18. joulukuuta 2016

ColourPopin tilaus


Tein tuossa taannoin ihka-ensimmäisen tilaukseni ColourPopille. Kyseessä oli black friday, ja koska olen tarjoushaukka Katri, pitihän minun heti näpytellä tilaus menemään. :D En ole tosiaan siis koskaan ennen tilannut sieltä mitään, ja pakko myöntää että vähän oli pylly hiessä kun tiesin, että paketti tulisi minulle tullin kautta...


Onnea on rakkaat ystävät jotka tarjoutuvat auttamaan tulliselvityksen teossa. Ei se nyt loppujen lopuksikaan mitään rakettitiedettä ollut, ja hyvä ohjeistus siellä tullin sivulla on selvityksen tekoa varten. Mä tilasin pelkästään 7kpl näitä luomivärejä, ja ilman postikuluja kokonaissumma oli 35 dollaria, josta maksoin rapiat 8 euroa tullimaksua. Ei paha siis.

Sen verran vielä pitää sanoa, että yllätyin ihan sikana noiden värien koostumuksesta, pigmenttisyydestä ja glitterin määrästä! Ei vitsit mitä glitterharakan aarteita oikeasti! Kuvat ei anna oikeutta näiden kimallukselle yhtään, vaikka koitinkin vangita jokaisen kimaltavan partikkelin kuvaan. Nämä vaan täytyy itse nähdä. Mennään tarkempiin kuviin.

Dance Party, violettipohjainen shimmerluomiväri, seassa runsaasti sinistä ja violettia glitteriä. Swatchattuna ranteeseen olen havaitsevinani pohjan taittavan jotenkin mustaan..

I love this, vaalean ruskea, lähes shampanjan sävyinen shimmerpohja,
jossa saman sävyistä ja hopeaaglitteriä.


Hammered, tumman ruskean/oliivin sävyinen shimmerpohja,
jossa runsaasti kultaisia glittereitä.


Cusp, vihreä shimmerinen pohja,
jossa runsaasti vaalean sinistä ja kultaista glitteriä.


So Quiche, ruskea shimmerinen pohja
jossa runsaasti vaaleanpunaista/violettia ja kultaista glitteriä.

Bubbly, roosan värinen shimmerpohja,
jossa runsaasti hopeaa ja vaaleanpunaista glitteriä.


Sugar, jäänsininen shimmerpoja, 
jossa runsaasti shampanjan väristä glitteriä.

Koitin tehdä teille myös swatch -kuvat, mutta en ole missään nimessä mikään kuvaamisen ammattilainen joten älkää kivittäkö näistä vähän tökeröistä käsivarsikuvista... Oikeasti - miten muka kuvaan voi saada jotenkin kätevästi oman käsivartensa ilman ylimääräistä niveliä, ja vielä niin että se näyttäisi muka sirolta jua rennolta?! Mahdottomuus, just sayin'!


Mulla on vähän semmoinen tunne, että vaikka tämä oli mun ensimmäinen ColourPop -tilaus, niin se ei todellakaan ollut viimeinen... on nää niin helkatin upeita. Mahtaiskohan joulun jälkeen siellä olla jotain alen tynkää.. :)


Kuka on jo ehtinyt
tutustua ColourPopiin?

14 kommenttia:

 1. Oo mitä silmäkarkkia! Tosi upeita kaikki! ♥

  VastaaPoista
 2. Dance Party on upea, samoin So Quiche :3

  Mie YHÄ odotan CP tilausta, onhan se jo kaksi viikkoa sitten tilattu, mutta on vielä Losissa :D Odottavan aika on pitkä..

  Miulla tuo swatchaus tuo haasteita, kun joku on päättänyt tunkea tatuoinnin siihen kohtaan :'D Pinta-ala pienenee huomattavasti sen vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua niin harmittaa että nää ei oo ollenkaan niin upeita kuvissa ku luonnossa! :( Nää pitäis nähdä livenä ni näkis kuinka upeita on <3 Mut kyl Dance Party on munkin lemppari! :3

   Mullaki paketti jumitteli vaikka kuinka pitkään Losissa (tilasin black fridayna) mutta kyllä se sit loppuviimein kulki sieltä tänne! :D Mut odottavan aika on pitkä... Mä tein sinne taas uuden tilauksen, että tästä päivästä alkaa nyt taas uus odotus! :'D

   Voi ei, ei tatskaa saa laittaa swatchauskäteen! :'D

   Poista
  2. No nii-i. Eipä tullut silloin ajatelleeksi ja oikeaan käsivarteen on hankala swatchata, siinä olisi hitusen enemmän tilaa mut. mut.. :D

   Poista
  3. Joo eipä sitä varmaan siinä tilanteessa tuu ajatelleeks.. :'D

   Poista
 3. Nämä näyttää ihanilta. Hammered ja Bubbly on näistä mun lemppareita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja on kyllä ihan tuhottoman pigmenttisiä jokainen! Suosittelen. ♥

   Poista
 4. Oijoi, me ollaan samiksia, mulle on tulossa seuraavassa tilauksessa mm. nuo I <3 This, Bubbly ja Sugar ^_^. Ja Dance Party löytyy ennestään :D.
  Ihania ovat kyllä <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo, samis! It's like on heart, oon ennenki sen todennu. ;) ♥

   Poista
 5. Nää on kyllä niin upeita ettääh :3

  VastaaPoista
 6. Mä kuolaan täällä ♡ Heti, kun saan rahaa, teen kyllä ColourPopille tilauksen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä joka sentin arvoset! ♥____♥ Kannattaa ehdottomasti! Ja postaus sitten heti blogiin. ♥

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥