18. joulukuuta 2015

Random OPI-swatches

Kukkuluuruu täältä ruudun toiselta puolen! Taas on tullut tahaton pieni blogitauko, sillä olen taaaaas (tai edelleen...) sairastanut niin, että ei ole jaksanut taiteilla kynsille mitään ihmeellistä, jos edes sitäkään. Kuitenkin tässä tauon aikana olen niinä vähän vähemmän sairaina hetkinä jaksanut swatchata kolme saamaani OPIa kynsilleni, ja saatte postauksen niistä nyt. Pahoittelut, että nämä ei ole mitään uutukaisia, sillä valitsin koko Kauneudenkaupan valikoimasta mieleisimmät sävyt, ja ne saattavat olla varsin vanhoistakin kokoelmista.

Gelato On My Mind, Hotter Than You Pink, Life Gave Me Lemons

Aloitetaan ensin vihertävänkeltaisella (tai keltaisenvihertävällä?) Life gave me lemonsilla, joka muuten kuvaa aika kivasti omaa elämääni tällä hetkellä. :D Happamuudestaan huolimatta tämä lakka oli erityisen mieleinen itselleni; Sellainen rumankaunis!

Life Gave Me Lemons on likaisen keltainen, tai likaisen vihreä cremelakka, riippuu kuinka sen näkee. Itse näen sen enemmän likaisena keltaisena. Koostumus lakassa on hyvä, mutta vaatii kauniisti levittyäkseen kolme kerrosta. Kuvassa 3 kerrosta + päällyslakka.Gelato On My Mind on vaaleansininen cremelakka, todella kaunis, mutta valitettavasti vaatii tämäkin kaunokainen kauniiseen pintaan 3 kerrosta. Kuvassa 3 kerrosta + päällyslakka. (Todennäköisesti kukaan ei kiinnittäisi huomiota ellen mainitsisi, mutta ai että kuinka ärsyttää tuo pikkusormen yli vahingossa sudittu lakka! :D)


Hotter Than You Pink, oma suosikkini näistä kolmesta lakasta, on neonpinkki lakka, jossa on runsaasti siniseen taittavaa shimmeriä. Lakka levittyy unelmahyvin, kynsinauhoille ei jäänyt melkein mitään korjailtavaa. Täyteen peittävyyteen tämä vaatisi varmastikin useamman kerroksen, omilla kynsillä 3 kerrosta  päällyslakka ja silti vapaa kasvu kuultaa hennosti läpi. Mutta on tämä vain niin herkullisen värinen:)


Mitäs tykkäätte? Tykkäättekö muuten tällaisista swatch-postauksista vai onko koristellut kynnet mielenkiintoisemmat nähdä? :)

xoxo, Katri

12 kommenttia:

 1. TÄllaisetkin postaukset on kivoja!

  VastaaPoista
 2. Oi miten kauniita lakkoja, ihanat swatchit olet tehnyt! :) Ja tällaiset postaukset on kyllä omasta mielestä oikein ihania myös :)

  VastaaPoista
 3. Hotter Than You Pink. <3 Aivan ihana!!

  VastaaPoista
 4. Jep, en olis huomannu ylimennyttä lakkaa ilman mainintaa :D Swatch-kuvia kun ei yleensä tarvii kattoo nenä kiinni näytössä, niin pienet virheet ei haittaa. Tämmöset postaukset on kyllä kivoja, joten en pahastu, jos jatkossakin teet näitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, oma silmä on kyllä selkeesti aina se kriittisin! :D
   Mukava kuulla että pidät! :33

   Poista
 5. Mä tykkään näistä kaikista, enkä omista yhtään. Swatch-postaukset on mun mielestä tosi kivoja, kun lakka pääsee itseseen kunnolla esiin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät myös swatch -postauksista. :)
   Ja totta, siinä näkee kyllä lakan ihan eri tavalla!

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥