21. helmikuuta 2016

KBShimmer Peridot + ältsipältsisöpökisu

Hellou! Tällä kertaa jopa onnistuin siinä mitä yritin - rasti seinään! Tai oikeastaan kaksi rastia: sekä leimadecaleille että raitakynnelle! ;) Toki sisäinen perfektionistini olisi vaatinut enemmän tarkkuutta mutta olen varsin tyytyväinen näihin kynsiin. Kaikki lähti liikenteeseen KBShimmerin vaaleanvihreästä Peridotista, joka on elokuun syntymäkivilakka.
Lakkasin aluksi kaikki kynnet Peridotilla, jotta saan otettua swatch -kuvat (nää swatchit on yllättävän kivoja!), mutta myöhemmin nimetön sai kynsilakanpoistoaineesta, ja sen tilalle (ei siis sormen tilalle uunot, hehehe) tuli Essencen valkoinen lakka Wild White Ways joka taisi muuten mennä Essien Blancin ohi! Ihan mielettömän hyvä koostumus eikä kaljuunnu vaikka sutaisisi toisen kerran samasta kohtaa, ja peittää kahdella kerroksella! Laaaav!
Seuraavaksi päästiinkin haasteeseen numero yksi: Raitoihin! En ollut itse asiassa tässä kohtaa edes ollenkaan varma onko mulla suoria vinyylejä, ja ikäväkseni totesin itselleni, että en sellaisia omista. Onneksi löysin jotain iäisyyden vanhoja ebaysta tilattuja suoria ranskistarroja jotka saivat kelvata. Tarrat kynteen, Peridotin tuputtelua sienellä, tarrat pois ja avot! Mä onnistuin!? Ei pohjalakan kaljuuntumista/irtoamista (ehkä maltoin tällä kertaa odottaa kuivumista tarpeeksi kauan?) ja raitojen rajat pysyi selkeinä! Pieni voitto!
Ältsipältsisöpökisu -leimadecalit vielä päälle ja valmista on! Ja kyllä - tuon kisun kuvan olisi varmastikin saanut leimattua tuohon ilman decalin tekemistäkin, mutta halusin testata uutta DRK-Nailsin mattoani, ja voin kertoa että se toimii kuin unelma! Ja on lisäksi vielä nätti kun mikä.

Kenenkäs syntymä(päivä)(lakka)
on elokuussa?


xoxo, Katri

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Don't you think! :3 ♥ Thank you for your nice comment. ^_^ ♥

   Poista
 2. Ooh mikä lakka ja mitkä kynnet. <3 Upeeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos murunen! ♥ Btw, meen tänään käymään h&m:llä! ;) ♥

   Poista
 3. Ihanan kimaltavaa ♡ Jeeee, sä onnistuit! Mä en ikinä saa raitakynsiä tehtyä vaan ne menee aina ihan piloille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimallus on ihanaa! :3 Ja joo hei mulla on aina ennen ollu ihan sama juttu!! Toisaalta oon aina ennen levittänyt teippien/tarrojen päälle lakkaa suoraan sudista jolloin sitä tulee väkisinkin aika paksu ja tahmea kerros. Tuputtamisella onnistuu paljon paremmin! Ootko kokeillut siten? ♥

   Poista
 4. Upee lakka ja niin ihana nimetön ♥ Mun synttärit on elokuun alussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, tää on sitten sun syntymäkivilakka. ;)
   Ja toi kissaleima on vaan niiiin suloinen! ♥__♥

   Poista
 5. Kyllä nyt kimaltaa ^.^
  Upeasti onnistunut noi raidat siulla ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kimaltaa! ^_^
   Ja joo, oisko peräti ensimmäinen kerta ikinä kun ne onnistuu noin hyvin! :)

   Poista
 6. Voiiii apua miten söpöt! :D ♥♥ Ja tuo lakkakin on huikean hieno <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Kisuleima on kyllä ehkä söpöin ikinä! ♥__♥ :3 purrr
   Ja lakka on ihan mielettömän upea kans ♥ mii laiks!

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥