9. joulukuuta 2014

Joulupukki, kuuletko?

Ajattelin olla yksi niistä Matti Myöhäisistä jotka tekee joululahjatoivepostauksen näin supermyöhään - ja oikeastaan myös vähän turhaan, sillä en usko että pukki lahjoo minua tänäkään vuonna erityisesti. ;) En ole ollut tuhma, mutta valitettavasti joululahjaikä on auttamattomasti ohi, nyyh... Kokosin tähän kuitenkin muutaman jutun jotka ovat aina tervetulleita - mistä sitä tietää jos joku haluaisi vaikka yllätyslahjoa minua. ;D


1. Lahjakortti. Tällä hetkellä toivon veljeltäni ja hänen perheeltään Ikean lahjakorttia, mutta muidenkaan liikkeiden lahjakortit ei tekisi pahaa. ;D Ja vaikka samankin liikkeeseen - Ikeasta ei voi koskaan ostaa liikaa tuotteita!

2. Pussilakanasetti. Tuo kuvassa oleva on aivan ihana, mutta mikä tahansa kuosi kelpaa. Näitä aina tarvitsee - tiesittehän että petivaatteet pitäisi vaihtaa kerran viikossa? ;)


1. Kirje. Sellainen aito, oikea, käsinkirjoitettu kirje. Olen yhdeltä ystävältä saamassa kirjeen lahjaksi ja toiselta toivoin tätä - onkohan pukki kuullut toiveeni?

2. Villasukat. Näitä ei vain voi koskaan olla liikaa! Vanhat tahtoo aina viikon käytön jälkeen nukkaantua eikä näytä enää niin kivoilta. Ja kuuluuhan jouluna saada pehmeäkin paketti.

3. Suklaa. Tarvitseeko tähän sanoa mitään? Suklaa on olennainen osa joulua! Itse tosin pidän lähinnä vain maitosuklaasta ja Pandan kovehdeista. Ja sitten ne sellaiset Mauri Kunnaksen joulusuklaat on tosi hyviä ja vielä supersöpössä käärössä!

4. Kynsilakat. Tosin tää on vähän hankala, sillä mulla on jo vähän kaikkia ja niitä on varmasti toisen vaikea ostaa kun ei yhtään tiedä mitä haluan...tai tarvitsen siis. ;) Ehkä käsin tehty lahjakortti joka oikeuttaa tietyn suuruiseen lakkatilaukseen? ;) (Oisko söpöintä ever!)

Mitä te toivotte pukilta tänä vuonna?

xoxo, Katri

6 kommenttia:

 1. Kivoja lahjatoiveita sulla :) Mulla on oikeastaan vain yksi lahjatoive, sanoin miehelleni että haluan koko vuoden kestävän lahjan, ja niinpä saan ostaa ensi vuonna joka kuukausi sidotun kukkakimpun itselleni ihan kukkakaupasta, ja isäntä maksaa :D Mutta toi aito käsinkirjoitettu kirje olisi kyllä tosi kiva, joten tontut, jos olette kuulolla viekää viestiä eteenpäin että mäkin haluaisin oikean vanhanajan kirjeen joululahjaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo - toisaalta tuntuu tyhmältä toivoa mitään lahjoja enää näin aikuisena mutta toisaalta kuitenkin kaikki kysyy mitä tahtoisin niin tässäpä vastaus. :p
   Voi onpa ihanan kuuloinen lahja! Säkö olet sitten kukkakimppufani? ;D Kai niistä tulee sitten joka kuukaus blogiin kuva?!
   Mä oon joskus aikanaan harrastanut tosi ahkerasti kirjeenvaihtoa mutta tän kynsiharrastuksen tullessa kuvioihin on kirjeet valitettavasti jäänyt.. :/ Mutta kyllä mä vielä satunnaisesti kirjoittelen ystäville ja aito kirje on kyllä ihana saada ♥

   Poista
 2. Juu, siis mä rakastan kukkia :D ja ostelenkin niitä harvase viikko, mut lähinnä marketeista. Blogia en pidä, mutta esittelen kimput kyllä ystävilleni fasebookissa. Mukavaa joulun odotusta ja pidetään peukkuja, että pukki tuo jotain toivomistasi lahjoista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkakimput on kyllä tosi kauniita, varsinkin ihan kukkakaupan kimput kun ne osaa siellä tehdä niin nättejä ja tilaisuuteen sopivia! ^.^
   Peukut pystyssä täällä! :3

   Poista
 3. Ihana postaus... <3 Mun lahjatoiveet on helpot kaikille: suklaata ja kynttilöitä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että on mieleinen postaus. :> Haha, mä taas en välitä kynttilöistä - tai siis on ne upean näköisiä mutta mä oon jotenkin niin vainoharhainen aidon tulen kanssa että pelkään sytyttäväni koko kämpän. :DD Suosin sellaisia ihania jouluvalorimpsuja. :3 ♥

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥