2. toukokuuta 2015

IsaDora Summer Lips & Nails

Sain maahantuojalta testiin IsaDoran Summer Lips & Nails -kesäkokoelman lakkoja ja päätin tehdä niistä teille swatchit. Omaksi suosikiksi nousi ehdottomasti turkoosi Ocean Dive! Ajattelin jo kokoelmaa pelkistä kuvista ihastellessani, että tämä on varmasti superkaunis. :)


Mitä enemmän näitä IsaDoran lakkoja testailen, sitä vakuuttuneemmaksi tulen niiden laadusta. Lähes jokainen lakka peittää jo kahdella kerroksella ja vain aniharvaan joutuu sutimaan kolmannen kerroksen. Värejä on vaikka muilla jakaa eikä hintakaan ole laatuunsa nähden aivan päätähuimaava.

Ocean Dive on kirkas turkoosi cremelakka, jossa on aivan pikkiriikkistä hopeaa shimmeriä, joka ei kylläkään näy kynnellä. Eikä omaan makuun niin väliksikään, tämä on täydellinen turkoosi juuri näin. ♥ Shimmerin ansiosta lakka ei tasoittunut ihan nätisti, mutta päällyslakka korjasi asian. Kuvassa 2 kerrosta + päällyslakka.

Sun seeker on mehukkaan oranssi cremelakka, joka vaatii peittääkseen 2 vaivatonta kerrosta. Tämä sopii varmasti ihanasti ruskettuneelle iholle, joten on kyllä hyvä valinta kesäkokoelmaan! Kuvassa 2 kerrosta + päällyslakka.

Shell Pink on kokoelman toinen lempparini, sävyltään aika jännä - ehkä lohen värinen? :D Korallikin taitaa olla väärä sana tätä sävyä kuvaamaan. Lakka peittää kuitenkin kahdella kerroksella, levittyy oikein nätisti ja tässä kuvassa myöskin 2 kerrosta + päällyslakka.

Aquamarine on vaalean sininen cremelakka, joka sisältää turkoosin siskonsa tapaan myös aivan pikkuista hopeaa shimmeriä, joka ei mielestäni tämänkään lakan kohdalla näy kynnellä. Shimmerin ansioista tämäkään lakka ei levittynyt täysin tasaiseksi mutta jälleen kerran päällyslakan kanssa asia korjaantui oitis. Kuvassa 2 paksuhkoa kerrosta + päällyslakka.

Mitäs tykkäätte? Tuliko ostohimotuksia? ;) ♥
xoxo, Katri

16 kommenttia:

 1. aivan ihania noi kaikki!!! ♥

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. No niin on! Ja kokoelmaan kuuluu vielä enemmänkin kesäisiä sävyjä :3

   Poista
 3. Ainakin Ocean Dive on saatava, ehkä myöskin Shell Pink :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä munkin suosikit näistä! ♥ Aivan ihania :)

   Poista
 4. Oih nämähän on nättejä! Tuo Shell Pink näyttää hirmuisen ihanalta <3

  VastaaPoista
 5. Kyllä on kaikki niin ihania, mutta lempparit on Ocean Dive ja Shell Pink <3

  VastaaPoista
 6. Ooooooh mitä lakkoja! Pakko kyllä ostaa Ocean Dive, Shell Pink ja Aquamarine<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suositella erittäin lämpimästi kaikkia noita! <3

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥