25. maaliskuuta 2016

Testissä Lady Queen Shopin siirtokuvat

Aloin tuossa jokin aika sitten yhteistyöhön Lady Queen Shopin kanssa, ja sain testiin mm. nämä kyseiset siirtokuvat. Eikös mennäkin pidemmittä puheitta suoraan kuviin?


Kyseiset siirtikset löytyvät tästä linkistä, ja hintaa näkyy olevan 1,38e. Lisäksi saat 15% alennuksen käyttämällä koodia ABKS15. Itse sain näillä decaleilla seuraavanlaista jälkeä aikaiseksi:

Aika ihana kukkakuosi! Tulee mieleen sellaiset vanhanaikaiset mummo-astiastot. :D Laadusta sen verran, että toimivat kuten kiinasiirtikset yleensäkin, sai aika kauan tehdä töitä että irtosivat taustapaperistaan vaikka huljuttelin vedessä pitkään. Kynnelle asettelu oli aika samanlaista kuin minkä tahansa decalien kanssa, ja päällyslakka tasoitti mahdolliset rypyt. Huonoin juttu näissä oli, että ainakaan omille suht' leveille kynsilleni ei riittänyt arkista jokaiseen kynteen palasta. Ovat nämä kuitenkin siinä mielessä hintansa väärti, että kyllä tällaisesta kauniista kuviosta kuitenkin maksaa sen muutaman hilusen. :)

Ps. Muistatteko kun pohdin helmikuun lopulla blogin fb-sivuilla, miten en ollut ostanut yhtään lakkaa koko kuukautena, eikä muutenkaan ollut mitään ostoksia blogiin näytettäväksi? No, sanotaanko, että maaliskuussa ei näytä ihan samalta.... *virn*


7 kommenttia:

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥