13. marraskuuta 2013

Uusia juttuja

Löysin eilen H&M:ltä kaksi uutta supersöpöä glitterkynsilakkaa ja olihan ne pakko kotiuttaa - tietenkin!



Vasemmalla Green Bluish ja oikealla Pink, hintaa näille tuli 2,95e/kpl.
Nuo on niiiin ihania! Peittävää tulosta näillä tuskin saa viidelläkään kerroksella mutta ihania toppereiksi! Voi tuota kimallusta (joka ei tietenkään kuviin asti näy). Mii laiks.

Tänään posti toi paketin Adeninalta. Tilasin omalla alekoodillani (yhteistyön merkeissä) niittejä ja pyöreitä glittereitä.
Niitteihin pääset tästä ja glittereihin tästä.


Ihanan värikästä! ____
Näitä pitää kokeilla mahdollisimman pian!

Vielä esiteltävänä olisi uudet tennarit jotka löysin Hong Kongista! Laatu ei varmasti päätä huimaa mutta 16,95e hinnalla nämä lähtivät silti uuteen kotiin. :) Tykkään näistä hirmuisesti!



Mitä uutta te olette ostaneet viime aikoina?

Ps. Arvasin etten viihdy mantelikynsissä (sillä sisäinen perfektionistini päätti että viilasin ne huonon mallisiksi...) joten nips naps, nyt ollaan taas ihan nysäkynsillä! ;< Masentavaa!

14 kommenttia:

  1. Vähänkö kivan näkönen toi H&M lakkojen pullo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiii, mä taas en tykkää tosta pullosta.. :'D Lisäks sain tosta vihreestä maanantai-kappaleen, se korkki menee kahteen osaan, tai siis toi pyöreä nuppi lähtee irti siitä varsinaisesta sudista.. :'D Oon hyvä selittämään.. :'DD

      Poista
  2. Oih, mun on pakko saada tuo vihertävä glitterlakka! Näyttää todella söpöltä :))

    VastaaPoista
  3. Kivoja ostoksia ja kengät näyttä kivalta =)Kaikkee on tullut osteltua ja blogistani voit katella,jos alkaisin luetteleen nukahtaisit =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiiii... =) Pitääkin mennä katselee mitä oot ostellu! :)

      Poista
  4. Oi ihanan näköiset nuo H&M'n lakat, pakko kotiuttaa ainakin tuo vihreä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä, ne on tosi söpöjä! Tosin kuten tuolla ylemmässäkin kommentissa sanoin niin ite en tykkää pullon muodosta kauheesti :D Mut itse lakat on söpöjä ja tooosi kimaltavia! :33 ♥

      Poista
  5. Ihanat nuo H&M:n glitterlakkaputelit! Ihan tekis muotoilunsa takia mieli ostaa. :D Oliko nuo ainoat glitterit mitä löyty vai oliko muitakin? Mietin vaan raahaisko sitä itseään tsekkailemaan noita livenä H&M:lle. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiiii! :33 Ei ollu muita glittereitä, paitsi sitten sellaisessa lahjapakkauksessa jossa oli kynsilakka (kultaista ja violettia glitteriä), huulikiilto ja luomiväri. :) Sillä oli hintaa muistaakseni 6,95e. :) Ja sitten oli sellaisia lahjapakkauksia joissa oli huulikiilto ja kynsilakka: Tumman punaista ja vaaleanpunaista (ei glitteriä) :) Itseä jäi kyllä vähän himottamaan se kulta-violetti glitterlakka siinä lahjapaukkauksessa mutta toisaalta en kyllä oikein tarvitse sitä huulikiiltoa ja luomiväriä........ hmmm :)

      Poista
  6. Tännekkin tuli tänään adeninalta paketti :3 mm. Mun eka CG ja Konad. + glittereistä siveltimiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa! :) CG:t on ihania, mulla on niitä tällä hetkellä 11kpl ja pian on tulossa 9 lisää....... 8DD

      Poista
  7. Täytyyki käydä katsomassa onkonmeijän h&m:llä noita lakkoja! Ne on jo pakko omistaa tuon purkin vuoksi :D söpöt♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hohooo, en tajuu miks kaikki ihailee noita pulloja ku mun mielestä ne on... rumia :'DD mut toi itse lakka, ah mitä ihanaa hologlitteriäääääääää! ♥

      Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥