24. lokakuuta 2013

Tervetuloa!

Hienoa että löysit tänne!

Aluksi. Syy miksi halusin tehdä uuden blogin, oli yksinkertaisesti se, että vanhassa blogissa ulkoasumuutokset ei jostain täysin käsittämättömästä syystä suostuneet yhteistyöhön. Taustakuva ei vaihtunut, teksti (ulkonäöllisesti, fontit ym.) ollut sitä mitä asetin ja rivivälit temppuilivat niin että menetin hermoni. :D

Kokeilin aluksi tehdä "testiblogin" jossa taas kaikki ulkoasumuutokset toimivat moitteettomasti. No, nyt se "testiblogi" kulkee nimellä GlitterFrosting. Blogi tulee olemaan nimensä veroinen, glitterkuorrute, sillä tämä ikuinen teini ei koskaan lakkaa rakastamasta kaikkea ihanaa, söpöä ja kimaltavaa! Pääpaino tässä uudessa blogissakin tulee olemaan kynnet, mutta vanhasta blogista poiketen nimi muuttui vähemmän kynsipainotteiseksi.

Lukijoita vanhalla blogilla on (oli?) 201, joten sinänsä harmittaa että aion jossain vaiheessa luopua siitä. Toivon kuitenkin, että tällekin blogille ainakin muutama aktiivinen lukija löytyisi, ja tietysti että vanhat lukijat löytäisivät tiensä tänne!

Tästä alkakoon uusi blogiaikakauteni, toivottavasti viihdytte sekalaisissa seikkailuissani! Lukijaksi pääsee halutessaan liittymään vanhaan tuttuun tapaan sivupalkin Google -käyttäjäraadin kautta, liity tähän sivustoon.

xoxo, Katri

Ps. Tästä pääsette katselemaan vielä vanhaa blogia!

10 kommenttia:

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥