16. toukokuuta 2014

Shimmer Polish: Airrian & Jennifer

Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi testata myös loput neljästä Shimmer Polishin lakasta jotka Cindy lähetti minulle testiin. Juttua aiheesta mm. täällä ja täällä! Tällä kertaa testasin lakat nimeltä Airrian sekä Jennifer. Ajattelin myös tällä kertaa tehdä lakkauksen käyttäen näitä lakkoja, en siis pelkästään tehdä swatcheja.

AIRRIAN

Airrian on glitterpommi kirkkaalla pohjalla ja se sisältää ainakin punaisia, oransseja, vaaleanpunaisia, sinisiä ja mustia glittereitä. Levittyvyys hyvä, vaikka peittävää tulosta tällä ei saa eikä oletettavasti ole tarkoituskaan saada. :)


Itse yhdistin Airrianin ruskeaan cremelakkaan ja mielestäni lopputuloksesta tuli varsin sievä! Mun mielestä tuo lakka näyttää paremmalta kynnellä kuin pullossa. :) Ruskea cremelakka on Dependin, numero valitettavasti kulunut pois pullon kyljestä.

JENNIFER

Jennifer on myöskin glitterpommi kirkkaalla pohjalla ja se sisältää ainakin sinisiä, oranssjea, violetteja ja vaalean keltaisia glittereitä. Levittyvyys hyvä kuten kaikissa merkin lakoissa (joita olen testannut).

Halusin yhdistää Jenniferin Color Clubin vaaleansiniseen Factory Girliin. Yritin saada vinoranskiksen tehtyä tarkasti mutta nämä lähikuvat näyttää kivasti aina pienimmätkin virheet... :D


Shimmer Polishin lakkoja voi ostaa mm. Shimmer Polishin nettisivuilta tai esimerkiksi Etsystä.
*En hyödy linkkien klikkaamisesta.*


Mitäs sanotte?

xoxo, Katri

10 kommenttia:

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥