6. maaliskuuta 2016

OPI New Orleans || Suzi Nails New Orleans & Got Myself into a Jam-balaya swatches

Sain Kauneudenkaupalta postia, ja tällä kertaa se sisälsi kaksi lakkaa OPI New Orleans -kokoelmasta. Purkkapinkki Suzi nails New Orleans ja korallisempi sisarensa Got myself into a Jam-balaya, joista muuten jälkimmäinen lähentelee dupea saman merkin Sorry I'm Fizzy Todayn kanssa. Onneksi ovat kuitenkin naftisti erilaiset, eli "joudun" pitämään molemmat. ;) Rakastan swatchien tekoa, joten tein jälleen saamistani lakoista teille sellaiset.

Got Myself into a Jam-balaya, korallinen creme, peittää ja levittyy tasaisesti kolmella kerroksella. Kuvassa päällyslakkana Seche Vite Dry Fast Topcoat.

Suzi Nails New Orleans, purkkapinkki cremelakka, peittää ja levittyy tasaisesti kolmella kerroksella. Ihan älyttömän ihana sävy! Kuvassa päällyslakkana Seche Vite Dry Fast Topcoat.

Tästä linkistä pääset suoraan Kauneudenkaupan sivulle, josta löytyy New Orleans -kokoelmaa ja mm. nämä kyseiset lakat. Hintaa kokoelman lakoilla on 14,90e/kpl ja saat yli 30 euron tilauksiin ilmaisen toimituksen. Linkit eivät ole mainoslinkkejä enkä hyödy niiden klikkauksista.

Mitäs sanotte?

10 kommenttia:

 1. Mä sain tuon pinkin just perjantaina. Olin ihan varma, että multa löytyy jo vastaavia pinkkejä, mut tuo onkin uniikki mun kokoelmassa! En malta oottaa, että saan lakan kynsille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sama homma täällä - mäkin ajattelin pulloa katsellessani että onpa perus pinkki! Vaan eipä ollutkaan, en omista vastaavaa ennestään! :3

   Poista
 2. Mä sain kanssa 3 uutuutta ja niistä tulossa pian swatchit. :) Aika herkkuja nämä sunkin saamat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua jäi vähän harmittamaan kun olisin toivonut saavani sen kultaisen! :D Täytyy vielä tarkastella enemmän sen swatcheja ja luulen että se on sitten tilattava :D (Luulis että toimis leimauksissakin!)

   Poista
 3. Näyttävät kyllä näteiltä ja kesäisiltä lakoilta ♥ Mutta miulta löytyy niin paljon lähes samoja sävyjä, etten tule hommaamaan näitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin kyllä on aika paljon pinkkejä ja koralleja mutta pakko sanoa että ainakin tuo pinkki on omassa kokoelmassani aika uniikki! :)

   Poista
 4. Oi miten kivat värit! Multa puuttuu jostain syystä kokonaan tollanen purkkapinkki lakka joten tää vois olla aika hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä lämpimästi suositella, toi on ihan älyttömän ihanan värinen! :3 ♥

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥