26. helmikuuta 2016

Testissä auringonkukkia || BPS

Tämä taitaakin olla viimeinen tuote syksyllä Born Pretty Storelta saamistani testituotteista. Kyseessä on siis auringonkukkasiirtokuvat, joiden alle olisi "kuulunut" levittää valkoinen lakka. (Kyseiset siirtokuvat löytyvät tästä linkistä, ja hintaa niillä on 1,30€. Käyttämällä koodia STMX31 saat 10% alen!) Itsellä kuumotteli hyllyssä Girly Bitsin neonpastellinvihreä It's Hoop to be Square ja halusin lakata sillä. Siispä tuumasta toimeen!


No, pakko myöntää että lopputuloksesta ei tullut itselle oikein mieluinen. Olisi sittenkin pitänyt lakata tämän alle sillä valkoisella. :D Vaan en jaksanut enää alkaa korjailemaan (ei toisaalta olisi enää pystynytkään kun arkissa ei ole yhtään ylimääräistä kuviota), sillä olin yrittänyt jo jos jonkinlaisia kynsiä ennen näitä, eikä mikään onnistunut. Oletteko muuten huomanneet, että jos mieliala on huono tai ärtynyt, kynnetkään ei tahdo onnistua? Itselläni käy näin aika usein, ja siitä syystä olen nytkin nakukynsillä. :D Not living the best times of my life - taas on jos jonkinmoista kremppaa terveyden kanssa.
Ps. Olen niin onnellinen, että sain vihdoin ja viimein pois valkoiset rajat (tai "kehykset") kuvistani! Ne oli siinä siis automaattisesti, vaikka ulkoasu-asetuksista olin mielestäni laittanut ne pois. Onneksi mulla on ihana pikku koodari-blogiystävä Sini (klik!) joka neuvoi minkälaisella koodilla ne saa veks. Mii happy!

14 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisen aurinkoiset :)

  VastaaPoista
 2. Nätit kynnethän nämä on, mie tykkään ♡
  Ja miusta toi vihreä sopii hyvin siirtisten alle ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♥
   Saattaa olla että itse kun tuijottelee niitä niin pitkään niin jotenkin silmä tottuu liikaa ja ne alkaa näyttää tylsiltä. :'D Mutta kiva jos tykkäät! ^_^

   Poista
 3. Oi, tulispa jo kesä! Nää ihan huutaa kesää 8)

  Mulla näkyy muuten kuvien ympärillä vielä valkoset reunat. Tosin luen blogit puhelimella, ja oot varmaan poistanu ne vaan normaalista ulkoasusta? Mutta aattelin ilmottaa, että mobiiliversiossa on vielä reunat kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta viserrä, minkä hiton takia talven pitää kestää aina niin kauan!! -__-

   Joo, mä huomasin ite saman että mobiiliversiossa on vielä valkoiset reunat, tyhmää! En tiedä miten ne sais siitä pois. Mutta pääasia että ihan "tietokoneversiossa" kuitenkin näkyy kuten pitää. :3

   Poista
 4. Oi että, siis näähän on todella ihanat! Niin kesäisen eloisa lakkaus, enkä tosiaan usko että olisi yhtä hieno valkoisella pohjalla :) Mä tykkään näistä juuri näin :)

  VastaaPoista
 5. Apua miten upeet! ♥ Mä taidan mennä samantien kans ottamaan rajat pois kuvista :D! Ne on niin ärsyttävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku hetkine ei siitää koodii lukenutkaan missään :'D Et haluis kertoo mulle sitä :)))?

   Poista
  2. Voi kiitos! ♥ Ja hei tottakai, mä vaan mietin että missä sen kerron, ku se on pitkä ja sellainen kopsattava.. :D Laita mulle vaikka fb:ssä yksityisviesti chatissa niin mä laitan sen sulle sinne! :) Blogin fb-sivun kautta varmaankin pääsee mun henk.kohtaselle puolelle..? Hmm :)

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥