3. huhtikuuta 2015

Melkein pääsiäiskynnet

Tiedättekö sen tunteen, kun viimeisimmät kynnet ovat onnistuneet todella hyvin, ja kun on aika vaihtaa lakkauksia, asettaa itselleen ihan hirveät paineet ja tavoitteen tehdä yhtä upeat, ellei vielä upeammat kynnet heti perään? Ja sitten kun niistä ei tulekaan niin superonnistuneet, ei tekisi mieli ollenkaan postata niitä, koska tuntuu, että taso on laskenut. No, siltä musta nyt tuntuu. :D Blogi on kuitenkin ollut jos useamman päivän hiljainen, joten päätin siitä huolimatta tulla näyttämään teille nykyiset sormenpääni.


Lähdin aluksi suunnittelemaan pääsiäiskynsiä, ja tuputtelin kahta Kauneudenkaupalta saamaani OPIa liukuvärjäystyyliin. Vihreä lakka on That's Hula-rious!, erittäin hyvin käyttäytyvä vaaleanvihreä (ehkä hieman minttuun taittava?) cremelakka. Vaaleanpunainen taas on Suzi Shops & Island Hops, joka myös on laadultaan perus OPI-cremeä, eli kahdella kerroksella saisi lyhyemmille kynsille täyden peittävyyden, omiini laitoin kolme. Tosin tässä lakkauksessa vain tuputtelin sitä kärkiin. :)
Pääsiäisteema vähän failasi siinä kohtaa kun tajusin, ettei mulla ole yhtäkään leimauslaattaa tai decaleja joissa olisi pupun tai pääsiäismunien kuvia. Leimauksilla siis mentiin jälleen, ja näissä kynsissä on käytetty jos jonkinmoista laattaa.

Testiin pääsi samalla myös (pikkusormessa) Born Pretty Storen laatta nro 19, joka käyttäytyi varsin mallikkaasti. Leimaajassa sen sijaan oli vikaa, sillä en saanut kuviota täysin reiättömänä kynnelle. :p Mutta olen silti ihan okei tyytyväinen. En löytänyt enää verkkosivuilta kyseistä käyttämääni laattaa eli en voi laittaa teille siihen suoraa linkkiä, mutta yleisestiottaen laatat ja muut leimaustarvikkeet löytyvät täältä. Born Pretty Storessa on aina ilmaiset toimituskulut joka puolelle maailmaa, ja muistakaa, että koodilla STMX31 saatte 10% alennuksen.

OPI - That's Hula-rious!
OPI - Suzi Shops & Island Hops
China Glaze - Golden Enchantment
Born Pretty Store stamping plate - 19
Pueen stamping plate - 50
Uber Chic stamping plate - 1-03
Hehe stamping plate - 018

Nämä saa nyt mennä pääsiäiskynsistä. :P
Onko teillä pupuja kynsillä?

xoxo, Katri

16 kommenttia:

  1. Tosi söpöt! Mua kans houkuttaa tää lakkakaksikko. :)
    Ja mulla on pupuja kynsillä! http://kuukynnet.blogspot.fi/2015/04/paasiaiskynnet.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih kuinka söpöt puput sulla on kynsillä! :3
      Kannattaa kyllä hankkia tämä kaksikko, et tule katumaan. ^.^

      Poista
  2. Sydän pomppasi kun näin nämä! Mun mielestä aivan järettömän kaunis kokonaisuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mulla pomppasi kun näin tämän kommentin! :D Kiitos ihana ♥ :3

      Poista
  3. No arvaa vaan onko pupuja kynsillä :). Mä tykkään näistä kynsistä taas ihan kovasti paljon. Väriyhdistelmä on arvaamaton ja mustien leimojen erilaisuus tuo kokonaisuuteen harmoniaa samalla, kun se rikkoo sitä. Eiks ollut hyvin selitetty! Hyvää pääsiäistä <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla taitaa aina olla pupuja kynsillä, oli pääsiäinen, joulu tai juhannus ;) hihihii ♥
      Kiva että tykkäät! Ja selitys kymppiplus. ;D
      Oikein ihanaa pääsiäistä sinnekin! ^.^

      Poista
  4. Ei ole pupuja kynsillä... ainakaan vielä, jotain pääsiäisteemaista nimittäin pitäisi ehkä keksiä... :D

    Mun pitäis ehkä jättää sun blogin lukeminen vähemmälle, koska tuntuu, että joka kerta saan lisätä uusia leimauslaattoja himotuslistalle kun täällä vierailen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kans huono tekemään teemakynsiä! Ainoastaan jouluna tulee lakattua punaisen, kullan ja ehkä vihreänkin sävyillä mutta muut sesonkiajat tuppaa kyllä menemään aina ohi.. :)


      Kääks, voi ei! :D No mutta, onneksi esimerkiksi noi BPS:n laatat ei oo ainakaan hinnoilla pilattu! Mulle on tulossa sieltä sellanen iiiihana pöllölaatta enkä malta pysyä housuissani kun ootan sitä niin paljon! :3

      Poista
  5. Herkullisen väriset ja leimat on kyllä kivat. :) Nuo kaksi Opia saapui mullekin hetki sitten, mutta ei oo vielä kynsille päässyt. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mussu ♥ Uuuu, pianpian kynsille ne, haluun nähdäää! ;)

      Poista
  6. Niin ihanat kynnet ja luoja miten upeen väriset! Mulla on nyt just nakukynnet, mut eilen oli pupuja kynsillä ja äsken tein niistä postauksenki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tinkerbell! ♥
      Jeeee pupuja kynsillä! \o/

      Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥