31. lokakuuta 2014

NOTD: Halloween

Itsehän en yleensä tee juurikaan teemakynsiä paitsi ehkä jouluisin. Tällä kertaa halusin kuitenkin päästä kokeilemaan uutta lakkaani, CC:n Foxy Mamaa joka on erittäin kirkas neon oranssi. Se on huudellut minua lakkahyllyssäni jo pidemmän aikaa ja nyt sain hyvän syyn käyttää sitä! Halloweeeen! Foxy Mama on aivan mielettömän upea yksilö, neon oranssi creme (oletan) jossa on kultaista shimmeriä ja se peittää kahdella kerroksella. Rakastan tällaisia neoneja joihin ei tarvitse valkoista lakkaa alle. Ah!


Color Club - Foxy Mama
Gina Tricot - Black
Flormar - GL05
Konad - musta
DRK-A leimauslaatta


Ps. Tämä Foxy Mama ei muuten pääse ollenkaan oikeuksiinsa kuvissa - niin omissani kuin googlen kuvissakaan. Tämä pitää omistaa ja kyllä, juuri sinä tarvitset tämän.

Mitäs sanotte, onko riittävän kamalat Halloweenkynsiksi? ;)
Juhlitteko muuten Halloweenia jotenkin?

Huomaatteko muuten, että tuo keskisormen kynsi on aivan erilainen kun muut! Niin siinä nimittäin sitten kävi, että se napsahti poikki sivusta kun poistin edellisiä lakkoja kynsiltä. Siinä oli jo ennestään pienenpieni lohkeama joten osasin kyllä odottaa että se varmasti katkeaa jossain vaiheessa. Tyhmää vaan, että on nyt niin valtavan eri näköinen muihin kynsiin verrattuna. No, onneksi se kasvaa nopeasti!

xoxo, Katri

10 kommenttia:

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥