18. tammikuuta 2016

Suurennuslasin alla Herbinan kasvotuotteet

Heipä hei! Tällä kertaa halusin tulla kertomaan teille mitä ihanaa sain viime viikolla Herbinalta. Kävin torstaina hakemassa postista isokokoisen kirjelähetyksen, ja kotona pakettia avatessa hämmästys oli suuri, kun paketissa olikin enemmän tuotteita mitä olimme sopineet! Hihkuin innosta kuin pieni lapsi synttärilahjoja availlessa. :D


Seuraan varsin vähän kosmetiikkauutuuksia, ja olin autuaan tietämätön, että suosikkikuorintani ja kasvonaamioni Herbinan Marja Spa -tuoteryhmästä olivatkin kausituotteita, joiden tilalle tulivat nämä Energy Boostit sekä Moisture Balance -tuotteet. Onneksi karvas pettymys vadelmajogurtin tuoksuisten tuotteiden loppumisesta oli vain hetkellinen: Tuoksutellessani näitä uusia Energy Boosteja, en voinut olla päästämättä ilmoille pientä riemunkiljahdusta, niin iloinen olin tästä uudesta tuoksusta! Mikäli edelliset Marja Spat tuoksuivat selvästi vadelmajogurtille, nämä uudet versiot tuoksuvat ihan prikulleen Valion appelsiinijogurtille! Voi rakkaus!


Energy Boost -puhdistusgeeli, 150ml, puhdistaa vesiliukoisen meikin ja tuo hehkua ja raikkautta iholle. Energisoiva tuoksu virkistää.
Katrin mielipide: Ihan älyttömän ihana tuoksu, todella raikas ja appelsiininen. Pesutehot aika normaalit, joskin itseä hieman harmittaa se, että tämä puhdistaa iholta vain vesiliukoisen meikin. Toisaalta en ole kovinkaan ahkera meikkaaja - oikeastaan meikkaan vain silloin kun olen lähdössä ihmisten ilmoille, joten tämä tuote riittää kuitenkin ihan hyvin omiin tarpeisiini. :)



Energy Boost Micellar -puhdistusvesi, 200ml, yhdistää ihon puhdistuksen, silmämeikin puhdistuksen ja kasvoveden samaan tuotteeseen. Micellar -puhdistusvesi puhdistaa myös huulimeikin, eikä sitä tarvitse huuhdella pois vedellä. Tuote on hellävarainen silmille. Micellar -veden teho perustuu pieniin miselleihin, jotka vetävät likaa puoleensa magneetin lailla.
Katrin mielipide: Ennen tätä käytin ainoastaan Nivean kasvovettä, ja pakko myöntää, että tämä Herbinan appelsiininen versio hakkaa Nivean 10-0!! Voi juma, enhän mä edes tiennyt että kasvovesi (aka misellivesi) voisi tuoksua näin jumalaiselta! Puhdistustehot kasvojen ihon puhdistuksessa olivat hyvät, mutta silmämeikkiä (eyeliner + ripsiväri) en saanut tällä pois, vaikka kuinka hinkkasin ja hinkkasin. :D Vaan sekään ei omassa käytössä ole ongelma, kun käytän joka tapauksessa silmämeikin poistoon omia tuotteita. Mutta Nivean kasvoveden vaihdan ehdottomasti tähän, se on varma.



Moisture Balance -kasvonaamio 3 in 1, 50ml, on tehokosteuttava kasvonaamio, jota voi käyttää kolmella eri tavalla: Pikanaamiona, tehokosteuttavana naamiona tai yö yli kasvoille jätettävänä naamiona.
Katrin mielipide: Aivan yhtä ihana tuote kuin edeltäjänsä Marja Spa:kin, koostumus on kermaisen paksua ja tuote tuoksuu hyvälle. Itse käytän tätä lähinnä pikanaamiona suihkussa; levitän kasvoille pesun ja kuorinnan jälkeen n. kolmeksi minuutiksi jonka aikana sheivaan sääret ja kainalot. Ja voi pojat kuulkaa kyllä on posket pehmeät kuin vauvan pylly tämän jälkeen! Ehdoton suosikki jota tulen ostamaan tulevaisuudessa.



Energy Boost -kasvovoide, 50ml, kosteuttaa ja virkistää ihoa. Voide sisältää ihoa rauhoittavaa bisabololia ja suojaavaa bantenolia. Voide sisältää aurinkosuojakertoimen SPF 15, joka suojaa tehokkaasti ihoa vanhentavilta UVA ja UVB -säteiltä.
Katrin mielipide: Käytin tätä suihkun jälkeen kasvoille, eikä minulle jäänyt tästä mitään huonoa sanottavaa. Voide on kevyttä eikä jätä kasvoille kiristävää tunnetta. Tykkäsin!



Energy Boost -kuorintavoide, 75ml, kuorii ihon hellävaraisesti: Miellyttävän voidepohjan kuorintarakeet ovat kasvipohjaisia, eikä kuorintavoide sisällä mikromuoveja. Pyöreät rakeet kuorivat ihon hellävaraisesti, eikä tuote kuivata ihoa. Kätevä flippikorkki helpottaa tuotteen käyttöä.
Katrin mielipide: Ehdottomasti paras kuorintavoide (Marja Spa:n ohella) jota olen kokeillut, ja tämä jää ehdottomasti käyttöön. Itse olen niitä ihmisiä, jotka haluavat kuorinnalta kunnon raapivuutta, ja tämä tuote on testaamistani paras. Toki kaipaisin vieläkin rajumpaa raavintaa mutta siihen saakka kunnes kuorintavoiteisiin lisätään pieniä partaterän palasia, tämä jäänee ostoslistani kunkuksi. ;)


Oletteko te jo testanneet Energy Boosteja?

xoxo, Katri

10 kommenttia:

  1. Ei ole tullut vielä kokeiltua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä erittäin lämpimästi suositella! :)

      Poista
  2. Kasvonaamio on ihan parasta! LivBoxista tuleen käytin heti :'D Carlsonilta nappasin hyllystä viimeisen ja viikonloppuna kävin hakemassa vaihtari ryhmäläiseltä toisen.

    Energy Boost -sarjasta löytyy tuo misellivesi, mutta se on vielä tuotejonossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen että munkin pitää käydä hamstraamassa sekä naamioo että kuorintaa jemmaan! :D Toi misellivesi on kans aivan ihanaa, vitsi kun en tiennyt että tuollaisia ihanalle tuoksuviakin on olemassa! :D mä oon kyllä niin surkea kaiken kosmetiikan kanssa xD

      Poista
  3. Livboxin mukana taisi tulla tuo kuorinta ja ajattelin ottaa sen seuraavaksi käyttöön, muuten Energy Boost -sarja ei ole itselleni vielä tuttu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä tosi lämpimästi suositella! Aivan ihanat tuotteeet. ♥

      Poista
  4. Täytyy varmaan ostaa testiin tuo kasvonaamio :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osta ihmeessä! Se on kuin appelsiinijogurttia sivelis kasvoille. ♥

      Poista
  5. Nyt mun tekee mieli appelsiinijugurttia :D. Kiitti vaan <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin kuule alkoi tehdä sitä mieli kun näitä nuuhkin! Mä vain pistin vahingon kiertämään! ;) ♥

      Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥