19. elokuuta 2016

Milani Bella Eyes Gel Powder Eyeshadow

Heippa! Sain aikaisemmin eleveniltä testiin pienen meikkipaketin, ja tässä tulee esittelyä Milanin luomivärinapista, Milani Bella Eyes Gel Powder Eyshadow. Sain sävyn Bella Champagne. Ajattelin itse asiassa aikaisemmin, että minulle ei sovi persikkaiset / punertavat sävyt, sillä pelkäsin näyttäväni siltä kuin olisin saanut ihan hillittömän silmätulehduksen. :D Yllätyksekseni meikin valmistuttua se näyttikin aika kivalta!


Mulla itse asiassa oli luomiväristä kuva käyttämättömänä, mutta tietokoneeni on ilmeisesti syönyt sen syövereihinsä, joten joudun nyt julkaisemaan kuvan jossa nappi on ollut jo käytössä. Yllä kuitenkin molemmat luomimeikkiin käyttämäni tuotteet kaikessa yksinkertaisuudessaan. Pohjustajana käytin niin ikään Milanin pohjustajaa, jonka totesin erihyväksi omaan käyttööni. Oikeastaan ainoa vaatimus pohjustajalle omalla kohdallani on, että se estäisi luomivärin paakkuuntumisen luomivakoon, ja tämä tuote vastasi toiveisiini täysin:)


Mitä tulee luomiväriin, se oli aivan ihanan pehmeä... Tässä on mielestäni tosi jännä koostumus kuten nimikin sen jo sanoo: Gel Powder. Jotenkin tosi sellainen satiinimainen. Ei missään nimessä voideluomiväri, mutta ei sellainen tasaisen kuivakaan, vaan jotakin siltä väliltä. Ja levittyi kyllä tosi kauniisti! Hintaa luomivärinapilla on 9,40e / kpl, joka on varsin maltillinen hinta laadukkaasta tuotteesta. Värivaihtoehtojakin on runsaasti - luulen että mun on pakko kotiuttaa vielä ainakin Bella Teal, vaikka en oikein uskallakaan meikata niin kirkkailla väreillä.. :D

Mulla on muutenkin ihan kumma fiksaatio erilaisiin luomiväreihin, ja vaikka omistan niitä jo enemmän kuin lääkärikään enää määräisi, en varmaan kuunaan saa niitä käytettyä. :D Mutta se onkin jo aivan toinen tarina, palataan siihen joskus... krhm.


Hamstraako joku muu luomivärejä? :D

6 kommenttia:

 1. Minä, minä, minä! Ihan kamala hamsteri. Kaikki alle kympin paletit lähtee heti matkaan :). Yksittäisiä luomivärejä yritän olla ostamatta, koska ne pyörii jotenkin inhasti unholaan tuonne laatikoihin. Himoitsen UD:n Gwen Stefani -palettia ihan vaan ulkonäön vuoksi mutta hinta on ihan liian suolainen. Mä en kuitenkaan haluaisi koskea niihin sävyihin vaan pitää sen keräilykappaleena ja siihen mä en ryhdy. Paitsi, että justhan mä ostin aurinkopuuterin, jota ei voi käyttää, kun siinä on NYC:n silhuetti kultaisella glitterdustilla maalattuna. Olen hullu ja myönnän sen auliisti :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että en ole yksin ongelmani kanssa! :D Mulla se on vielä ehkä syvempi riippuvuus ja ongelma, sillä mä meikkaankin about joskus satunnaisesti ja jouluisin jos jaksan. :'D Silti niitä on vaan pakko saada lisää! Pöh.
   Kääks - mä en tiedä minkälainen tuo UD:n Gwen Stefani on enkä tiedä viitsinkö googlettaa koska jos se on ihana............ Ja joo hei se sun aurinkopuuteri on ihan sairaan kaunis!! ♥ En mäkään raaskisi sitä käyttää.. :'DD

   Poista
 2. Ihanan sävyinen luomiväri :) Tän sarjan luomarit on kyllä ihan huippuja!

  VastaaPoista
 3. Eikö! Ja niin on, toi koostumus on vaan niin rakkautta. ♥

  VastaaPoista
 4. Ääääh, mä oon katsellut pitkään jos jokaisessa nettikaupassa nuita Milanin meikkejä (luomivärejä ja poskipunia)... Ihanalta tuokin näyttäis ja koostumus kuulostaa samantyyppiseltä kuin mitä ColourPopin luomareissa on...
  Ja niin, siis täällä yks luomiväri-narkkari, kuten ehkä jo tiedät :D. Paletteja ja monovärejä, voidemaisia, jauhemaisia, puikkoja, kyniä, kaikkea löytyy ja lisää aina vaan tulee himotuksia :D.
  Vaan voisi sitä rahaa turhempaankin käyttää, kosmetiikka nyt on harrastus siinä missä muutkin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, no tiedänpähän sit ainakin mitä ostaa sulle lahjaksi joskus. ;) Ja joo, kyllä - sun luomiväriaddiktio on kyllä tullut tutuksi.. :'D Yleensä vaan kosmetiikan keräämistä (ja toki käyttämistä myös) ei lasketa harrastukseksi ja se on kyllä tosi tympeetä. -__- Sama kynsijuttujen kohdalla!

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥