28. syyskuuta 2016

Intiaanimaista?

Päivää niin että pätkähtää! (Antakaa anteeksi ja ymmärtäkää että mä olen turkulainen, joten Jethron tervehdykset jää päähän.. :D) Sain tosi hyvän idiksen kynsiin, ja uskokaa tai älkää niin jopa lopputuloksestakin tuli tällä kertaa mieluinen! Itse asiassa matkin itseäni noin vuoden takaisilla kynsilläni, vaihtaen vain värimaailman. Ja tietty kynsien muoto on eri. (Tähän väliin mainittakoon, että vitsi miten paljon tykkään näistä mantelikynsistä!)


Nämä kynnet olivat vielä ihan supersimppelit tehdä: Alimmaiseksi valkoinen lakka, jonka päälle sudin vain epämääräisiä kuvioita Color Clubin keltaista neonlakkaa Not So Mellow Yellowia sekä China Glazen What I like about Blue:a. Päälle leimaus Uber Chickin (plate 1-02) laatalla ja avot, valmista tuli! Ja on muuten ihan supernäyttävä lakkaus. Tykkään, vaikka itse sanonkin! Jotenkin tulee vähän sellainen intiaanimainen/unisieppari -fiilis.


Nää kynnet muuten eroaa noista omista edellisistäni siten, että tällä kertaa tein värilakoilla kuviot kynnelle ihan sen lakan oman siveltimen kanssa enkä sienellä tuputellen. Either way - toimii! Harmi että tuo Color Clubin lakka ei pääse oikein oikeuksiinsa näissä kuvissa, on meinaan livenä ihan superkirkas. Meitsi diggaa:)


xoxo,

19 kommenttia:

 1. Oooo, tosi kivat!
  Mukavan värikkäät näin alkaneen pimeän syksyn ilmoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Joo, mä en oo oikein koskaan ollut sellainen vuodenaikalakkaaja. :D Lakkaan sillä värillä millä huvittaa vaikka ikkunasta näyttäis miltä! ^_^

   Poista
 2. Nätit kynnet, tuo väriyhdikstelmä on tosi kaunis. Pitäisi hommata tuo Color Clubin lakka, kun mun kokoelmassa ei ole mitään vastaavaa, mutta ne on aika tyyriitä nykyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hanki ihmeessä! Tosin oot kyllä oikeassa, CC:n lakkoja on nykyään aika tyyris tilailla. :(

   Poista
 3. Nää piristää ihanasti, kun on niin värikkäät ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin piristää! :3 Ja on kyllä ihan oman näköisetkin. :) Kiitos kommentista sinä ihana. ♥

   Poista
 4. Ihan mahtavat! ♥ Juuri huikeat tällain keskellä syksyä, vähän piristystä pimeään iltaan :) Ja kynsien mallikin on supernätti :)

  VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥