10. heinäkuuta 2014

Mustavalkotekstiä

Monet (kynsi)bloggaajat ovat päivitelleet sitä, että täällä blogissa pitäisi olla jonkinlainen otsikkogeneraattori joka muodostaisi sopivan otsikon itsellään kun teksti on valmis. :D Kuulun itse tähän samaan ryhmään, sillä mä en vain kestä kun nämä otsikon pähkäilyt vie liikaa aikaa itse postauksen näpyttelyltä! Ja kaiken sen pohdinnan jälkeen keksin: "Mustavalkotekstiä" ...anna mun kaikki kestää. Onneksi ketään ei kiinnosta otsikko vaan itse asia. Mennään siis siihen.
Violetin jälkeen halusin saada kynsille jotakin neutraalimpaa ja joka sopii vaatteisiini, joten mustavalkoinen toimii aina. Näillä lakoilla sain taiteiluni aikaiseksi;


En koskaan jaksa kuvata käyttämiäni leimauslaattoja (osittain siksi että ne peilaavatkin ikävästi ja niistä ei tahdo saada hyvää kuvaa!) joten kerron tähän väliin, että keskisormen ja nimettömän leimauksissa oli käytössä Pueenin laatta nro. 53.

 Otan harvoin sellaisia kynsikuvia joissa näkyisi peukalokin, joten tässä teille erityislaatuinen kuva. ;) Tykkään pitää peukalon kynnet suht lyhyinä, sillä ne ovat nätit niinkin, eivätkä häiritse päivittäisiä töitä.
Oli kiva käydä napsimassa ulkona kuvia! Vasta tänään havahduin siihen, että aurinko todella paistaa iltaan asti ja mulla on koko päivä aikaa mennä kuvailemaan. Nää ulkokuvat on mun mielestä ihan superpaljon kivempia kuin sisällä otetut, aurinko kun paistaa niiiiin kauniisti. ♥

Mitä pidätte?

xoxo, Katri

14 kommenttia:

 1. Wautsi! Mä katoin ensin, että noi olisi siirtokuvat, mutta että leimat? Todella hyvin oot onnistunu! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos muru! ♥ Ja joooo leimaukset onnistui kyllä yllättävän hyvin! :3 ♥

   Poista
 2. Tosi mageet kyllä, tykkään paljon! <3

  VastaaPoista
 3. Aivan älyttömän upeat kynnet, ei aian tarvi olla mitään väri-ilottelua. :) Itsekin sain juuri vähän aikaa sitten tuon Pueenin setin ja tuota tekstikuviota ihailin. Se on kyllä juuri niin hyvin näköinen kynsillä kuin kuvittelinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♥ Itse pidän kyllä värikkäistäkin manikyyreistä mutta tässä oli kyllä sitä jotain :3
   Pueenin laatat on kyllä aivan mielettömän ihania! ♥

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥