19. toukokuuta 2014

Keltsua kesään!

Ostin tuossa Gina Tricotista uuden ihanan sitruunankeltaisen lakan, 131 Lemon, ja se pääsi kynsille samana päivänä. Sävy on aivan mielettömän kaunis, ehkä jopa kaunein keltainen jota olen nähnyt! Kolmella kerroksella sain tarpeeksi peittävän ja tasaisen tuloksen.

Nimettömään ja peukaloon leimasin kuvion laatasta jonka merkkiä ja numeroa en nyt juuri tähän hätään muista ja päälle levitin kerroksen H&K Girl Top Coatia. Muut kynnet yrittävät kovasti olla matatut, mutta lopputulos ei vastaa odotuksia sillä keksin tämän mattaus-idean vasta kun olin laittanut pikakuivattajan...
Näistä kynsistä tuli mielestäni kuitenkin aika kivat, ja olisin mielelläni viihtynyt näissä kauemminkin, mutta meninpä tölväisemään oikean käteni auton oveen ja lakat rutussa... hmph.
Mitä sanotte?

xx, Katri

16 kommenttia:

 1. Oi ku ihanan kirkkaat, kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi on kyllä ihana lakka vaikkei olekaan neon. ^^

   Poista
 2. Ihanan kirkas keltainen. Leimat passaa tosi hyvin tuohon. Kaunis ja kesäinen kokonaisuus. Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Voi luoja miten upean värinen! Mulle on tulossa Opin Neon -kokoelmasta se keltainen, onkohan se vähän saman värinen kuin tuo? Jos ei, niin sitten täytyy käydä ostamassa tämäkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mä luulen että tää ei oo kyllä samanlainen kun se! Kuten Anni tossa alemmassa kommentissa kuvaavasti sanoi, niin tää on enemmänkin vaalea, mutta voimakas sitruunan keltainen :) Sun pitää siis hankkia myös tämä ;) ♥

   Poista
 4. Lemon on ihana <3 Jännä vaan kun se näyttää melkeen kaikissa kuvissa niin kirkkaalle! Kun sehän todellisuudessa on oikeestaan aika vaalea, mutta voimakas sitruunankeltanen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, enpä olis itse osannut kuvailla tuota lakkaa paremmin! Kun se ei tosiaan ole neon. :) Mutta ihana se on! ♥

   Poista
 5. Aivan ihanat kynnet! <3 Lemon ei ole vielä päässyt mun kynsille, mutta toivottavasti pian, koska sun kynsillä se näyttää ainakin niin herkulliselta! :) Kamera saattaa tosiaan välillä friikata keltaisista ja muistakin väreistä, etenkin neonlakoista, vaikkei Lemon neon olekkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superpaljon! Ja ihanaa myös että liityit lukijaksi! :)
   Ja joo tosiaan, tuota ei kyllä tahdo saada millään oikean sävyisenä kameraan! Se pitää ehdottomasti itse nähdä luonnossa.. 8)

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥