20. syyskuuta 2016

Coral me crazy

Heissan toverit! Olen taas ostanut itseni tärviölle ja rahaa on enää nuudeliin. Mutta onpahan tavaraa. Ja tavarasta mä diggaan. Laittaisin tähän peukkuhymiön jos täällä olis semmonen. Vaan eipä siitä sen enempää (paitsi ehkä tulevassa syyskuun ostosesittelypostauksessa joka ei sitten olekaan ihan pieni...), mennään tämänkertaisiin kynsiin.


Saatiin vihdoin ja viimein kimppatilaustuotteet Hypnotocilta ja mun paketti sisälsi (ihanan kynsilakkavärityskirjan lisäksi!) mm. Uber Chicin laattasetin nro 10, josta tuo epämääräinen kukkakuvio on. Tykkään siitä ihan sikana, ja olen yllättynyt kuinka hyvältä tuo mustavalkoleimaus näyttää! Keskelle tuuppasin vielä hopean glitterin legendaarisesta OPIn ISYLMista.


Pinkin lakan, Coral Me Crazyn hamstrasin Essence-hyllyltä koska saatoin tulla hieman hulluksi kaikkien uutuutuotteiden äärellä... Nimettömässä on KBShimmerin ihanainen Things that make you go bloom. Tykkäsin kyllä näistä kynsistä ihan eripaljon ja koristaa ne itse asiassa vielä tälläkin hetkellä mun nakkisormenpäitäni vaikka pientä kärkikulumaa onkin jo havaittavissa:)
Mitä sanoo raati?

xoxo,

14 kommenttia:

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥