10. huhtikuuta 2015

Leimaöverit || Testissä Born Pretty Storen leimauslaatta

Parempi överit ku vajarit... vai? Tällä kertaa mentiin kyllä metsään ja lujaa kategoriassa Hyvin suunniteltu on puoliksi teh...vituiks. Suunnitelmassani oli kaksi osaa: 1. Lakkaa kynnet vaalean keltaisella. 2. Leimaa violetilla. Ei kuulosta vaikealta, eihän? Aika simppeliltä itse asiassa, niinkö? Niin varmaan. Ongelma numero 1: Ei vaalean keltaista lakkaa. Siis ei koko kokoelmassani. Mitä hittoa? Jouduin siis penkomaan kirppis/lahjoituslaatikkoani, ja onneksi löysin sieltä halpismerkin keltaisen lakan, H&M:n Yellown. Ongelma numero 2: Laatta ei suostunut tekemään yhteistyötä yhdelläkään violetilla leimalakallani. Ei siis millään niistä neljästä. Ei mitenkään. Ehkä kuun asento ei ollut oikea.
Seuraavaksi otin esiin turvallisen Konadin mustan leimauslakan ja aloin hommiin. Ja kyllä, toimi kuin unelma. Mutta miksi, oi miksi tälläkin kertaa piti mennä tekemään överileimaukset?! Eikö olisi riittänyt nimettömän ja keskarin kukkakuvio? Muihin kynsiin ehkä sievä musta pilkku sopimaan kokonaisuuteen. Vaan eeeei! "Jos mä leimaan vielä tuon näihin muihin kynsiin ja sitten vielä peukaloon eri leiman." MIKSI??



Nämä kynnet lähtee kyllä vaihtoon asap! Vaikka ei sillä, leimaukuviot itsessään on varsin kivoja. Ne eivät vaan sopineet kaikki samaan syssyyn (yllätys) :D Käytössä oli siis Born Pretty Storen laatta BP - L 008, jonka löydät tästä linkistä. Hintaa laatalla on 5,62 euroa, ja koodilla STMX31 saat 10% alennuksen. BPS:ssa on ilmaiset postikulut kaikkialle maailmaan.

H&M Nail Polish - Yellow
BPS stamping plate L 008
Konad - musta

♥♥♥

xoxo, Katri

8 kommenttia:

 1. Upeat kynnet ei överit yhtään

  VastaaPoista
 2. Sulla on todella kauniin muotoiset kynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Hih, aivan ihanathan nämä on! Tässä huomaa, kuinka mielikuvitus välillä vaan ottaa vallan ja lopputulosta katsellessaan voikin vain ihmetellä että mitä oikein tapahtui :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Haha joo, nimenomaan noin siinä kävi! :D "vähän vielä tota ja sitten tätä ja tämä vielä..." :'DD

   Poista
 4. Ei nämä oo yhtään miusta överit! Miusta nää on hienot just näin ♥

  VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥