13. marraskuuta 2016

Essencen joulukalenteri 2016 || SPOILAUS!

HEP!! Tämä postaus sisältää kuvat ja tiedot Essencen, vuoden 2016 joulukalenterista, joten jos et halua spoilaantua, suosittelen että klikkaat tässä vaiheessa itsesi pois sivuiltani. ;)


Oih, hän on minun. Sain vihdoin kätösiini essencen tämän vuoden joulukalenterin, ja ajattelin jakaa sisällön teidän kanssanne. Tiedän, että siellä ruudun toisella puolella on kanssa samanlaisia hetimullekaikkinyt -tyyppisiä ihmisiä jotka ei malta odottaa joulukuuhun saakka, joten tässä teille vähän silmäkarkkia mitä tuleman pitää. ;) Kalenterissa on siis 24 normaalikokoista essence-tuotetta, eli todellakin rahalle vastinetta. Mä tykkäsin tämän vuoden kalenterin sisällöstä jotenkin paljon enemmän kuin viime vuoden, vaikka sydämeni tietty sykkiikin kynsilakoille. Siltikin tämän vuoden kalenteri oli ihan erikiva, kun se sisälsi lakkojen lisäksi muutakin kosmetiikkaa. Joko mennään kuviin?


All about matt -fixing powder (en ole itse vielä tätä kokeillut, mutta olen kuullut pelkkää hyvää joten innolla odotan että pääsen testaamaan! Luomiväriapplikaattoreita (supersöpössä pakkauksessa ), musta eyeliner ja Balmy Kiss -kosteuttava huulivoide.


Pakettikortteja, kynsilakka sävyssä Do you speak love?, valkoinen eyeliner -kynä ja poskipunasivellin, jonka huomasin olleen kuvassa väärinpäin vasta kun olin saanut kuvaussessioni päätökseen. :D


Glossy Kiss -huulikiilto sävyssä Cherry Kiss, ponnareita, minikynsiviiloja ja söpö vaaleanpunainen lakka sävyssä Sweet as Candy.
Mulla oli muuten todella tarkka visio siitä, että kuvaan kaikki tuotteet siinä järjestyksessä miten ne kalenterista tulee, ja merkkaan päivän ja tuotteen, mutta viimeisen kuvan kohdalla tajusin, että nyt on joku mennyt pieleen. Yllätys ei sinänsä ollut suuri, sillä innokkuus otti taas tässä hommassa vallan ja järki jäi taka-alalle. :D Joten kuvat on siis sitten satunnaisessa järjestyksessä. Ja en itse asiassa muuten tiedä, onko tänäkin vuonna niin, että kaikilla on samat tuotteet saman päivän luukussa? No, anyways - ei anneta sen hidastaa menoa! Mennään seuraavaan kuvaan.


Aivan sairaan ihana minttukynsilakka sävyssä Play with my mint, kynsitarroja, tippitarroja ja I love Extreme -musta ripsari.


Terotin meikkikynille, huulipunasivellin, musta rajauskynä ja huulipuna sävyssä Natural Beauty.


Tuosta viimisestä luukusta tykkäsin ihan possuna! All about nudes -luomiväripaletti! Rakkautta. Monta kertaa olen hiplaillut sitä essence-hyllyllä mutta olen ajatellut, että en tarvitse. (Itse asiassa mantrailen aika useinkin itselleni heräteostosten yhteydessä, että Tulisinko toimeen ilman...? Yleensä en. Missään nimessä.) Lisäksi kalenterista löytyi vielä toinen, vähän pinkimmän sävyinen huulikiilto, timanttitarroja sekä kynsilakka sävyssä My love diary.

Kuka muu ei malttanut olla avaamatta kalenteria
  tai vähintäänkin tirkisteli jo Youtubesta spoilausvideot?!


19 kommenttia:

  1. Ihania juttuja tuolla kalenterissa kyllä! Oon ollu kahden vaiheilla ostaisinko tuon vaiko enkö, mutta päädyin siihen, että mä pärjään ilman. :'3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan superihania kyllä! :) Ja joo kieltämättä siinä on kyllä paljon samoja tuotteita mitä essence-hyllyltä löytyy muutenkin mutta toisaalta... who cares! :D MATERIALISMIONNELLISUUS <3

      Poista
  2. Oih, mistä noita kalentereja saa? Pakko päästä hypistelemään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, mä en tiedä onko näitä enää missään saatavilla! :/ Niitä tuli suomeen tosi pieni määrä myyntiin ja luulenpa että lähes kaikkialta on jo loppunut. :( Mutta Tokmannit näitä pääasiassa myy/myi, ja lähinnä kaikki kaupat missä muutenkin essenceä myynnissä. :) Taitaa olla loppu jo Kosmetik4lessiltäkin. :( Mun mielestä joku sanoi jossain essencen facekeskustelussa, että Kainuun(?) Tokmannilla olis ollut vielä useampi kappale jäljellä mut tietty vähän hankala jos et oo sieltä päin.. :D Hmph.

      Poista
    2. Ite ostin tuon Riihimäen tokmannilta viime lauantaina. Olin jahdannut tota ihan hulluna joten päätin sitten käydä siellä riihimäen tokmannilla kun piipahdettin siellä päin. Onneks oli vielä kaksi jäljellä, eli mun jälkeen jäi vaan yksi. No sekin todennäkösesti jo mennyt... :D

      Poista
    3. Joo, siis noi menee ihan sikanopeesti! Mä veikkaan että ne Kainuunkin(?) kalenterit on jo mennyt. :D Pitänee vinkata maahantuojalle että ens vuonna saapi sitten tilata niitä lisää. ;)

      Poista
  3. Mäkin mietin ostanko tuon kalenterin, mutta sitten mun piti tarkistaa etukäteen sisältö ja jätin ostamatta. Mulla kun tuo nudepaletti löytyy jo entuudestaan niin en viitsinyt jo pelkästään sen vuoksi ostaa tuota.
    Oot sä kyllä tosi heikosti pystynyt hillitsemään itseäs noiden avaamisien kanssa! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siinä on kyllä aika paljon samoja tuotteita mitä hyllystä jo löytyy! Mut toisaalta... materia. ♥____♥
      Ja joo... hyvä on - myönnetään... mä olen heikko. :| :DDD

      Poista
  4. Mitä tällänen kalenteri maksoi?

    VastaaPoista
  5. Mä itse sain tän vähän eri teitä mutta näitä myydään Tokmanneilla, Halpa-Halleissa, Carlsoneilla ja Cittareissa. Tosin suureen osaan kaupoista meni vain tyyliin 3-4 kpl että tää kyllä taitaa olla jo kaikkialta loppu... :/ Joitain paikkoja muistaakseni vielä oli missä näitä jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tiedoksi vaan että suurimmassa osassa Cittareita noita ei ole ikinä ollutkaan :( Tervesin Cittarin kosmetiikkamyyjä

      Poista
    2. Ihan tosi?! Mä olin jotenkin siinä käsityksessä että Cittareissakin olis ollut. Höh! Harmi että niitä tuli niin mahdottoman pieni erä suomeen. :( Toivotaan että ens jouluna olis isompi satsi! :)

      Poista
  6. Mä ostin tänään Varkauden Tokmannilta :)

    VastaaPoista
  7. Täälläpäin ei ole näkynyt vielä kellään tuommoista :/ haluaisin kovasti... tarpeeseen tulis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi vitsi. :/ Toivotaan että vielä jostain löytyis!

      Poista
  8. Toivottavasti tulisi jossain vaiheessa tulisi pian lisää!

    VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥