19. maaliskuuta 2017

Kun Katri taas vähän essencestä sekosi...

Voi kuulkaas tytöt ja pojatkin jos tänne sellaisia eksyy! Olen viime aikoina nakerrellut kynsiäni (no okei, en ole, mutta tuntui hauskalta sanoa niin. Itse asiassa en voi sietää kynsienpureskelijoita... sehän on sama asia kuin... - okei, kälätys seis!) kun olen niin malttamattomana odotellut essencen uutuuksien saapumista lähitokmannieni hyllyihin. Pitkän tovin sain odotella (jos siis kaksi viikkoa on teidänkin mielestä pitkä aika) ja vihdoin se odotus palkittiin kun Raision Tokmanni notkui uutuuksista!


Anteeksi superhuonot kännykkäräpsyt, mutta oli pakko ottaa kuvat paikan päällä.💙 Olenkohan koskaan ennen nähnyt essencehyllyjä noin täysinäisinä? Oli kyllä parasta päästä ensimmäisten joukossa apajille! Mukaan lähti kosmetiikkaa 40 euron edestä... uuuups... Toisaalta, enemmän on enemmän! Mennäänpä tarkempiin kuviin mitä kaikkea ihanaa tällä hetkellä omistan. :) Hinnat tuotteille olen muuten varmistanut pretty.fi -sivulta, joka myöskin myy essenceä.


Sain myös essencen pr-toimistolta ihania uutuusmeikkejä testattavaksi, joten kirjoittelen niistä nyt tähän samaan postaukseen. Oli muuten aika hauska sattuma, että noista Out of Space Stories -kokoelman lakoista himottelin eniten juuri tuota kyseistä lakkaa (Outta Space is the place), ja kas vain - sieltä se tuli mulle postissa muiden ihanuuksien saattelemana! Out of Space Stories -kynsilakkakokoelmaan kuuluu siis seitsemän erikoislakkaa, josta löydät kuvat tämän linkin takaa. Lisäksi kynsilakkoihin on tullut uutuutena Colour Boost 1 coat & Go -lakkakokoelma, jotka lupaavat peittävyyttä jo ensimmäisellä kerroksella! Itse sain testiin sinisen lakan joka kantaa nimeä Instant match. Ja pakko myöntää että jälleen kerran essence lunastaa lupauksensa: ainakin tämä yksilö peitti kynnen heti ensimmäisellä kerroksella. Thumbs up! Värivalikoimaan pääset klikkaamalla tästä! Ja vielä yksi pienempi kokoelma kynsilakkoja: Essence Golw & Care Luminous -kynsilakat jotka sisältävät kukui-öljyä vahvistamaan ja suojaamaan kynttä. Värivalikoimaan pääset kurkistamaan tästä linkistä. Myös essencen peruslakkasarjaan (The Gel Nail Polish) on tullut muutama uutuus, josta harakkana mun piti tietysti napata mukaani hopea hologlittertopperi 101 Crashed The Party :)



Nyt on essence taas pompsahtanut astetta kovemmalle levelille, nimittäin itse tuunattavat luomiväripaletit! Oikeasti wa-uuu! Ihan mielettömän kiva uus juttu, ja näitä ootin uutuuksista ehkä eniten! Onhan toki näitä itse koottavia paletteja ennenkin löytynyt kalliilta merkeiltä, mutta ihan mahtavaa, että nyt me pienemmän budjetin shoppailijatkin päästään vihdoin kokoamaan juuri se oma unelmien paletti ihan pikkurahalla! Nämä yksittäiset luomivärinapit maksaa nimittäin vaivaiset 1,89e/kpl ja neljän napin tyhjä paletti maksaa saman verran. Kahdeksan napin tyhjä paletti maksaa ilahduttavan huokeat 2,49e/kpl.

Itse sain testiin seuraavat sävyt: Tiffunny, Raspberry frosting, Go goldie ja Black as a berry. Kaikki ihan tuhottoman ihania! Yksittäiset napit on pakattu ensin pahviseen koteloon, jonka sisällä on nappi ja muovinen kansi. Kannen saa kokonaan irti, ja nappi ikään kuin kliksautetaan tuohon palettiin. Sen saa myös kivasti tuosta paletista tarvitessa irti joten kansi kannattaa säästää mikäli joskus esimerkiksi tarvitset sävyn mukaan pikkulaukkuusi, muttet tohdi ahdata sinne koko palettia. ;) (Ja jotta kenellekään ei käy epäselväksi, että olen hullaantunut näihin luomiväreihin, ostin myös itse toisen tuollaisen neljän napin tyhjän paletin ja siihen neljä nappia, koska... no - koska mä voin. Ja haluan. Ja rakastan!)


Myös ripsiväriosastolle on rantautunut ainakin nämä kaksi uutuutta: ehkä hieman jo kulttimainettakin niittänyt Lash Princess -ripsiväri (3,69e), joka tällä kertaa pukeutuu violettiin sävyyn, ja lupaa tuuheuttaa ja erotella ripset. Itse olen ollut hieman skeptinen näiden Lash Princess -ripsarien kanssa, sillä omistan ennestään jo vihreän ja vaaleanpunaisen version näistä, enkä ole ollut täysin vakuuttunut. Saa nähdä tekeekö tämä violetti versio ripsilleni ihmeitä. :) Lisäksi uutuutena ripsiväriosastolle on saapunut kokonaan violetti Volume Stylist 18h Lash Extension -ripsari (3,69e), joka sisältää pidentäviä kuituja. Tätä ehdin jo testatakin, mutta pakko myöntää, että en huomannut omissa ripsissäni sen enempää pidentävää kuin mitään muutakaan mullistavaa vaikutusta. Ihan perus ripsari siis arkikäyttöön. :) PR-toimistolta sain testiin myös tuollaisen jännän vaahtomuovityynyn sisältävän eyeliner -purnukan (The Cushion eyeliner, 3,69e), mutta en ole vielä päässyt testaamaan sitä, sillä huomasin harmikseni, että en omista yhtäkään eyeliner -sivellintä! Asia on siis korjattava ensitilassa. :)


Pr-toimisto ilahdutti minua myös sekä Shine Shine Shine -huulikiilloilla (2,49e/kpl), että varsin mielenkiintoisella tuotteella; Fade Your Shade Lipstick Obmre Parfait -huulimeikin viimeistelytuoteella (3,49e/kpl), jolla voi luoda upean liukuväriefektin huulille. :) En vielä ole ihan selvillä miten tätä käytetään, mutta tämä pääsee ehdottomasti "mielenkiintoisimmat uutuudet" -listalleni!


Instant Matt makeup Up to 18h super long lasting -meikkivoide (4,99e/kpl) kiinnosti minua ihan siitä saakka kun kuulin sellaisen olevan tuloillaan, sillä tykästyin niin paljon jo edelliseen versioon. Valitettavasti tästä mattaversiosta ei ole saatavilla omalle ihonsävylleni (joka on siis käytännössä valkoinen😁) sopivaa sävyä, mutta testatessani tuota kämmenselälleni, huomasin että se on kyllä ihan tajuttoman paksua ja peittävää tavaraa, eli te jotka kärsitte ihon virheistä ja vaaditte meikkivoiteelta peittävyyttä, here's your choice! Oikeasti, tuo on ihan mieletön. :) Tykkään hirmuisesti myös tuosta vihreästä Colour Correcting (3,99e/kpl) -peitevoiteesta, joka tasoittaa kivasti ihon punoittavat kohdat. :) Sculpting eye pencilistä (2,89e/kpl) en oikein osaa sanoa mitään, mutta hei... katsokaa tuota highlighteriä... tarvitseeko siitä edes sanoa mitään?! Prismatic Rainbow Glow Highlighter sävyssä Be a Unicorn (4,39e/kpl) - niinku mitäää? Sateenkaaren sävyissä hohtava korostuspuuteri. Onko ehkä täydellisin highlighter ikinä?! Tää vaatii sydämiä! 💙💚💛💜



Okei okei, myönnetään, että Eye and Face Palette, Rise and Shine (4,99e/kpl) lähti mukaan vain koska tuo kuolan valumista suupielissä aiheuttava korallikultainen luomivärisävy huusi nimeäni jo pitkän matkan päästä...aivan liian kaunis sävy jätettäväksi hyllyyn. Ei sillä, että tuon nelikon muutkaan luomivärit olisivat millään tavalla rumia, saati etteikö poskipuna ja korostuspuuterikin kyseisestä paletista tulisi käyttöön. Pr-toimistolta sain BlushPlay -paletin (4,99e/kpl) testiin, joka sekin varmasti ajan saatossa pääsee käyttöön, mulla kun alkaa näitä poskipuniakin kerääntymään kivasti nurkkiin...😁 Mutta kuten alussakin mainitsin, kosmetiikan kanssa enemmän on aina enemmän! Camouflage full coverage -peitevoiteen (3,09e/kpl) hankin ihan siksi, kun olen kuullut siitä niin valtavasti hyvää. Sitäpaitsi jos tämä on yhtä peittävää, kuin Camouflage -meikkivoide, olen löytänyt taas yhden essence-suosikin.💖 2 in 1 eyeshadow primer -silmämeikinpohjustajasta (3,49e/kpl) en voi valitettavasti sanoa mitään, sillä jekkujekkuuuuu! Kotiin päästessäni ja purkin avatessani huomasin, että sitä oli kivasti sitten klähmitty kaupassa, vaikka kyseessä on myyntikappale. Siis tämä jos mikä saa minut raivon valtaan, ja aiheutinkin pienen somemyrskyn, kun jaoin ajatukseni asiasta niin Naistenryhmässä, Nordic Style & Beautyssä kuin Turun alueen kynsiharrastajienkin ryhmissä Facebookissa. 😀 En vain voi ymmärtää, miksi ihmeessä te naiset ette käsitä, että myyntikappaleita ei testailla. Ihan sama vaikka jostakin tuotteesta ei olisi testeriä olemassa - se on voivoi. Mutta myyntikappaleita ei-vain-testailla. Mutta jätetään tämä aihe nyt tähän, vaikka saisinkin siitä varmaan kokonaisen postauksen aikaiseksi...



Osallistuin taannoin Turun alueen kynsiharrastajien miittiin, ja eräs ryhmämme jäsen oli kerännyt meille ihanat goodiebagit kasaan. Olimme kaikki vähän (iloisesti tietenkin) yllättyneitä, kun löysimme lahjapusseistamme muiden tuotteiden lisäksi ihan valtavasti essenceä! Jokainen sai 6-7 kpl The Gel Nail Polish kynsilakkoja (1,99e/kpl), Mosaic Blush -poskipunan (3,69e/kpl) ja ripsivärin. Vau! Puhun nyt varmasti ihan jokaisen miittiin osallistuneen puolesta, kun kiitän lämpöisesti essencen maahantuojaa sekä pr-toimistoa.😊


Kuka on käynyt jo hamstraamassa
uutuus-essencejä?!


16 kommenttia:

  1. Joensuussa hyllyt huusi eilen tyhjyyttään ja poistuviakin oli siellä vielä alessa. Itse en malttanut odottaa, niin tilasin Kärkkäiseltä ja Prettyltä :'D

    Ihania uutuuksia kyllä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit, kuinka voi olla että VIELÄKÄÄN ei ole uutuudet kaikkialla hyllyissä?! Tosi tympeää. -.- Mutta tosiaan, onneksi on netti! Tosin kaikista ihaninta on, kun pääse oikeasti hypistelemään tuotteita :D

      Poista
  2. Minäkin kävin jo shoppailemassa uusia Essencejä, mutta tänään pitää kyllä mennä vielä takaisin. Ihastelin myös tuon Eye And Face -paletin korallista sävyä, mutta en sitten viitsinyt ostaa kokonaista palettia pelkästään sen takia, kun muut värit eivät olleet mieleeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hypistely on kyllä ihanaa! <3 :D Mäki voisin kyllä mennä viel uudelleen... :'D
      Oih ja voih, mutta hei tuo paletti maksaa vaan vitosen! Kyllä sillä rahalla jo kannattaa.. :'D <3

      Poista
  3. Toi uus meikkivoide yllätti peittävyydellään myös mut. Vähän vaan pelottaa onko liian paksua, että ihohuokoset tukkeutuu :S parin kerran kokeilulla ei ainakaan vielä iho oo reagoinut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tosiaan vielä kerinny iholle sitä testaamaan mut inasen liian tumma sävy taitaa olla mulle se vaaleinkin... mut tosiaan kämmenselälle testattuna wohooooo kuinka peittävä! Peittäis varmaan auringonkin! :'DDD <3

      Poista
  4. Toi myyntikappaleiden klahmiminen saa mutkin nakemaan punaista, siksipa juuri Essence-hyllylla AINA tsekkaan etta tuote on koskematon, valitettavan usein joku kiva tuote on saanut jaada kauppaan, koska koko hyllysta ei ole loytynyt koskematonta kappaletta. Olispa niissa sinetit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sinetit olis kyl ihan erihyvä! Harmittaa ihan vietävästi ku jonkun muun tuotteen kohdalla olisin vielä voinu kestää sen että joku oli sitä jo klähminyt mutta ku SILMÄtuote! :( Koskaan kun ei tiedä minkälaiset (kuinka hygieniset...) ihmiset on niitä testaillu ni en kyllä uskalla silmiin pistää mitään missä jonkun toisen sormet (ja kynnen aluset) on käynyt... :( yäk

      Poista
  5. mä kävin eilen tokmannilla mutta hyllyt huusivat tyhjyyttään eikä uutuuksia ollut esillä... Toivottavasti tällä viikolla tulisivat, ois kiva päästä katsomaan uutuuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Toivotaan että sunkin paikkakunnalle tulis uutuudet pian! <3 Hypistely on kyllä ihan parasta! :'D

      Poista
  6. Ohhooooh mikä määrä kaikkea! 😍😍 waude! Mä en ole vielä päässyt hyllyille asti kun oottelen ensin oman paketin etten kahmi tuplia 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli tosiaan paketti tuossa reilu viikko sitten ja heti sen jälkeen juoksin kahmimaan loputkin uutuudet hyllystä! :'DD Aivan ihaniaaaaaaaaa, rakastan essenceä! ♥

      Poista
  7. Mä odottelin kans uutuuksia ikuisuuden ja kävin monta kertaa katsomassa joskos ne olis tullut meidän kaupungin Tokmanniin :D Miksei joka paikassa niitä vois laittaa esille samaan aikaan ettei tarvisi ravata ja odotella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuule niinpä! Vai ollaankohan me vaan liian hätähousuja? :'D

      Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥