18. heinäkuuta 2016

Neulosta ja kesäarvonnan voittaja

Hei puluset. Ensinnäkin kiitos ihan hirveästi kaikille jotka osallistuivat kesäarvontaani! Kommenteista tuli tosi hyvä mieli ja mitä ilmeisimmin palkintokin oli varsin mieluinen. :) Olen nyt arponut palkinnon voittajan ja ilmoitan hänen nimimerkkinsä tämän postauksen lopussa. ;) Tällä erää kuitenkin pääaiheena palmikkokynnet, joista olen itse asiassa haaveillut jo pidemmän aikaa, mutta en ole omistanut sopivaa leimakuviota. Tein tuossa muutama viikko sitten tilauksen Bundle Monsterille ja ujutin tilaukseen mukaan yhden minilaatan (BM-S230) jossa oli tuo ihastuttava kuvio!

Tai no eihän nuo nyt mitkään palmikot ole - enemmänkin jonkinlaista neulosta tai punosta mutta you name it! Tykkään tuosta enivei ihan kukkurana. :) Alla on KBShimmerin rusehtavan oranssi So Flmaous ja sen miljoonat pienet hologlitterihippuset. Rakastan.


Mitäs raati sanoo?

...ja nyt siihen mitä kuitenkin odotitte eniten... ARVONNAN VOITTAJA ON:

ANNI! (theyellownails@gmail...)
Onneksi olkoon! Otan sinuun yhteyttä tänään.


13 kommenttia:

 1. Yhden naisen raati on sitä mieltä, että ehdottomasti jatkoon!

  VastaaPoista
 2. Onnea Annille!

  Niin - kun kysyit niin kyllä mun piti perästä ja ajan kanssa osallistua arvontaankin, mutta en sitten ehtinytkään enää.. :D Pakko oli vain kommentoida silloin jotain tosi oleellista, ja nyt en edes muista että mitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kynnet on ihanat. Hololakat on kyllä aina niin komeina sun kuvissa!

   Poista
  2. Voi ei! :D No ensi kerralla sitten! ^_^ Ja kiitos paljon. ♥

   Poista
 3. Ai että miten upee lakkaus <3

  VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥