6. joulukuuta 2016

Yllätyskivat

Nämä kynnet menee taas kategoriaan "yllärikivat" :D Mulla oli mielessä hieno visio, joka pissi siinä vaiheessa, kun tajusin että käyttämäni lakka ei peitä neljännelläkään kerroksella, koska on glittertopperi... No, palataan ajassa vähän taaksepäin. Mä sain toissaviikolla Kauneudenkaupalta (klik!) kaksi ihanaa lakkaa blogia varten, Champagne for Breakfastin ja Sunrise Bedtimen jotka molemmat kuuluu Breakfast at Tiffany's Holiday -kynsilakkakokoelmaan.


Olin tehnyt pitkästä aikaa kunnon kynsihuollon: siistinyt kynsinauhat, buffannut kynnen pinnan kevyesti, rasvannut ja öljynnyt kädet ja olin valmis aloittamaan lakkauksen. Olisihan se pitänyt siinä vaiheessa jo ymmärtää, että lakka ei varmasti peitä, jos se on glittertopperi... mutta kun ei suostu tämä uskomaan, ei. :D Joten neljättä kerrosta sutiessani mietin, että mitenköhän tästä selvitään enkä suostunut poistamaankaan jo lakattuja kerroksia.

Keksin että hei! Koska kynnet kuultaa vieläkin läpi enkä ole koskaan tehnyt negative space -kynsiä, minäpä tekaisen sellaiset! Nyt vaan joku kiva leima päälle ja that's it. Vaan ei menty taaskaan kuten siellä kuuluisalla saarella. Valitsin ihan vääränlaisen leiman ja lopputulos oli lähinnä suttuinen. No ei tämä nyt tästä enää pahemmaksi voi mennä, ajatteli Katri ja suti koko komeuden päälle Sunrise Bedtimea - joka muuten tuntuu olevan varsin peittävä tapaus sillä jo sillä yhdellä kerroksella se peitti mustat leimat alleen! Oh my lord... en tässä vaiheessa todellakaan halunnut antaa periksi sillä kello oli jo ties mitä ja minähän en mene nukkumaan nakukynsillä!

Äkkiä siis vaan pikakuivattava kerros päälle, ja uudet leimat samalla kuviolla mutta tällä kertaa valkoiset! (Leimauslakkana kuvassa näkyvä IsaDoran White Sails)....ja voitteko uskoa, että mä lopulta tykkäsin näistä kynsistä?! Noissa on siis päällyslakkakerrokset ja leimaukset (Creative Shop laatta numero 18) mukaan lukien 9 (YHDEKSÄN!!) kerrosta lakkaa! :D Whooot! Vaan eipä se menoa haitannut, sillä näillä kynsillä mä viihdyin useamman päivän. :D Bhahahah.

Jos haluat käydä ihastelemassa näitä lakkoja Kauneudenkaupan sivuilla, pääset niihin suoraan näistä linkeistä: Champagne for Breakfast & Sunrise...Bedtime!


Mitä te teette, kun puolessa välissä kesken lakkaamisen
huomaatte että ei tästä nyt tuu yhtään mitään? :D Heitättekö hanskat tiskiin ja mökötättekö loppupäivän
vai jatkatteko sinnikkäästi niin kauan,
että tulee hyvä? :D

* Lakat saatu pr-näytteinä
* En hyödy klikkauksista, linkit ovat vain teille avuksi
* Kerron tuotteista oman, rehellisen mielipiteeni

12 kommenttia:

 1. Minä mökötän! :D
  Nuo molemmat lakat on kyllä tosi kivannäköisiä, vähän himottaisi tilailla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mököttäminen on kyl toisaalta joskus ihan paikallaan. :'D No ne on kyllä ihanat! Ja kyllähän sä nyt kuitenkin tarvitset itsellesi jonkun joululahjan... ;)

   Poista
 2. Kivan näköiset tuli =) Jos glitteristä tahtoo peittävän niin kannattaa sienellä töpötellä kynnelle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itse asiassa mulla kävi mielessä tuo sienellä töpöttely mut sit jostain syystä en vaan tehnyt sitä. :'D Luoja tietää miksi en.

   Poista
 3. Mä mietin kans, että oisko tuo glitter kivempi meikkisienellä töpöteltynä? Ei tarvis kerrostaa :)

  Mulla pitää aina olla täysin selkee suunnitelma, kun alan lakata, koska pelkään epäonnistuvani kynsissä, jos alan lakata ilman suunnitelmaa. Jos suunnitelma ei toimi, mökötän, mut pyrin suunnitella aina niin tarkkaan, ettei mokia sattuis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kyllä pitänyt töpötellä! Mutta toisaalta kun kyseessä on topperi, niin olis pitänyt kyllä tietää jo ennen kuin edes pulloon tarttuu (kynsilakkapulloon siis! 😂), ettei se tietenkään peitä kun ei sen ole edes tarkoitus. 😀

   Mulla kyllä kans yleensä aika tarkka suunnitelma etukäteen mitä aion tehdä mutta nää on taas näitä päiviä kun kuu ja tähdet on väärässä asennossa ja mikään ei toimi :'D

   Poista
 4. Jos mulla on aikaa, jatkan niin kauan kunnes oon tyytyväinen :D mut jos ei ole aikaa niin peitän pieleen menneen lakkauksen jollain muulla lakalla tai poistan kaikki ja mökötän :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista! :'D Mullekin kyl on tuttua toi että poistaa vaan kaiken ja mököttää :'D

   Poista
 5. Jatkan sinnikkäästi loppuun asti, joka yleensä on sitten täydellinen katastrofi :D Mutta onpahan kynnet lakattuna :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki teen joskus näin ja sit vaan sisäisesti tuhisen raivosta ku on epäonnistuneet tyhmät kynnet! :'D

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥