22. lokakuuta 2016

Silver effect

Insta-seuraajani (jos et vielä seuraa minua instassa, löydyn nimellä sitronellanails) ovatkin jo nähneet nämä kynnet, mutta halusin tulla postaamaan ne myös tänne, jos joltakin on mennyt ohi. Mä muuten tykkään instagramista ihan hirveenä, kun sinne on niin helppo vaan lisätä kuva. Itse teen tosin senkin vaikeimman kautta - otan kuvat järkkärillä, muokkaan ne koneella, lähetän ne itselleni kännykkääni ja sieltä instaan. :D Kyllä minussa selkeästi pieni perfektionisti asustaa. Mutta niihin kynsiin!


Tykkään ihan överipaljon! Ainoa mikä näissä meni ikään kuin pieleen, oli tuo että ne on niin selkeästi hopeat. Olisin halunnut enemmän mustavalkotunnelmaa kuin hopeaa, mutta tyhmänä menin levittämään alla olevan valkoisen lakan (IsaDora - White China) päälle valkoista helmiäislakkaa (Gina Tricot - Pearl White), ja efekti hopeudesta olikin valmis. :D No, ei se mitään, ensi kerralla muistan! Tuo leima on muuten ihan superkiva, ja löytyy Creative Shopin laatasta numero 18.


Viihdyin näillä kynsillä muuten yli viikon - sen verran mieleiset oli! Muuten... mä haluaisin tässä kohtaa pitää pienen hiljaisen hetken essencen mega last -aluslakalle. (Jos pitäisi lisätä tähän musiikkia, tähän kohtaan tulisi jokin oikein paatoksellinen Taivaat aukenee -tyylinen pätkä) Olen tähän saakka käyttänyt aina - ja kun sanon aina tarkoitan aina - Kissin kovettavaa aluslakkaa. Kuitenkin eräänä kauniina essencehuumaisena päivänä haalin ostoskoriini tuon noin 6 kertaa halvemman aluslakan ihan testimielessä ja voi juku kuulkaa. Siitä tuli ihan yhdessä hujauksessa ehdoton suosikkialuslakkani!


En ole jotenkin ollenkaan tajunnut, että aluslakalla on niin valtava vaikutus kynsilakan pysyvyyteen vaikka kyllähän mä sitä monestakin paikkaa olen lukenut. Aina ennen mulla alkoi lakat lohkeilemaan vähintäänkin kahden päivän päästä lakkaamisesta, mutta essencen kanssa lakka pysyy kuin liimattu yli viikon! Ei lohkeile eikä kulu kärjistä. Voi morjens. Kun olisin tämänkin tiennyt aiemmin... Nyt pitää vaan hilpasta lähimmälle essencepisteelle ja haalia muutama puteli varastoon. Me so happy:)

16 kommenttia:

 1. Oisin minäki noilla pitkään viihtyny, nätit! :) ja tosi hauska tuo hopeaefekti, vaikkei tarkotus ollukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Joo ei tuo hopeaefekti varsinaisesti _haittaa_ mutta hain enemmänkin vain mustavalkoisuutta. Olis pitänyt jättää välistä tuo valkoinen helmiäislakka. :D

   Poista
 2. Kauniit kynnet! Mäkin oon ihastellut tuota leimauskuviota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits. :) Joo toi leimakuvio on kyl ihana! ♥

   Poista
 3. Tosi upiat on! :^) Jahas pitääpäs joskus käyä nappaamasa tuo aluslakka ihtellee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. :) Ja käy ihmeessä, se on ihan paras!

   Poista
 4. Kylläpä on kauniit! ♥ Mä tykkään juuri tuosta hohteisesta efektistä näistä :)

  Ja hei, kiitos vinkistä! Mun on niin pakko testata tota essenceä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! ♥ Ja onhan tuo tosiaan ihan kiva mutta hain enempi mustavalkoisuutta näihin. Olishan se pitänyt tajuta että helmiäishohteinen valkoinen tekee näistä hopeat. :D Tyhmästä päästä näköjän kärsii siis kynnet. :'D
   Hei testaa ihmeessä, se on ihan huippu! ♥

   Poista
 5. Voi ompas ihanat lakkaukset! :) Osaispa itsekin leimata noin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anniina! ♥ Ja pöh, ihan varmasti osaat! Senkun vain leimavehkeet hankkimaan. :3

   Poista
 6. Todella sievä lakkaus, ja mua tuo hopeaefekti vain miellyttää!

  VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥