13. tammikuuta 2014

Samoilla linjoilla edelleen

Oletteko jo ihan kyllästyneet samantyyppisiin manikyyreihin? ;) Tämän päivän lakkaus nimittäin noudattaa samaa kaavaa kuin kaksi edellistäkin, ja huomenna saatte nähdä taas yhdet samanlaiset, joskin eriväriset kynnet. ;D


Turkoosi lakka on Dependin ihana cremelakka (josta on numero kulunut pois ;<) ja käsittääkseni tätä ei enää edes valmisteta. Höh, peittää nimittäin yhdellä kerroksella! Omani tosin oli niin jankkiintunut että tarvittiin kaksi kerrosta peittävään ja raidoittumattomaan pohjaan.


Glittereinä toimi H&M:n Jo Is In The House, China Glazen Nova sekä Flormarin neliöhippulakasta ongin muutamat neliöt kynnelle. Ne tosin ei näy ollenkaan. :D

Nämä kynnet ei sitten jostain syystä ollutkaan okein mieleiset, en tiedä mikä niissä mätti. Poistin ne lähes samantien ja tein uudet, melkolailla saman sävyiset tilalle. Niistä huomenna lisää. :)

Mitä mieltä näistä kynsistä?

xoxo, Katri

8 kommenttia:

  1. Mehän ollaan samiksia :D Mulla on kans mintunvihreät kynnet ja yritin tehdä glitterliukua, sä onnistuit paaljon paremmin! Ja käytin eri lakkoja kuin sä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh! :D Samis! Ja haha, eihän nää nyt kauheen hyvin onnistuneet.. :D

      Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥