17. joulukuuta 2013

17. luukku / Joulukalenteri

17. luukusta löytyy sekalaisia juttuja! Tällä hetkellä ei ole kauheasti postattavaa joten päätin esitellä pari juttua. Lisäksi olen eilisestä asti ollut todella kipeä joten tämä postaus saa syystäkin olla hieman...sekava. :D Pitäkää peukkuja että tervehtyisin jouluksi!

Eilen tuli postissa ihana yllätys kun Adeninan tytöt lähetti minulle joulukortin ja pari arkkia waterdecaleja!
En osannut ollenkaan odottaa joten se teki paketin saamisesta vieläkin kivempaa! :3 Jouluiset decalit tulivat kuin tilauksesta sillä olin juuri kelaillut että tarvitsisin tarvikkeita jouluisen manikyyrin tekoon. :3
Kiitos Adenina! ♥

Viime viikolla sain myös kivan jutun postissa, nimittäin 2kk sitten eBaysta tilaamani siveltimet! Luulin jo ettei niitä tulekaan kun kesti niin kauan mutta onneksi ne kuitenkin tulivat! En ole kovinkaan taitava meikkaaja mutta toivottavasti näillä siveltimillä se alkaisi nyt sujua. Setissä on siis 32kpl erilaisia siveltimiä ja ne on kivassa nahkaisessa säilytyspussissa.

Viimeisenä haluaisin sanoa pari sanaa myytävistä kynsilakoistani. :D Ärsyttää, kun postikulut ovat jo nyt niin älyttömän kalliit vain muutamalle hassulle lakalle ja Tammikuussa ne vielä nousee! On ihan älytöntä ruveta myymään niitä edes, sillä omista myytävistäni en kehtaisi edes pyytää kuin sen 0,50e -1,00e / kpl, enkä tiedä onko se kaiken pakkaamisen ja postiin kiikuttamisen arvoista. Mitä te teette tällaisille lakoille? Skippaatteko vain kylmästi roskiin vai annatteko ilmaiseksi pois vaivaivai...? Hmph, olen ihan hukassa tämän hullun lakkamäärän kanssa!

Tasan viikko jouluun!

xoxo, Katri

12 kommenttia:

 1. Kiva piristys adeninalta ja myös sivellinsetti näytti kivalle.Ärsyttää kyllä itseäkin tuo postikulujen nousu ja roskiin ei kannate ainakaan heittää.Ehkä antaa ennemin jollekki ystävälle tai ilahduttaa jotain lukijaa niillä.Voihan toki koittaa myydä jollain pakettihinnalla koko läjääkin tai järkätä kierrätysarvonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä ideoita Eekku! :) Ehkä vois harkita jotakin arvontaa ainakin! ^^

   Poista
 2. Oi toi sivellinpussi :) Tosi kiva! Ja ihana yllätys Adeninaltakin. Tuollaset yritykset on mukavia, jotka muistaa asiakkaitaan. Tiedän yhden kampaamonki, josta ne lähettävät kaikenmaailman toivotuksia kanta-asiakkaillensa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! ^^ Miekin oon tosiaan yhteistyössä Adeninan kanssa mutta en osannut ollenkaan odottaa tuota! Ihana pieni piristys arjen keskelle! :) Tuollaiset yritykset on kyllä ihania :) :D

   Poista
 3. Ja kai se nyt järkevin on antaa sit ilmatteeks johoki, ku roskii heittäis :D Esim. mulle :D :D :D Voin tulla hakemaanki. ;)

  VastaaPoista
 4. Laita koko paketti huutikseen (tai lajittele esim. lakkasetti 1 jne.). Itse tein niin ja ne myytiin jo samana päivänä :D Toki Smartpostilla ne lähetin, kun niin iso määrä, joten tulee halvemmaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ku mä oon tietkö ihan käsi ton Huuto.netin kanssa, siis en tajua niitä sääntöjä ja miten sinne edes laitetaan mitään myyntiin.. :'D huoh!

   Poista
  2. Sinne pitää rekisteröityä ja ilmoittaa omat tiedot jne. :D Huuto Plus- on maksullinen mutta se ei ole pakollinen, sillä voi lisätä kuvia enemmän, laittaa myyjille yksityisviestejä ja muuta sellaista.
   Ilmoitukseen pitää laittaa kohteen nimi, kuvaus jne.

   Poista
  3. Hmm, pitänee ajan kanssa katsella tuota.. ;)!

   Poista
 5. Oijoi tuo sivellinsetti :o Mäkin haluan!! :D

  Laita ne kirpparille myyntiin setteinä, kyllä ne sieltä joku ostaa ! :) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii, tuo sivellinsetti maksoi muistaakseni about 12e. :)

   Niin.. se vaan että onko se sen kaiken vaivan arvoista kun ei noista saa kun sen muutaman hassun roposen :D

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥