26. heinäkuuta 2016

Vadelmamehujäätä!

Kuumat, tai oikeastaan tukalan kuumat päivät on saanut viime aikoina tämän bloggarin aivan väsyksiin, ja siksi ei ole vähään aikaan näkynyt postauksia. Kynsiäkin olen jaksanut laittaa aika laiskanpuoleisesti, mutta tulinpa kuitenkin esittelemään teille yhdet jotka jaksoin kuumuudesta huolimatta väkertää. Olen muuten ihan tajuttoman onnekas, että asun kerrostalossa varjon puolella. Voin vain kuvitella kuinka tukalat oltavat auringon puolella on... Kyllä mä kesästä ja lämmöstä pidän, mutta liikaa on liikaa ja hikinorojen valuminen naaman lisäksi pitkin päänahkaa paksun hiusmassan alla on tunne jota en ihan liikaa arvosta. No, onneksi tänne turun suunnille on luvattu loppuviikkoa kohti vähän helpotusta. :)


Kynnet kyllä sopii tähän paahtavan kuumaan vuodenaikaan, sillä näistä tuli mieleen ihan mehujää! Arvatkaa tekeekö mieli vadelma Lipsiä... Alkuperäinen tarkoitus oli tehdä liukuvärjäys keltaisella ja pinkillä, mutta sienellä tuputellessani huomasin, että pinkki muuttuu keltaisen kanssa sekoittuessaan liian oranssiseksi, joten oli pakko muuttaa suunnitelmaa lennosta.


Päätinkin tuputella pinkkiä aika paksulti noin puoleen väliin kynttä ja jättää rajan aika suurpiirteiseksi ja näkyväksi. Eikä siitä hullumpi tullut! Seuraavaksi mietin tarttuisinko tuttuun ja turvalliseen leimaukseen vai kaivelisinko decalvarastojani. Onneksi päädyin kakkosvaihtoehtoon, ja löysin vielä BPS:n testiarkista jääneet kultaiset tarrat jotka sopivat lakkojen (China Glaze - I'll pink to that & Kiko 279) kanssa kuin nappi nenänpäähän.


Laitetaanko helteen piikkiin myös se, että unohdin mainita Sinful Colorsin Smoking Hotin, jota maalailin menemään pinkkikeltsun päälle. Tuo Jumalten glittertopperi. En tiedä mikä siinä lakassa on, sillä onhan muiltakin merkeiltä lähes vastaavia toppereita, mutta tämä yksilö se vaan on vaan ihan uskomattoman kaunis! Ehkä tähän liittyy taas se mun tapani rakastua lakkoihin joiden saatavuus on huonompi kuin about pankin päätietokoneen pääsalasanan saaminen. Pullosta on alle puolet enää jäljellä, enkä tiedä mistä saisin uuden. Möh.

Mikä mehujää on parasta?

xoxo,

18 kommenttia:

 1. Pirkan ampparijätskiääää! :D Ihanat. <3

  VastaaPoista
 2. Ai että taas niin ihanat kynnet! <3

  VastaaPoista
 3. No voi hitsin pimpulat. On kyllä niin maan perusteellisen makiat mehujäät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös vain olekin! ;) Kiva että löysit tänne. ^_^ ♥

   Poista
 4. Nää on niin pirtsakat <3. Mä en ole lakannut kynsiä moneen viikkoon. Ehkä testannut jotain yksittäistä lakkaa pikaisesti mutta mitään koristuksia ei ole jaksanut väkertää. Pistetään kuumuuden piikkiin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! :3 Oho! Aijaa! No mutta olkoon se helteen syy. 8D

   Poista
 5. Mansikka ja Päärynämehujäät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans päärynämehujää on ehkä se lempparein ♥

   Poista
 6. Ooh, ihanat<3 ampparimehujää on paras <3

  VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥