1. maaliskuuta 2014

Long time no see

Täällä ollaan, vaikka postaustaukoa on tullut paristakin syystä. Ensinnäkin olen ollut taas sairaana joten ei ole pystynyt ajattelemaankaan mitään blogijuttuja ja toiseksi... kävi pieni kynsi-äksidentti kun kävin suihkussa. Hiustenpesu on äärimmäisen vaarallista! Menin siis suihkuun nakukynsillä vaikka arvelinkin että se saattaisi koitua kohtalokseni. ;D Hiuksia pestessä tajusin että nyt napsahti jotain jossain ja kappas. Vasemman käden nimetönhän se siellä katkesi! Kynsi siis. Ei sormi. Onneksi ihan niin hauraita nakkeja mullakaan ei ole. ;D Mutta asiaan. Mä en ole koskaan ennen kuullut tai nähnyt, että kynsi voi katketa näin! (Oikean puolimmainen kuva)
Oik. puoleinen kuva on muuten otettu justiinsa piiitkän suihkun jälkeen, siks iho näyttää ryppyseltä. ;D En tajua kuinka se onnistui katkeamaan noin? No, vasemmassa kuvassa näettekin että leikkasin ja viilasin sen kauniimpaan kuntoon mutta silti harmittaa niin vietävästi! Eipä ole tehnyt paljon mieli lakkailla kun tuo nimetön pilaa kaikki manikyyrit, äääh!

Tällä kertaa halusin esitellä teille parit ostokset. Itse asiassa eBaysta on vielä pari pikkujuttua tulossa mutta koska postaustauko on tahtomatta venynyt näin pitkäksi, esittelen nämä jutut ensin!

Parit kynsilakat


Korttitasku & Kännykänkuoret


Ginan lakat oli tutussa pysyvässä(?) tarjouksessa 3kpl 9,95€ joten nappasin mukaani pinkit glitterit (tietysti) sekä monen hehkuttaman the (creme)valkoisen. En ole itse vielä kokeillut tätä kynsilleni, kerron siitä sitten enemmän kun kokeilen.
Korttitasku oli itse asiassa pieni yllätys, sillä luulin sen olevan postikorteille (olisin tietysti voinut lukea tiedot tilaussivulta, krhm...) mutta sen hinnaksi tuli huimat 0,70e joten ei ollut suuri menetys. ;D Toinen kännykän kuorista oli myös pieni ylläri (tuo ruskeasävyinen timanttinen), sillä se olikin niin... massiivinen. Kännykkäni näytti pienenltä panssarivaunulta kun puin tuon sen ylle. ;) Toinen kuori on perus glitter-hopea blingbling ja se kimaltaa ihanasti!

Söpiksiä?

xoxo, Katri

8 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja ja ikävä onnettomuus kynnen kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojooooo! :S Onneksi on uusiutuva luonnonvara.. ;) Harmittaa vaan kyllä silti! Hmph.

   Poista
 2. oooo noi kynslakat on ihania, tahtoo myös :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on!! ♥ Ainoo vaan että musta tuntuu että noi kuuluu sarjaan: "Näyttää kivemmalta pullossa kun kynnellä" :D Muttamutta.. :D

   Poista
 3. Whhaaaat? :D Miten ihmeessä se on katkennu noin? Ai saakutti, miten kipeeltä se näyttää... :(

  Nooi ginan lakat? Ooh ihania! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä kipeä aluksi! :( Onneks ei enää. Nyt vaan harmittaa ku se on tollanen tynkä.. -___-

   No niin on! ♥

   Poista
 4. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ toi kynsi!!

  Supersöpöjä kuvia susta! ♡ :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpääää!!! :(

   Aaaw tsihihih kiitos Sara! :33 x) ♥

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥