaaminen on kyllä yhtä tuskaa. Usein tuntuu, että lakkaukset onnistuu ihan ok, mutta niitä ei vaan saa kuvaan. Sain hankittua luonnonvalolampun ja lightboxin ja nyt tuntuu, että uusi kamera olisi pakko hankkia. Onneksi mulla on ensi viikolla synttärit;-)

  Mulla on sitä paitsi tosi isot kynnet ja jotenkin tönköt sormet, enkä koskaan saa väännettyä niitä mihinkään naiselliseen posetukseen. Yleensä käteni näyttää kuvassa siltä, kuin joku pitkäkyntinen monsteri olisi juuri hyökkäämässä! Blääh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Kuinka monta kertaa ollaankaan kynsiblogeissa törmätty siihen fraasiin että "nää näyttää luonnossa paljon paremmalta"... :D Mutta kun se on totta! Niitä on ihan mahdoton saada kuviin yhtä kauniisti! Uuuu, mulla taas on toisinpäin! Hankin just uuden kameran (järkkäri <3) mut luonnonvalolamppu ja lightbox puuttuu.. :'D

   Mä kans en tajua kun jotkut saa kätensä niin naisellisiin ja kauniisiin asentoihin ja itse kun koittaa ne jotenkin saada niin näyttää vähintään joltain kalman kouralta! :'DD

   Poista
 6. Multa löytyy luonnonvalolamppu. Se helpottaa edes vähän kynsien kuvaamista :)

  Ooh, mun silmään noi kynnet on tosi nätit ja onnistuneet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, ilmeisesti tuo luonnonvalolamppu on aika must näissä kynsikuvien ottamisissa! Pitää laittaa hankintalistalle ja pian! :)

   Oi kiitos ihana! ♥ Omassa päässäni taas pieni perfektionisti kuiskailee että "pystyisit parempaankin".. :D

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥