23. lokakuuta 2014

Uusi yhteistyökumppani

Heippa! Mulla on ilo kertoa teille, että olen saanut uuden blogiyhteistyökumppanin. Ihana ystäväni Milla kysyi minulta jonkin aikaa sitten Facebookissa, että haluaisinko testata paria Oriflamen kynsilakkaa ja arvaatte varmaan mitä vastasin? Tietysti! Kuka tuollaisesta haluaisi kieltäytyä!

Milla on Oriflamen edustaja ja hänen Facebook -sivuilleen pääsee tästä linkistä. Milla antoi minulle myös koodin jolla te, lukijat, pääsette tilaamaan hänen kauttaan Oriflamen tuotteita -15% alennuksella. Koodi on: "glitterfrosting" (ilman heittomerkkejä, ofc) ja se on voimassa tämän vuoden loppuun saakka. Tilauksia voitte tehdä suoraan Millalle esim. Facebookin inboxissa, ja uusimman kuvaston löydätte tästä linkistä.

Ps. Vielä tämän vuoden puolella on tulossa arvontaa jonka siis teen yhteistyössä Millan/Oriflamen kanssa. Stay tuned! ;)

Mutta nyt niihin kynsiin. Milla toimitti minulle kolme kynsilakkaa, joista kaksi valitsin itse (näistä, klik!) ja yhden Milla antoi minulle vielä ylläriksi. :) Tällä kertaa testasin niistä kahta: Strawberryä (vaaleampi, koko kynnellä) sekä Orchidia (leimauksissa).


* Oriflame The ONE Long Wear -kynsilakka - Strawberry
* Oriflame The ONE Long Wear kynsilakka - Orchid
* Pueen -laatta nro. 55

Lakoista itsestään sen verran, että värit itsessään on varsin kauniit, mutta en pitänyt lakkojen siveltimestä. Se oli omaan makuuni liian suuri (melkein samaa kokoa kuin Seppälän NAILS-lakoissa) ja sillä oli hankala saada kaunista jälkeä, ja lakkauksen rajaa tarpeeksi lähelle kynsinauhaa.

Lakkojen koostumus sen sijaan oli mielestäni ihan perushyvä, Strawberryä kynsillä on kolme kerrosta, mutta kaksi huolellisempaa kerrosta olisi varmasti riittänyt peittävyyteen. Orchid taas oli erinomaisen hyvin käyttäytyvä creme joka peittää ensimmäisellä kerroksella täysin, joten ristin sen ehdottomasti leimauslakaksi. Strawberryssä on muuten ihan pikkiriikkisen hopeaa glitteriä/shimmeriä joka ei valitettavasti kuvassa näy, mutta tuo mielestäni kivan pikkulisän lakkaan.

Oriflamen nettisivuilla lakoista kerrotaan seuraavasti:

The ONE Long Wear -kynsilakka
Peittävä ja kestävä kynsilakka kauden muotiväreissä. Expert Gel -tekniikka takaa tasaisen peiton ja haalistumattoman sävyn. Teräväpiirtoinen leveä sivellin sopii tarkkaan levitykseen. 8ml.

Valittavana on 15 eri sävyä ja tällä hetkellä ne näyttävät olevan alennuksessa, 5,90e/kpl (norm. 12e/kpl).

Mitä pidätte kynsistä? Kellä muulla on Oriflamen kynsilakkoja?

xoxo, Katri

16 kommenttia:

  1. Ihana lakkaus! Ai ku lämmitti mun sydäntä tuo kauneus... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mun sydäntä lämmittää kyllä aina nää sun ihanat kommentit, kiitos taas Katarooma ♥

      Poista
  2. Oriflame on hyvinkin tuttu, oon myös edustaja. :) Yllätyin ite tosi paljon noista The One-lakoista. Kun on tottunu indie-lakkoihin, Opeihin yms, niin sitä odottaa kaikilta muilta aika vähän. Mutta noissa The One-lakoissa on tosi hyvä laatu, tykkään ja tällä jaksolla on lähdössä tilaukseen useampiakin sävyjä.

    Ps. Aivan superkauniit kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)

      Joo, noi on kyllä kivoja lakkoja mutta harmittaa vähän tuo suti, sais olla omaan makuun kapeampi.. :/

      Poista
  3. Ihanat! Sopii tosi hyvin toisiinsa noi värit :)

    VastaaPoista
  4. En omista yhtäkään Oriflamen kynsilakkaa, enkä usko että tulen hankkimaankaan. :)
    Lakkaus on silti kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne on vähän tyyriitä munkin makuun mutta kivahan näitä uusia on aina testailla! :)
      Kiitos <3

      Poista
  5. Tuo väriyhdistelmä on kyllä todella loistava!

    VastaaPoista
  6. Sama kuin Fanilla. Olen konsulttina niin Oriflamelle kuin Avonille eikä kummankaan yrityksen lakat nappaa (lähinnä hinnan ja postikulujen takia), Avonilta tosin tuli hololakkoja, mutta ei ollenkaan Suomeen asti. Avonin ihonhoitosarjat on edullisia, niin niitä tulen kyllä ostamaan enemmän kuin lakkoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, samaa mä pohdin että nuo lakat on kyllä vähän turhan kalliita. :)
      En ookkaan noita ihonhoitosarjoja testannut, pitää joskus kokeilla!
      Voih, hololakkoja.. :D Tyhmää että kaikki lakat ei tule suomeen saakka!

      Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥