18. elokuuta 2015

Long time no see - part 2.

Heipä vaan hei jälleen! Täältä sairastuvalta kirjoittelen taasen. Tahatonta postaustaukoa on jälleen pukannut, ja harmittaa hirveästi että blogi on jäänyt taka-alalle kaiken tämän sairastamisen keskellä. Kuitenkaan ei ole päivääkään, ettei blogi olisi käynyt mielessä, sen verran tärkeä osa elämää tästä on minulle vuosien saatossa tullut.
Kynnet ovat tilanteen pakosta olleet joko nakuina tai yksiväriset, sillä ei ole ollut voimia tehdä mitään erityisiä koristeluja, lukuun ottamatta näitä yksiä jotka tulin nyt teille esittelemään. Palataan niihin kohta.
Mikäli olen epäselvä sanoissani, haluan tarkentaa, että kipeys jatkuu edelleen, ja syö voimia sen verran, että postauksia ei tule enää samaa tahtia kuin ennen. En tosin tiedä onko mulla ikinä ollutkaan mitään varsinaisen säännöllistä tahtia tämän kirjoittelun suhteen, mutta ymmärtänette mitä tarkoitan.

Lisäksi haluaisin vielä muistuttaa teitä, että löydyn minäkin nykyään Instagramin ihmeellisestä maailmasta, mikäli edellinen ilmoitusluontoinen postaukseni on mennyt joltakulta ohi korvien, silmien ja suun. Näpyttelemällä Sitronellanails Instagramin hakuun, tavoitatte minut. Tervetuloa seuraamaan! :)

Mutta palataan nyt vielä niihin kynsiin, joista vihjailin pari riviä sitten. Nämä kynnet saivat inspiraationsa ZigiStylen aivan ihanista vinyyleillä tehdyistä kynsistä, klik! Pakko taas ihastuneena huokailla kuinka taitava Zigi on - miten helpolta hän saa lakkaukset näyttämään! ...ja huokailemaan tuskastuneesti, kun itse tappelin vinyylien kanssa niin että ärräpäät lenteli. Tällaista kuitenkin sain aikaiseksi, ja olin lopulta ihan tyytyväinen tulokseen.

IsaDora - Shell pink
China Glaze - I'm not a lionMitäs sanotte?
Onko teitä täällä enää? :D


xx, Katri

14 kommenttia:

 1. Ihanat <3 Tosi kaunis tuo pinkki/koralli pohjalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emilia! :) Tuo IsaDora on kyllä ihanan herkullisen sävyinen!

   Poista
 2. Oi miten kauniit kynnet. <3 Ihan mahtavat!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! <3 Tsemppiä kovasti sinne! Ei täältä mihkää kadota... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma ja ihana kuulla että ainakaan sinä et katoa! :) <3

   Poista
 4. Ihanat kynnet! Itse kullakin tuntuu nyt olevan kiirettä, sairastumisia, muuttoja jne, jospa tämä tästä pian selkeytyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niinpä! Ehkä se on tämä alkava syksy kun saa ihmiset sekaisin. :D hihi

   Poista
 5. Täällä ollaan! ^.^
  Aivan älyttömän nätit nää kynnet ♡
  Toivottavasti siulla alkais olo pian helpottamaan :)

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos, ihanaa että olet! <3
  Ja niinpä, alkaa jo tympiä tämä sairastelu.. -.- Taudista toiseen! Hmph.

  VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥