16. marraskuuta 2013

A few questions

Heippa vaan täältä ruudun takaa!

Jos joku sattui tässä tunnin sisään seikkailemaan blogissani, huomasit varmaan että ulkoasu muuttui n. sekunnin välein. :D Yritin siis muokata ulkoasua jälleen enemmän omaksi itsekseni mutta enhän mä onnistunut. Siksi kysyisinkin nyt teiltä:

Mitä ihmettä tarkoittaa kun taustakuvaa ladatessa tulee virheilmoitus että "Sisäiset virheet estivät kuvan lataamisen"? Miten ihmeessä mä saan tuon pois! Oikeastaan tuo oli yksi (suurimmista) syistä siihen miksi tein uuden blogin; Vanha blogi teki ihan samaa! Mä en kestä, miksimiksimiksi mun blogi temppuilee mulle?! Auttakaa mua hyvät ihmiset... miten mä koskaan saan blogistani täysin mun näköisen jos tää kokoajan bugittelee. ;<Sitten toinen kysymys joka taas koskee (kynsi)kuvailua.

Mistä ihmeestä te hankitte ne paljon puhutut luonnonvalo/päivänvalolamput? Mä olen yrittäny kauppojen lamppuhyllyillä salapoliisin lailla etsiä sellaisia mutta en löydä?! Millä nimellä ne oikein löytyy? Jotta saataisiin ihan vääntää rautalangasta niin voitteko ihan linkittää että minkälainen lamppu se on ja mistä?? Toki hintakin olisi ihan mukava kuulla.

HJÄLP?

Ps. Vielä huomisen päivän ajan ehditte osallistua arvontaan!


xoxo, Katri

13 kommenttia:

 1. Sisäiset virheet? :O Ei oo koskaan herjannu minulla, mutta varmistaakseni asian... Ootko kokeillut monia muita taustoja? Ootko ladannut itse netistä taustan vai käyttänyt bloggerin omia? Onko silloin herjannut? Koko tarpeeksi iso?
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kokeillut moooonia erilaisia ja eri kokoisia taustoja mutta mikään ei toimi, ei bloggerin omat eikä netistä ladatut! :( Äääääh!

   Poista
 2. Enpä osaa sanoa miksi herjaa. Itselläkin metsästyksessä sellainen lamppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä me saadaan vastaus joltain viisaammalta (lampun suhteen siis)! ;)

   Poista
 3. Mun päivänvalolamppu on Prismasta Pleomaxin energiasäästölamppu. Siinä lukee day light ja värilämpö on 6400 K. Toi lämpötila on tosi tärkeä, kun hommaa lamppua, ettei ole liian keltainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon Lunalii! Mahtavaa! Meen heti huomenna hankkimaan sellaisen. :----)

   Poista
 4. Ensimmäisenn ongelmaan en osaa vastata :o ihme juttu?

  Oman luonnonvaloni ostin tarjoustalosta ja hintaa taisi olla 12e :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä merkkinen lamppu se oli jajajaja mitä siinä lukee jajajaja...? :D

   Ja joo, siis tosi saakelin ärsyttävää tuo!! Harmittaa niin paljon että ei voi muokata blogia 100% oman näköiseksi kun tuo temppuilee.. -___-

   Poista
  2. Niin joo, unohdin laittaa, että ne Prisman lamput on vaan 6-7e hintaisia, siksikin omani hain sieltä :)

   Poista
  3. Lunalii, kävin kattomassa Prismassa mutta siellä ei ollut enää ollenkaan valikoimassa (myyjä sanoi) Pleomaxin kyseistä sarjaa.. o_O Onneksi löysin Airamin version ja se oli 9,90e. :)

   Poista
  4. No voi hitsi! Mä olen nähnyt noita Tampereen molemmissakin Prismoissa. Onneksi löytyi kuitenkin vastaava :)

   Poista
 5. Prisman päivänvalolamput ovat poistumassa valikoimista eli tuurilla sellaisen voi vielä löytää. Jos ei löydy, niin aika hakuammunnaksi menee koska ihan sattumanvaraisesti niitä on kauppojen valikoimissa. Netistä tilaamalla tietenkin voi saada, mutta silloin lamput yleensä myydään useamman lampun pakkauksessa.
  Sitten tuohon kuva-asiaan arvelen, että kuva on liian suuri koska silloin blogger ei anna ladata sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onneksi satuin löytämään tuon Airamin version! :)

   Hmm, mä kokeilin kyllä monen kokoisia kuvia mutta mitään ei antanut ladata ;<

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥