9. tammikuuta 2016

Testissa Lady Queen Shopin siirtokuvat

Heissan sinne ruudun toiselle puolelle! Sain tuossa joulun jälkeen kätösiini testituotepaketin Lady Queen Shopilta ja se sisälsi yhtä sun toista hauskaa juttua. Kaikista on tulossa blogiin postaukset, mutta aloitetaan näillä riikinkukkokuvioisilla siirtokuvilla.


Yllätyin positiivisesti näistä, sillä yleensä testaamani kiinahalpisdecalit ei ole tahtonut irrota taustapaperistaan. Näitä ei tarvinnut kauaa vedessä huljutella kun lähti ihan nätisti. Lisäksi liikkui vielä kynnellä (ehkä vähän liikaakin?) joten sai hyvin aikaa asetella ne oikeaan kohtaan.


Alla valkoisen lakan osaa toimitti Essencen Wild White Ways, joka nousi toiseksi suosikikseni Essien Blancin rinnalle. Koko komeuden kuorrutin vielä Northern Lightsin hopealla holotopperilla. Kyllä tykkäsin lopputuloksesta, vaikka decalit hieman repeilivätkin kärjistä. Se tosin oli allekirjoittaneen taidoista kiinni, ei itse siirtokuvista. ;) Tästä linkistä pääset suoraan siirtokuviin, ja tästä linkistä muihin kynsituotteisiin. Muistathan että koodilla ABKS15 saat 15% alennuksen. :) En hyödy linkkien klikkaamisesta muutoin, kuin jos koodia käytetään 10 kertaa, LQS sponsoroi blogissani arvonnan.


Mitäs tykkäätte? ♥

xoxo, Katri

10 kommenttia:

  1. Wau! :D Nää on jotenkin tosi mahtavat. <3

    VastaaPoista
  2. Oih kuinka ihanat! Tuo holotopperi kruunaa kaiken :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ♥ Miten se onkin että kimallusta ei voi koskaan olla liikaa! x)

      Poista
  3. Wau mitä värien loistoa näissä! Tykkään ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nää on kyllä tosi hauskat omastakin mielestä! :3 Tosin ennen kuin laitoin nämä kynnelle, aattelin näiden olevan tummemmat. Mutta oikein kivat näinkin! :) Ja kiitos! ^.^

      Poista
  4. Todella kivat siirtokuvat ja holotopperi on ihana lisä :) tällaiset koko kynnen siirtokuvat on kivan näköisiä, mutta itse välttelen niitä kun pelkään että on ihan hirvittävän hankalia käyttää. En tosin ole koskaan kokeillut koko kynnen siirtokuvia, tarroja olen kerran ja siitä touhusta jäi vain traumat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tiedätkö, se ei kyllä oikeasti ole niin vaikeaa! :D Sanoisin että noi kuussataa kertaa helpommat kuin esimerkiksi noi edellisen postauksen lakkalastut... :'D Kokeile ihmeessä! Eikä niitä oo pakko kaikkiin kynsiin lätkästä, kokeile ensin vaikka vaan aksenttikynnessä! ;)
      Tarrat on kyllä ihan yksi vitsi! :D Ihmekään jos niistä jää traumat, ne ei toimi _ikinä_ hyvin! :D

      Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥