21. marraskuuta 2015

Esittelyssä Mavala Glamour Collection

Sain tuossa jokunen aika sitten maahantuojalta paketin, joka sisälsi Mavalan ihanan glitterkokoelman, sekä pari muuta lakkaa joista tulee juttua myöhemmin. Tässä postauksessa haluan esitellä nuo Glamour -kokoelman lakat.


Tällä kertaa saatte vain tikkukuvat, sillä onnistuin tölväisemään etusormen kynnen auton oveen, jolloin se lähti kivasti murtumaan juuresta. Sillä hetkellä olin kaukana kynsiliimasta tai muistakaan paikkausvälineistä joten päätin repäistä (kirjaimellisesti) ja lyhentää lopulta kaikki kynnet. Kyllä näyttää omaan silmään rumalta kun on ihan töpöt sormenpäät. Tuntuu kuin osa sormesta olisi amputoitu, hoho. :D Mutta on tässä puolensakin: Näppis tuntuu ihanalta sormenpäissä ja kaukosäädintä käyttäessä ei painakaan vahingossa neljää nappia kerralla.
Ja vaikka olisin valmis raivoamaan, minkä ihmeen vuoksi kaikissa omistamissani television kaukosäätimissä on ainakin kuusisataa nappia, joista suurimmasta osasta ei edes tapahdu mitään, taidan jättää sen aiheen toiseen kertaan.

Mavalan Glamour -kokoelma sisältää kuusi lakkaa, jotka kimaltavat toinen toistaan söpömmin. Lakat on tarkoitettu kerrostettavaksi värilakan päälle, sillä kahdella runsaallakaan kerroksella näillä ei saanut peittävää tulosta, ei ainakaan tikulle levitettäessä. Mennäänpäs sitten yksittäiskuviin.

Glam Ice on kirkaspohjainen glitterlakka, jonka seassa on isompaa hopeaa glitteriä, ja ihan pienenpientä hopeaa shimmeriä.

Glam Rock on kirkaspohjainen glitterlakka, joka sisältää mustia suuria glittereitä, sekä kultaisia ja hopeisiä pienempiä glittereitä.

Glam Style on kirkaspohjainen glitterlakka, jossa on suurempia ruskeita/pronssisia glittereitä, sekä pienempiä kultaisia glittereitä.

Glam Fizz on kirkaspohjainen glitterlakka, jossa on kultaisia ja hopeisia suurempia glittereitä, ja lisäksi pienempiä kultaisia glittereitä.

Glam Show on kirkaspohjainen glitterlakka jossa on vaaleanpunaisia/shampanjan värisiä suurempia glittereitä, ja kultaisia pienempiä glittereitä.

Glam Chic on kirkaspohjainen glitterlakka, joka sisältää oransseja/vaaleanruskeita suurempia glittereitä, sekä kultaisia pienempiä glittereitä.


Huh, siinä ne! Mitäs piditte? Tuliko ostohimotuksia? ♥
Mielestäni nämä sopivat ihanasti kauden sesonkiin, joka kesärakkaudestani huolimatta taitaa tällä hetkellä olla tuo kovaa vauhtia lähestyvä joulu. Ja miksei vuodenvaihteeseenkin, voin kuvitella miltä nämä näyttäisivät ulkona ilotulitteiden loisteessa... ___

xx, Katri

11 kommenttia:

 1. Mavalan lakat ei kuulu omiin lemppareihin, mutta kauniita ne ovat silti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne munkaan lemppareihin kuulu mutta nää on kyllä söpikset! :3

   Poista
 2. Mä jitenkin aina hurahdan näihin Mavalan glittereihin, vaikkein niitä juuri tulekaan käytettyä. Nyt kiinnostaisi tuo Glam Rock eniten, mutta saas nähdä mitä kivaa näistä vielä paljastuu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on tällä hetkellä mieluisin tuo Glam Chic! Jotenkin tuollainen lämmin kupari on aika kiva. :>

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eipä sitten muuta kuin kauppaan, hihi! :>

   Poista
 4. Näteiltä kyllä näyttää, mut mie en vaan jostain syystä syty yhtään Mavalalle. Johtunee aika lailla putelin koosta ja sen korkista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä pullo on munkin mielestä jotenkin, hmm, luotaantyöntävä? Jännä, että aika moni bloggari on samaa mieltä!

   Poista
 5. Ei mitään hirveää hinkua, vaikka kauniita glittereitä ovatkin. Glam Rock kiinnostaa eniten, sen hankkimista voi joutua vielä harkitsemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin Mavalat on kyllä aika epäsuosiossa. :D Harmi, sillä jos pullo olisi erilainen, menekki olisi varmaan paljon parempi!

   Poista
 6. Mun mielestä nää kaikki on kyllä mahdottoman ihania! <3

  VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥