1. marraskuuta 2015

IsaDoran syyskokoelman kynsilakat testissä

Heipodei! Huomaatte varmaan, että ulkoasu on kokenut pienen muutoksen. En kuitenkaan ole tyytyväinen tähän, joten se tulee vielä muuttumaan (todennäköisesti vieläpä aika radikaalisti), eli älkää ihmetelkö jos käytte blogissani ja se näyttää hassulta tai jotakin puuttuu. Muutostyöt ovat käynnissä. ;)

Sain tuossa alkusyksystä testiin IsaDoran kolme syyslakkaa, jotka kaikki sopivat mielestäni aika hyvin Halloweeniin. Eilen sutaisinkin näistä yhtä, Dark Romancea kynsilleni ja se oikeastaan riitti, en lähtenyt koristelemaan sitä mitenkään. Ja samalla sainkin tarvittavat kuvat esittelypostaukseen. :>

Dark Romance, Urban Green, Bohemian Rose


Dark Romance

Dark Romance on hyvin levittyvä tumman luumun värinen cremelakka, joka näyttää kaukaa katsottuna lähes mustalta. Täyteen peittävyyteen lakka vaatii kaksi kerrosta. Kuvassa lisäksi päällyslakka.


Bohemian Rose
Bohemian Rose on verenpunainen, hyvin levittyvä cremelakka, joka vaatii peittävyyteen kaksi kerrosta. Kuvassa lisäksi myös päällyslakka.

Urban Green
Urban Green on näistä lakoista ehdottomasti lempparini! UG on tumman vihreä cremelakka jossa on runsaasti hopeista shimmeriä joka erottuu hyvin myös kynnellä. Lakka peitti omat kynteni lähes yhdellä kerroksella mutta laitoin tapani mukaan kaksi. Aivan mielettömän hyvä laatu, levittyi kuin itsestään ja kynsinauhoille ei jäänyt melkein mitään siistittävää. Nousi yhdeksi suosikkilakaksi!


Mitä tykkäätte, tuliko ostohimotuksia? Mitä muuten pidätte tummista syyslakoista?


xoxo, Katri

2 kommenttia:

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥