19. marraskuuta 2013

Täpärästi pelastettu paketti!

Postisetä toi tänään ihanan, pitkään odotetun Head2ToeBeautyn paketin. Uusien glitterkokoelmien ilmestyessä päätin kuluttaa muutaman eurosen ja tilata ne kaikista ihanimmat! Kaikki ei kuitenkaan sujunut kuten Strömsössä. Mulla oli kännykässä herätys 9.30. Yleensä se herätysääni on niin lujalla että mitään muuta on täysin mahdoton samaan aikaan kuulla. (Olen aika huono heräämään siltikin, krhm...) Kun kello oli aikansa kilissyt ja sammutin sen, olin kuulevinani ovikellon soivan! Unenpöpperössä en kuitenkaan ollut satavarma soiko se vai kilisikö mun päässä vaan. :D Hetken päästä sain varmuuden asiaan sillä postiluukusta tupsahti niinkin jännittävää postia kun ompelukoneiden loppuunmyyntimainos. Kyllä se postisetä siellä oli ollut, en vain ollut ehtinyt avata ovea sille. Haikeana katselin ikkunasta kun tuo setä köpötteli kimpsuineen ja kampsuineen takaisiin autoonsa. Mutta hetkinen? Sillä on pahvinen paketti ja se kirjoittaa... jotain? Saapumisilmoitusta! Hetken kuluttua hän jo kipitti takaisin sisälle ja iiks - toi saapumisilmoituksen meidän luukusta! Samaan hetkeen avaan oven ja postimies huikkaa että "Aaa moi! Teille on maksikirje, ihan hetki se on tossa autossa!" Iiiiiks! Ja Strömsön lailla se haki paketin ja toi mulle seuraavien sanojen saattelemana: "Näin, ole hyvä! Sen saapumisilmoituksen voi nyt hävittää!" :) Ja kuulkaa, niin mä häivitinkin. Mutta ensin avasin paketin! Mitä ihanaa sieltä paljastuikaan! Glitteriä silmän kantamattomiin!

Bells will be blinging, This one is for you, Be merry be bright, Your present required

(Minä taisin saada tuosta Your present requiredista jonkun maanantai-kappaleen sillä pullonkaula oli avatessa ihan "tahmainen", suti hieman vinossa ja lakkaa oli pullossa jäljellä vain n. puolet, mitä yhdestä pienestä kolosta näin. Tuon pullon sisäänhän on varsin hankala nähdä sillä glitterit on kaikki liimaantuneet pullon seiniin kiinni. Mietin olisiko tästä aiheellista "valittaa" Hedarille kun en varsinaisesti pysty todistamaan esim. lakan vähyyttä kun sitä ei näy kuvissa juurikin noiden seinämiin liimaantuneiden glittereiden vuoksi. Mitä te tekisitte? What would Dr.Phil do?)


All wrapped up, This is tree-mendous, Put a bow on it


Essie: On a silver platter, CC: Wicker park, CC: Savoy Nights

Aaaa nää on aivan sairaan ihania! Tietysti koska... no, koska glitter. ____ Rakastuin etenkin tuohon Essien lakkaan! Kuvista se ei toki (yllättäen) näy mutta siinä on aivan mieletön säihke ja kimalle! Tämä pääsee kyllä kynsille samantien! Otin siitä vielä paremman kuvan.



Tilaamisvaiheessa vielä epäilin tämän kohdalla että ottaisinko sen vai en. Ooooh, onneksi otin! Aivan järkyttävän upea! Kiekolle swatchatessa oli myös suhteellisen peittävä. Katsotaan miten käyttäytyy kynnellä, luulisin kuitenkin että ihan hyvin. Rakkautta!

Ps. Löysin Prismasta Airamin päivänvalolampun ja olen niin happy! Kuvista tulee huomattavasti parempilaatuisia sen ansiosta eikä keltaisuuttakaan ole havaittavissa samalla tavalla kuin vanhemmissa kuvissa. Jeejee!

Pps. Seuraavaan postaukseen julkaisen arvonnan voittajan! Pysykäähän kuulolla!

xoxo, Katri

19 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia ja kyllä mie sinuna mainitsisin tuosta viallisesta ethän voi ainakaan mitään menettää =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin voishan siitä mainita, oot oikeassa että eihän siinä mitään menetä. :)

      Poista
  2. OOOOOOOOO Glitteriä *____* ♡♡

    VastaaPoista
  3. Tuo Essie on kyllä ehdottomasti ostamisen arvoinen :3 Aika usein hedarilla on nyt alkanut olemaan tahmaisia pulloja tai sitten korkit on hieman löyhästi auki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siun postauksesta sen alunperin katoinkin että onpas ihana lakka! :3
      No niinpä! :o Ihmeellistä.

      Poista
  4. Oi nuo toisen kuvan ChG:t :o Ihania! <3 Näytän kokoajan enemmän ja enemmän olevan yksinkertaisten(ja -väristen) glitterlakkojen ystävä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihania ja etenkin tuo vihreä yllätti kimaltavuudellaan! :3

      Poista
  5. Mulle on kans joskus tulossa samasta paikasta toi this is tree-mendous ja pari muuta, mut ekat china glazet :)

    VastaaPoista
  6. Oi, mitä ihania glittereitä! Ja varmaan pitää itekin ostaa tuo Essie, se vaan näyttää niin kivalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä erittäin lämpimästi, se on IHANA! ^__^ ♥

      Poista
  7. Aivan ihania lakkoja! Kannattaahan sitä laittaa viestiä, eihän siinä mitään menetä niinkuin eekku tuolla aiemmin tuumasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! ^_^ ♥ Juu, kyllä mä taidan viestiä sinne laittaa. :>

      Poista
  8. Aivan ihania lakkoja. Juu...kannatan että laittaa ainakin viestiä sinne päin ...katsoo sitten mitä vastaavat ja antavatko toimintaohjeita =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :) Ja juu, laitoin nyt viestiä ja pyysivät ottamaan kuvan, äh, tosi hankalaa juuri noiden seinämiin liimaantuneiden glitterien takia! :D No, jos yritetään silti.. :D :D

      Poista
  9. Wauu !! Munki on tarkotus laittaa hedarille ennen joulua tilaus! Mäkin haluan tilata glittereitää!! :3

    VastaaPoista
  10. Oih! Mun teki heti mieli tehdä uus tilaus mut tili näyttää kyllä nyt sellaselta et ei pysty.. :D Mut aaaa se tunne kun saat paketin kätösiin piiiitkän odottamisen jälkeen! :3 sitä tunnetta ei kyllä voita mikään! ♥

    VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥