28. marraskuuta 2013

Kuulumisia

Minäpä sain kolme ihanaa tyttöä osallistumaan lahjarinkiini! Heidin, joka kirjoittaa blogia nimeltään Something can go wrong, Pauliinan joka ylläpitää Operaatio kauniit kynnet -blogia ja Emmin joka kirjoittelee Pictures and some memories -blogia.
Viimepäivät on menneet jos jonkinmoisessa härdellissä kun ollaan tyttöjen kanssa mietitty lahjaideoita ja toiveita ja suunnitelleet pakettien postitusajankohtaa postilakon vuoksi. Itse sain paketit valmiiksi juuri tänään ja aion postittaa huomisen päivän aikana. Toivottavasti paketit ehtisivät perille ajallaan!
 
Kävin toissapäivänä moikkaamassa yhtä rakkainta ystävääni jota en ole nähnyt... liian pitkään aikaan! Long time no see. Oli kuitenkin ihana nähdä ja vaihtaa kuulumiset pitkästä aikaa ja sain myös häneltä pari söpöä juttua! Lapaset ja tuollaisen pannan! Hän on itse ne neulonut. Tämä samainen tyttönen neuloo myös mm. villatakkeja itselleen ja muille, on siis supertaitava käsistään! Kiitos Roosa ihanista jutuista!



Luin Facebookin kynsikoristelut -ryhmästä että kiinasta tilatut (eBay)tuotteet jumittavat ihmeellisesti eikä melkein kukaan ole saanut omiaan. Näin kävi myös minulle, oletan. Tilasin n. 1,5kk sitten meikkipussin ja meikkisiveltimiä ja eilen päätin avata casen sillä tuotteet eivät ole vieläkään saapuneet. Arvatkaas kuinka kävi? Tänään sitten postiluukusta tipahti kauan odottamani meikkipussi! :D No, toisaalta casen avaaminen oli ihan hyvä juttu sillä valitettavasti tässä minun yksilössäni on vetoketju rikki. Onneksi käytän tätä vain kotona suurimman meikkimäärän säilytykseen joten rikkinäisyys ei haittaa.


Tässäpä oli vähän kuulumisiani. Ei siis mitään uutta tai järisyttävää, näillä mennään. Pitäisi veronpalautuksilla tehdä muutamia jouluostoksia läheisille ja sitten voinkin unohtaa joulustressin ja vain nauttia joulun odotuksesta. En malta odottaa jouluruokaa, kuusen koristelua ja sitä ihanaa tunnelmaa! Toivottavasti ainakin aattona olisi lunta.

Mitä teille kuuluu?

xoxo, Katri

12 kommenttia:

  1. TOI PANTA!! *___* MÄ HALUUN SAMANLAISEN!!! ♡ ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiiii ♥ Se on kyllä ihana! ♡ Mulla on maailman parhaimmat ystävät!

      Poista
  2. Kiva, kun kirjoitit meidän joululahjaringistä ü Ja tuo panta on söpö! :)

    VastaaPoista
  3. aaw ihana toi panta ja lapaset!! ♥

    VastaaPoista
  4. Ihanan värinen tuo meikkipussi :3

    VastaaPoista
  5. Mäki haluun tollasen pannan!! Ihana♥ näin viime vuonna jonku blogissa kans noita ja ihastuin jo sillon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks mulla on ihania ja taitavia ystäviä! :33 ♡ Itsehän en osais yhtään tehä tollasia :D Hihiiiii ♡

      Poista
  6. Huippua, että saitte joululahjaringin kasaan! <3 Meilläkin ahkerasti tai ainakin mä oon saanu jo paketteihin tavaraa, kun kävin nyt kumpanakin päivänä jouluostoksilla! Kotikin alkaa olla jo jouluinen ja kohta on joulukalenterinkin vuoro. :D Huh huh tätä jouluhöpötystä! Ihania ostoksia! :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, ihanaa tietää että saa ainakin kolme pakettia aattona! ;) Ellei posti nyt päätä lakkoilla niin että mikään ei kulje.. -___- Itse tosin postitin jo tänään niin eiköhän vajaassa kuukaudessa ehdi perille. ;D
      Meillä ei oo pahemmin vielä kotia koristeltu, lähempänä joulua sitten.. :) Parit valorimpsut mulla täällä on!
      En malta odottaa sun blogin joulukalenteria! ^_^ ♥

      Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥