9. tammikuuta 2015

Paketillinen Naiskauneutta

Vaikka nykyinen Posti on mitä on, ja pakettien lähetys ja vastaanottaminen takkuileekin, sain kuin sainkin tänään käsiini Naiskauneuden lähettämän paketin joka sisälsi kaikkea ihanaa! Olin niin innoissani pakettia avatessani, että vasta kun kuulin äänen kräts, tajusin, että nyt leikkasin jotain mitä ei pitänyt. :D Testattavien tuotteiden joukossa oli myös Naiskauneus -logolla varustettu pipo jonka reunaan nyt sitten onnistuin leikkaamaan kivan hahlon, ja siitä syystä ette nyt saa siitä kuvaa. :D Mutta pipo on harmaa, ja logo on pinkki. Nätti kyllä, ja aion pitääkin sitä nyt kun ilmat ovat viileät. (Onneksi leikkaamani hahlo on aika pieni. :D) Katsotaas sitten, mitä muuta paketti piti sisällään!


Vitsi mitä herkkuja! Tämä oli kyllä parempaa kuin karkkipäivänä, vaikka aikamoinen karkkihiiri olenkin. :3 Viisi kappaletta lakkoja, kaksi akryylimaalipurkkia ja kaksi purkillista koristetähtiä!

Nuo akryylimaalit on erityisen jänniä itselleni, sillä en ole tainnut koskaan maalata kynsille! Nyt taitaa olla korkea aika, sillä nuo värit on kyllä ihan superherkut! Valitettavasti kuva vääristää, mutta kyseessä on ihan megakirkkaat neonit! Yritin muuten päivällä avata noita purkkeja, mutta en saanut auki millään konstilla. :D Pitänee odotella, että joku vahvempi avaa nuo mulle. 8)

Color Club Untamed Luxury | Color Club Lady Liberty | Ruby Wings Zen Garden | Barry M. Pacific | Barry M. Mushroom | One Stroke akryyliväri Green 403 | One Stroke akryyliväri Pink 124

Pakettia tutkiessa huomasin, että valitettavasti mä omistan jo tuon Untamed Luxuryn, mutta samaan aikaan olen kyllä tyytyväinen, nimittäin kyllä mä voin varakappaleenkin tuosta ihanuudesta omistaa. ;) Muut lakat oli kyllä sellaisia mitä mulla ei ole ennen ollut, ja erityisen mielenkiintoinen on tuo Ruby Wings, sillä en ole koskaan omistanut miltään merkiltä väriä vaihtavaa lakkaa! Olen kyllä kaihoisasti katsellut niitä ja ihastellut niiden hienoutta, joten tämä tuli kyllä kuin tilauksesta! En malta odottaa että pääsen testaamaan näitä kaikkia!

Tänään oli juuri sopivasti nakukynnet, eli pääsin heti testaamaan yhtä lakkaa. Valikoin kynsille toisen Barry M:n, Pacificin. Pullossa se on ainakin aivan mielettömän kaunis! Pacific kuuluu Aquarium -kokoelmaan.
Kynsille levitettäessä Pasific käyttäytyi varsin kivasti, mutta ihmettelin voiko se todella olla niin tumma ja "samea" sävy. Toista kerrosta levittäessä tämä ongelma korjaantui, ja sävyksi muodostui ihan huippukaunis turkoosin sininen metalli. Tykkääntykkääntykkään! Lisäksi Pasific on siitä jännä, että eri valoissa katsottuna se näyttää vaaleammalta ja tummemmalta. Koitin ottaa mahdollisimman paljon kuvia, jotta saisitte siitä oikeanlaisen käsityksen.


Näissä kuvissa lakkaa kaksi kerrosta, ja päällyslakkana Seche Vite. Tämä lakka kuuluu muuten siihen sarjaan, josta jää ikävästi siveltimen vedot näkyviin kynnelle. Lähikuvista sen huomaa, mutta onneksi kauempaa katsottuna sitä ei niinkään erota. Mutta on tämä kyllä ihan mielettömän kaunis lakka! Tulee mieleen välimeri ja valkoiset hiekkarannat. 8)
Pasificin pääsee tilamaan tästä linkistä.

Muista postauksen lakoista tulossa juttua myöhemmin!
* En hyödy linkkien klikkaamisesta, ne ovat vain teitä helpottamassa. :)

Mitäs tykkäätte?

xoxo, Katri

26 kommenttia:

  1. Uu, mikä paketti! IHana toi lakka. Mua kiinnostaa toi Mushroom kovasti kans.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! :) Joo, Mushroomista tulossa kans pian postausta. :3

      Poista
  2. Voi hemmetti, miten kaunis tuo Pacific on :O !!!
    Aivan henkeäsalpaavan upea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvelinkin, että sä saattaisit tykätä! ;) Se on kyllä upea! ♥

      Poista
  3. Oi mikä paketti! Tosi upeelta näyttää tuo Pacific :)<3

    VastaaPoista
  4. Vitsi mikä setti! Odotan erityisesti Color Clubien esittelyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! :) No niin, hyvä sitten, kyllä nekin sieltä aikanaan tulee. ;D ♥

      Poista
  5. No nyt oli kyllä kiva paketti sulle tullut! Aivan mahtavan hieno tuo Barry M:n lakka kynsilläsi :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, aivan ihana pakettia kaikkea uutta testattavaa! :3
      Se on kyllä ihana lakka! ^.^

      Poista
  6. Upeita purnukoita :). Ottaisin heti tuon Barry M:n Aquarium-kokoelman kaikki lakat. Varsinkin se pinkki versio kutkuttelee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :3 Oih, nuo on kyllä ihan mielettömän kauniita nuo Aquariumit! ^.^

      Poista
  7. Wautsiwau toi kynsilakka! :)

    VastaaPoista
  8. Ihania lakkoja oot saanut testiin ja tuo Pacific on ihan älyttömän upea<3!!

    VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥