10. huhtikuuta 2016

Essence-miitti Turun alueen kynsihörhöille

Olen ihan hirveän kauan odottanut että pääsen kirjoittamaan teille tästä ihanasta illasta ja nyt viimein oli aikaa istahtaa koneelle. :) Postaus saattaa herättää kateuden tunteita muissa kaupungeissa asuvien ihmisten (essence-hörhöjen...) keskuudessa. ;) You've been warned.

(Kiitos Tiinalle joka tarjoutui ottamaan kuvan!)

Aloimme vuodenvaihteen tienoilla suunnitella kevätmiittiä Facebookin Turun alueen kynsiharrastajien  omassa ryhmässä. Ennen kuin huomasimmekaan, oman kaupunkimme supersankari essence-mies riensi ryhmäämme kertomaan, että mikäli meille vain kelpaisi, saisimme viettää miitti-illan essencen maahantuontitiloissa Liedossa. Otimme kutsun vastaan riemusta kiljuen ja aloimme suunnitella ohjelmaa, kyydityksiä, kirppistelyjä ja tietysti ruokaa. :D Rene ystävällisesti ilmoitti, että mikäli pidämme miitin heidän tiloissaan, hän hoitaa myös tarjoilut, kunhan vain kerromme mitä toivomme naposteltavaksi. Ihan mieletöntä vieraanvaraisuutta! Arvostan.


Pakko myöntää, että leukani loksahti auki, kun tarjolla oli jokaiselle osallistujalle (17...) oma patonki! :) Lisäksi oli erilaisia juotavia, karkkeja, keksejä, sipsejä ja ruislastuja. Eräs miittiläisemme Dani oli loihtinut myös ihan älyttömän hyviä cakepopseja joista olin heti räpsimässä kuvia - olivat nimittäin niin hyviä, että pian ei olisi ollut enää mitään kuvattavaa. :D Rene oli myös hankkinut ihan äärettömän söpöt muovilautaset ja -mukit!


Kun kaikki oli pikkuhiljaa saapunut paikalle (myös Fanni, jonka gps viitoitti tien turun keskustaan...), Rene halusi kertoa enemmän firman syntymästä ja siitä miksi ja miten ollaan nyt tässä pisteessä. Oli varsin mielenkiintoista kuulla kuin essence tänne suomeen päätyi, ja huomata kuinka iloinen essence-mies oli merkin saamasta suosiosta. Rene oli aiemmin maininnut jo miittiä suunnitellessa, että tulee paljastamaan meille jotakin, jota kukaan ei vielä tiedä, emmekä saa hiiskua siitä ulkopuolisille. Kunnioitan ehdottomasti essence-miehemme toivetta, ja laitan tähän vain yhden pienen fiiliskuvan, kun pinkki esirippu oli poistettu The Salaisen Jutun päältä. ;)


Ja kyllä oli vastaanotto mieluinen, kuten ilmeisetä ja pienestä hysteriasta saattaa päätellä. ;) Te tulette kuulemaan tästä jutusta mahdollisesti myöhemmin, mutta jätetään se nyt toistaiseksi unholaan.
Seuraavaksi olikin Renen aika valita kynsikisan voittaja. Olimme aikaisemmin miittiryhmässämme päättäneet, että lakkaamme kyntemme essencen tuotteilla, ja essence-mies saa valikoida voittajan. Onnekas voittaja oli Nelli joka olikin loihtinut varsin näyttävät valkoiset kynnet. Palkinnoksi Nelli sai Sensationailsin geelilakkauspaketin.
Ennen kotiinlähtöä saimme vielä erittäin havainnollistavan ja mielenkiintoisen kierroksen varastotiloihin, jossa oli hyllyriveittäin ja laatikoittain essencen meikkejä. Olisitte kuulleet sitä riemukasta hihkuntaa! Niin paljon essenceä, silmän kantamattomiin...Oli hauska ajatella, että täältä ne kaikki essencet lähtee eri kaupunkeihin... hihi, siistiä.


Tuo pinkki CosmoNordicin kangasseinä oli niin pähee, että oli ehdottomasti saatava pari kuvaa sen edessä! Fannin kanssa intoiltiin ihanista ja varsin muhkeista essence -goodiebageista. Kiitos kuvista Anniinalle, joka muuten oli ekaa kertaa mukana miitissämme. :)

Olen kyllä niin onnellinen kynsiharrastuksestani sekä blogistani, ja siitä mihin ne ovat minua vuosien aikana vieneet. En olisi muutama vuosi sitten uskonut, jos joku olisi sanonut, että parin vuoden päästä käyt essencen maahantuontitiloissa, ja vieläpä että tilat on omassa kotikunnassa! Kerrankin iloa siitä, että asuu täällä landella. ;) Lämmin kiitos vielä Renelle, THE ESSENCE-MIEHELLE joka jaksoi katsella tunteja, kun lauma hullaantuneita naisia puhua päpättää kosmetiikasta ja kynsistä.

Ps. Kuka huomasi, että essence-mies luuraa myös
postauksen ekassa ryhmäkuvassa? ;)

15 kommenttia:

 1. Voi miten kivan kuuloinen miitti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla ainakin oli ihan huippua! :3

   Poista
 2. Aaawwss, aivan mahtavaa, että oot päässyt osallistumaan tuohon miittiin (aivan huikealta näyttää!) ja muutenkin mitä kaikkea oot blogillasi saavuttanut <3. Oot kyllä niin ansainnut sen kaiken hyvän ja kivan elämääsi muru <3 !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanista sanoista rakas, oot kyllä niin mussu. ♥ Ja sä kun todella tiedät mistä puhut kun sanot noin... kyllä niin sydäntä lämmittää. ^^ Olet rakas!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niinpä! Oli kyllä tosi mukava ilta. ^^

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hihi! Kerrankin niin päin että miulle voidaan olla jostain kateellisia ;D <3

   Poista
 5. Oi vitsi, kuulostaa tosi kivalle teidän miitti! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyl ihan älyttömän kiva ilta! ^.^

   Poista
 6. Olipa mahtavaa ja iso peukku taas essence-miehelle, ihan huippu tyyppi on ja tekee kamalasti töitä meidän kynsi- ja essencehörhöjen eteen! Tosi mahtavaa, että järkkäs teille tuollaisen miittipaikan ja tarjoilut! Itsekin olisin ehdottomasti tullut pää kolmatena jalkana, jos Turusta päin olisin. Vaikuttaa, että teillä on ollut tosi kivaa ja niinhän sen pitää mennäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta viserrä! Meillä oli kyllä ihan huippumiitti ja Rene oli järkännyt tosi upeat tarjoilut! :) Tällaisia voisi useamminkin olla. ;) ♥

   Poista
 7. Kuulostaa hirmu kivalle :) Olis niin mahtavaa päästä joskus mukaan johonkin tälläseen vähän isompaan miittiin!

  VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥