2. maaliskuuta 2017

Pari käyttistä

Moikka! Halusin tulla esittelemään teille pari juttua, jotka sain EnjoyOursilta jo viime vuoden puolella - mutta joiden postaaminen on venynyt nääääin kauas. Vaan eipä ne miksikään mene ja on molemmat ihan käyttiksiä!


Mä ostin ensimmäiset oikeat siveltimeni vasta n. vuosi sitten. Sitä ennen käytin esimerkiksi silmien meikkaamiseen vain esim. luomiväripaletin mukana tullutta vaahtomuoviapplikaattoria, enkä edes ajatellut, että tarvitsisin muita. Vasta kun pääsin oikeasti mukaan näihin meikkaamisen saloihin, tajusin että on ostettava kunnon siveltimet. Ja oh my... meikkaaminen muuttui ihan erilaiseksi! Mutta se on vallan toinen tarina, sillä haluan nyt kertoa, että omistan ensimmäistä kertaa sivellinten pesuun tarkoitetun pesuhansikkaan! (Pienet sille) Olen aina ennen pessyt siveltimet ihan vain painelemalla ja pyörittelemällä kämmentä vasten, ja nyt on ihan huippua kun on oikea työväline siihenkin!


Hansikas on siis sydämen muotoinen, ja sinne saa kätevästi neljä sormea sisälle. (Okei, en voi olla mainitsematta, että mun kieroutunut mielikuvitus saa aikaan kaikenlaista mun pääni sisällä - toivottavasti tänne ei eksytä väärällä hakusanalla...) Hansikkaita löytyy useita eri värejä, ja tästä linkistä pääset tsekkaamaan valikoiman. Kahden dollarin hintakaan ei päätä huimaa, ja kaikkiin tuotteisiin on ilmainen toimitus. :)Toiseksi tuotteeksi valitsin tämän säilytyspussukan. Nettikaupassa sitä myydään kynien säilytykseen, mutta itse keksin heti, että asettelen tähän siveltimeni. Tätä löytyy myös hieman eri kuosissa, sinivalkoisena. Itse halusin kuitenkin tämän väripläjäyksen. :)


Mun valitsemassa pussukassa on 36 paikkaa kynille/siveltimille, mutta sieltä löytyy myös 48- ja 78 -paikkaisia. Tää 36 -paikkainen on mun mielestä just passeli, ja tämän kokoisena pussukan hinta on maltilliset 4,36 dollaria.

Muistakaahan, että koodilla ANT10 saatte 10% alennuksen verkkokauppaostoksistanne.

Oletteko jo käyneet tutustumassa
Enjoy Ours -verkkokaupassa?
4 kommenttia:

 1. Söpöjä juttuja ja kauppa ei oo tuttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä kattomassa, siel on kaikkee ihanaa kiinasälää tosi halvalla! ^^

   Poista
 2. Hei en mäkää ollu tästä kaupasta aiemmin kuullu! Tosi kätsyjä juttuja kuitenkin sait :) pitäisköhän munkin hommata tollanen hanska, vois helpottaa elämää pikkusen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mäkään ollu koskaan kuullu ennen ku ne otti yhteyttä muhun :D Hanki ihmeessä! Toi on oikeesti paljon kätevämpi ku se että kämmentä vasten yrittäis hinkata.. :'DD

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥