23. helmikuuta 2015

Testissä Zen Garden

Krhm, ehkä hieman huono ajankohta ottaa testiin lakka, joka vaihtaa väriä auringonvalossa, sillä tuota luonnon ihmettä ei ole kyllä näkynyt taas moneen päivään. Halusin silti kokeilla miltä Ruby Wingsin Zen Garden näyttää kynsillä ihan sen sävyisenä joka se tuossa pullossa at the moment on. Ilman auringonvaloa se näyttää mielestäni joko harmaalta tai violetilta, enkä keksi kumpaan se taittaa enemmän. Seuraavaksi kaivan tämän lakan esiin vasta kesällä jolloin aurinko oikeasti paistaa. :D Joka tapauksessa sävy on mielestäni kaunis, mutta levittyvyys oli aika heikohkoa.


Näissä kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta, eli lakka peittää ihan hyvin. Ainoa vain, että se on sen verran lirua tavaraa, että sudista tipahtaa sellainen ärsyttävä iso lakkatippa kesken sutimisen kynnelle, ja sitä on mahdotonta levittää enää nätisti niin paksua kerrosta. Siksi tämä lakka ei saa ihan täyttä kymppiä minulta. Mutta tosiaan kauniin värinen se on.
Halusin lähteä koristelemaan näitä myös jotenkin, ja vaikka ensin oli mielessä ne iänikuiset leimat, päätinkin tarttua ihanaan KBShimmer -pulloon, jonka vaihdoin Sinin kanssa viikonloppuna miitissä. (Siitä tulossa postausta pian!) Toisen roska voi olla toisen aarre, tämä Hexy Bikini on nimittäin ihan törkeän ihana!


Kyllä te tiedätte - mä olen sellainen glitterharakka että nimettömään Hexy Bikiniä kokeillessa kävikin sitten yhtäkkiä niin että...


Iskeekö?
* Zen Garden on saatu yhteistyössä Naiskauneus -verkkokaupasta.

xoxo, Katri

12 kommenttia:

 1. Iskee! <3 Iihana tuo lila ja niinkyllä tuo glitteriki. :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää kyllä ihanalle lakalle, mut glitter kyllä kruunaa lopputuloksen ♥

  VastaaPoista
 3. Aika kivan värinen tuo lakka. Olisi ollut kiva nähdä millainen se on kun vaihtaa väriä. :)
  Glitterlakka sopii täydellisesti tuon kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin mustakin olis kiva nähdä miltä se näyttää auringossa. :D Kesällä tosiaan sitten seuraavan kerran kaivan tuon esiin ja kokeilen! :)
   Niin sopii! ♥

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥