16. joulukuuta 2016

Joulu on jo ovella


Heipä hei! Minäpoika se väkersin tämän joulun ekat teemakynnet! Olen yleensä niitä tyyppejä, jotka eivät innostu teemoista sen kummemmin, mutta joulu on kyllä semmoinen, että silloin aina pitää saada kynsille jotain kultaista ja punaista. Ja mikä olisikaan parempi lakka joulukynsiin kun Cesarsilta tilaamani CC - Three wishes? (Mainittakoon, että samassa tilauksessa tuli myös kaksi superkallista mutta ah - niin hintansa arvoista F.U.N Laquerin lakkaa... ne kaksi ihaninta joulukokoelmasta, glitterharakka kiittää. ;) Näätte sitten kun joulu on ohi, nimittäin paketoin ne avaamatta itselleni joululahjaksi! The best kind of presents, itseltä itselle!)

Blogia varten BPS:ltä saamistani leimauslaatoista valitsin tällä kertaa jouluaiheisen laatan BPX-L008 joka muuten löytyy klikkaamalla tätä linkkiä. Valitettavasti tilaus ei ehdi perille jouluksi, mutta aina kannattaa varautua ensi jouluun. ;) Muista, että saat 10% alen, kun käytät koodia STMX31. Tuo tähtikuvio jotenkin sykki mulle niin, että sitä oli pakko päästä kokeilemaan!


Oon odottanut kokonaisen vuoden, että saan taas käyttää The Viralliseksi Joululakaksi tituleeraamaani China Glazen Peppermint to be:tä, ja voi sitä tunnetta kun sain taas tarttua tuohon lakkapulloon! Ah, oli kuin olisi ystävää halannut. Rakastan tuota lakkaa!Onko jo liian myöhä vuoden
ensimmäisille joulukynsille? :D12 kommenttia:

 1. Ei ole liian myöhäistä ekoille joulukynsille, jotka ovat kauniit ja jouluisat! Jälleen kerran ilo katsella näitä sun hyvälaatuisia kynsíkuvia ja jouluisissa tunnelmissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kommentti, kiitos tuhannesti E-S <3

   Poista
 2. Ah, miten ihanaa glitteriä ja loistoa ♡ Mun virallinen joululakka on China Glazen Ruby Pumps :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta viserrä! <3 ^_^ Mullakin oli tuo Ruby Pumps jossain vaiheessa mutta myin sen sitten pois kun se ei ollut mulle ihan mieleinen:)

   Poista
 3. Kauniit kynnet. En tiennytkään, että Color Clubilla on tuommoinen lakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hmm, oliskohan tää ollu joku viime vuoden joulukokoelman lakka... mut on kyllä ihan superkaunis! Suosittelen, jos vähänkään punaisesta tykkää! :)

   Poista
 4. Hauskaa kun nyt on tullut monta postausta luettua,missä on käytetty tätä samaa leimauslaattaa. Leimauksista on kyllä moneksi,kun kaikki kynnet on ollut erilaisia ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, aijaa! Mä sitte taas en oo näynyt yhtäkään postausta missä olis ollu tää sama laatta! :'D Tosin en oo hetkeen ehtiny selaillakaan blogeja että ehkä sellainen tulee viel vastaan. ^_^

   Poista
 5. Ei kyllä oo yhtää liian myöhästä :) Vitsit mikä glitterpläjäys tuo lakka on, ai samperi kuin kauniit kynnet! <3

  VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥