3. toukokuuta 2016

IsaDora Jeanious swatches

Heippa! IsaDoraa pukkaa nyt ovista ja ikkunoista, mutta mikäs tässä on postaillessa. Sain testiin vielä farkkukokoelman, mutta tiesin etten millään ehtisi postaamaan niitä kynsillä ennen kesäkokoelman etteeriin astumista, joten tikkukuvilla mennään. Jeanious -lakat ovat myynnissä vielä tovin ennen kesäkokoelman tuloa, joten jos haluat farkkulakat itsellesi niin toimi nopeasti. ;)


Ajattelin alunperin, että en välttämättä tarvitse näitä lakkoja itselleni, sillä sininen ei ole varinaisesti suosikkivärini, vaikka sävymaailmasta toki löytyy muutamia uniikkeja kappaleita. Mutta kuinkas kävikään kuin sain yllätyspostia Berneriltä ja kuoresta paljastui Jeanious -kokoelman lakat. Mitä ihanuuksia! Kuinka olen voinut ajatella että en tarvitse näitä? Mä nimittäin tarvitsen ihan jokaista näistä! :D Ihan mielettömän upeita sävyjä!Erityisen hauskaa tästä teki se, että mulla on eräät farkut jotka ovat tismalleen tuon mattasinisen sävyiset.. :) Varmaan monella muullakin on, mutta huvitti silti. Mennäänpäs tikkukuviin.


Hot Legs, metallinen syvä sininen. Vaatii 3-4 kerrosta täyteen peittävyyteen.Vaalean sininen creme. Kaksi kerrosta.Farkunsininen hiekkalakka hopealla glitterillä. Kaksi kerrosta.Tumman sininen mattalakka. Kaksi kerrosta.Vaalean sininen creme runsaalla hopeisella microglitterillä. Koostumus paksuhko, peittävä ja tasainen lopputulos kolmella kerroksella.Taivaansininen creme, kaksi kerrosta. (Ihmeelliset vaakaviivarypyt johtuu vaan allekirjoittaneen turhan tarmokkaasta lakkaustyylistä...)Mikä farkkusävy toimii parhaiten?
Ps. Seuraavassa postauksessa jotain mukavaa teille.. :)

xoxo,
Katri

8 kommenttia:

 1. oi, vaikka en ole iso sinisten lakkojen ystävä niin nämä ovat kyllä ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma kyllä täällä! Nää on ihan älyttömän herkkuja! ♥

   Poista
 2. Kyllä tummat farkkusävyt on mun juttu. Tosin tuo viimeinen slim fit on aika herkku kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kaikki ihan sairaan nättejä kyllä! ♥ Omiksi suosikeiksi nousi Hot Legs ja tuo viimeinen Slim Fit myös. ^_^

   Poista
 3. Stone Washed on mun lemppari, vaikka kaikki on kyllä kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on kyllä varsin kaunis yksilö.^^

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥