3. maaliskuuta 2017

Kosteutusta käsille Laveralta

Tällä kertaa tulin esittelemään teille pari juttua Laveralta. Olen nyt testaillut näitä armottomasti, joten kerron teille mielipiteeni tuotteiden tehosta ja vaikutuksesta.😀 Mennäänkö pidemmittä puheitta kuviin? Mä oon aina niin hirveen huono keksimään mitään hienoja saatesanoja...😄


Sain siis valita Laveran verkkokaupasta muutaman haluamani tuotteen testattavaksi, ja valitsin käsien, kynsien ja kynsinauhojen kosteutukseen Intence Nail Creamin, sekä Intense Nail Gelin. Lisäksi sain vielä tosi nätin sävyisen luomivärinelikon.


Lavera Intense Nail Cream
Kynsienhoitovoide hellii hauraita kynsinauhoja sekä kynsiä. Sisältää luomurypäleuutetta, sekä viittä arvokasta öljyä, kuten luomuarganöljyä ja helokkiöljyä. Ravitseva voide sopii oivallisesti myös kuiville kyynär- sekä kantapäille.

Katrin tuomio: Tästä tuli kertaheitolla yksi mun suosikkituotteista! Siis ihan älyttömän ihana koostumus (aika paksua tököttiä, mutta "sulaa" iholle ikään kuin öljymäiseksi kalvoksi - rakastan sellaisia käsivoiteita!) ja karkkimainen tuoksu. Plussaa vaaleanpunaisesta väristä.😉 Olisi pitänyt kuvata tämä ennen käyttöönottoa, sillä ehdin jo klähmiä tuota sen verran, että avattuna se ei olisi ollut kovin kaunista kuvattavaa... mutta jos haluatte nähdä kuvan sisällöstä, niin esimerkiksi Nena Sofialla on siitä hyvä kuva! Ainoa miinus tuli tuotteen epäkäytännöllisyydestä: Voidetta on hankala saada purkista levitettyä kynsinauhoille ja kynsille. Tätä varten ehkä juoksevampi koostumus ja tuubipakkaus olisi kätevämpi...? Mutta annan tuon pikkuvirheen anteeksi, sillä muuten tämä on ihan älyttömän kiva, ja kosteuttaa tehokkaasti kynnet ja kynsinauhat. 4½/5




Lavera Intense Nail Gel
Syväkosteuttava geeli hoitaa sekä kynsiä että kynsinauhoja. Geeli sisältää luomu aloe veraa ja ananasuutetta sisältäviä aktiivihelmiä jotka ravitsevat tehokkaasti. Tuotetta on helppo levittää kynsille ja kynsinauhoille siveltimen avulla.

Katrin tuomio: No tykkää se. Mä olen yleensä vähän arka tällaisten kynsinauhageelien kanssa, sillä tuntuu että ne on aina sellaista öljyistä tahmaa joka ei imeydy, ja annas olla jos menet koskemaan yhtään mihinkään niillä tahmanäpeillä, niin joko a) käsi on täynnä pieniä tarttuneita roskia ja pölypalleroita tai b) tuote johon koskit on ihan öljyinen. Vaan tämäpä geeli ei sisällä öljyjä, joten niljakas ja tahmainen tunne on kokonaan poissa! Erityiskiitos vielä kivasta tuoksusta, nimittäin tuoksuherkkänä en voi sietää mitään liian ällömakeita teollisia esansseja. Tämä tuoksuu ennemminkin raikkaalta - olen haistavinani limen ja ehkä... kurkun?😯 Tuote myös ajaa asiansa kosteuttajana. 4/5




Illuminating Eyeshadow -luomivärinelikko
Metallinhohtoiset mineraaliluomivärit, jotka antavat upeaa väriloistoa! Runsaasti valoa heijastavia ja säihkyviä pigmenttejä sisältävät luomivärit ovat omiaan näyttävään silmämeikkiin. Luomivärejä voidaan käyttää kuivana tai kosteana erilaisten lopputulosten saamiseksi. Kuivana lopputulos on kevyen hohtava kun taas kosteana käytettynä lopputuloksesta saa todella intensiivisen!

Katrin tuomio: No, Katrihan rakastaa kaikkea mikä vähänkään kimaltaa joten Katri kyllä tykkää.😁 Olen ehtinyt testaamaan näitä vasta kuivana (älkää muuten kivittäkö mua swatch -kuvan laadusta, mä en ole mikään huippumeikkibloggaaja ja harvoin teen swatcheja luomiväreistä😖) ja koostumus on pieneksi miinukseksi aika kuivahko ja "pöllyävä". Toisaalta ehkä se on mun käyttöön ihan erihyvä asia, koska olen vasta aloitteleva meikkaaja, niin ei pääse tapahtumaan mitään ylilyöntejä. Väriä napeista kyllä lähtee ihan hyvin, eli pigmenttiä on, ja tätä on näppärä myös kerrostaa. Iso plussa ihan superkauniista väreistä. Pitää kokeilla tätä vielä kostealla siveltimellä.😊


Kuinka moni on testannut
Laveran tuotteita?

Mä ostin syksyllä ensimmäisen Laveran tuotteeni Citymarketista, Orange Feeling -tuoksuisen käsivoiteen ja voi pojat, että on ihana! Tuoksuu kyllä IHAN mandariinille!



5 kommenttia:

  1. Kaikki kuulostaa hyvälle ja toi paletti ihanan kimaltavalta ♡ Mä yleensä tykkään sellaisista vähän kurkuntuoksuisista tuotteista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sit kannattaa kyl ehdottomasti hankkia toi kynsinauhageeli, se on ihanan raikkaan tuoksunen! ^_^

      Poista
  2. Laveran tuotteet ❤ mä oon tosi tykästynyt niihin :) noita luomivärejä pitää kyllä testata! Ja sun swatchissa ei oo kyllä mitään vikaa mun silmään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastuin ihan sikana tohon kynsinauhavoiteeseen! ♥ Ainoo miinus tosin, et sitä on semisti hankala saada sielt purkista... Miten sä otat sitä sieltä? Onks sulla joku työkalu siihen...?
      Sit tykkään kans ihan sikana Cittarista ostamastani Laveran käsivoiteesta - tuoksuu IHAN mandariinille! ♥__♥

      Poista
  3. Voide on ihan huipputuote. Ei ole tänätalvena tarvinnut kärsiä halkeilevista sormenpäistä, mikään muu rasva ei ole auttanut. Miinusta tosiaan purkista, mut mä otan pumpulipuikolla voidetta...toimii ihan ok niin.

    VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥