3. helmikuuta 2014

Viikon ostoksia

Hellooou! Hengissä ollaan vaikka postausta ei olekaan taas hetkeen tullut. Kynsimasennusta on ilmassa sillä en tykännyt pyöreästä mallista ja leikkasin kynnet siis lyhyiksi - mutta neliöiksi. Ne on kuitenkin mulle ne omimmat. Mutta höpöhöpöt sikseen, tähän postaukseen esittelen viime aikaisia ostoksia ja saatuja juttuja.

Viime viikko oli hyvä postipäivä kun sain kaksi OPI:n kynsilakkaa testiin Kauneudenkaupasta, sekä China Glazen Sea Goddes -kokoelman neljä lakkaa kotiutui eBaysta. Lisäksi löysin Tigeristä (!!!) paketin kynsifoilioita ja Kicksistä tarttui mukaan aivan ihana Dependin minilakka; vihertävä hologlitteri!


Kuten varmasti ensimmäisenä pistää silmään, Seahorsin' around on ottanut vähän damagea, se nimittäin tuli mulle tuollaisena. :( Tosi harmi, se on muuten niiiiin kaunis lakka! Laitoin myyjälle jo viestiä ja kuvan, saa nähdä miten käy, palauttaako hän kenties rahan vai saanko uuden lakan tilalle. Pullo ei ole siis kärsinyt vaan ulkoisesti, vaan sisältökin oli aika kamalaa kuraa ja jotenkuten sain swatchattua sen vaivoin kiekolle. Kaunis se kyllä on! Lisäksi itselläni kävi pienoinen fiba kun luulin tilanneeni tuon Sand Dolla Make You Holla:n tilalle sen tummemman punaisen, mutta olinkin näköjään laittanut ostoskoriin tuon. Hmph. No, ehkä se saa silti mahdollisuuden. ;D

Yllätyin kovasti kun huomasin Tigerin kynsilakkahyllyssä kynsifolioita! Tämä neljän foliorullan setti maksoi 4e. En ole koskaan kokeillut folioita joten nappasin nämä mukaani kun edullisesti sai (ainakin suomen hinnoissa). Jännä nähdä miten nämä sitten käyttäytyy kynnellä. Paketin takana tuli vielä jonkinmoinen ohje näiden käytöstä.

Ihana vihreä (tai turkoosi?) hologlitterlakka Kicksistä! Hintaa tällä oli 4,90e joka toki on aika suolainen mutta ylläripylläri arvatkaa pystyinkö vastustamaan kiusausta kun tämä kaunokainen sieltä hyllyltä huusi nimeäni! Tätä on tällä hetkellä kynsillä (en tosin tule ottamaan näistä kuvia koska lakkasin jo lähes viikko sitten ja ovat aikamoisen kuluneet...) ja peittää kahdella kerroksella - joka sekin tuli yllätyksenä. Ihana ihana lakka!


Suuuuuuresta eBayn takakuorivalikoimasta valitsin loppujen lopuksi tämän. "Life is like a mirror, we get the best result when we smile at it". Ihanasti sanottu! Ja vieläpä ihan totta. Tämän kun muistaisi joka päivä. :)


Yhteistyökumppanini Kauneudenkauppa.fi lähetti minulle testiin kaksi OPI:n lakkaa: What Wizardy is this sekä Get Your Number. Näistä tulee oma postauksensa lähiaikoina! Kiekolle swatchattuna (ja vähäsen jo kynsillekin testattuna...) nämä ovat ihania! Etenkin GYN on aivan ihana kimalluspaukku! Myös WWIT levittyy hyvin ja kuivuu kauniiksi, mulle tulee mieleen siitä jonkinlainen... satiini? Superkauniita kumpikin!


Löytyykö teiltä jo Sea Goddesseja? ^_^

xoxo, Katri

10 kommenttia:

  1. Ihania kynsilakkoja! Ps. Kiva fontti, näyttääpäs tutulta! Oh wait, no minunhan se on. >:D
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, sinun fonttihan se, törmäsin siihen ku etsin fontteja googlesta ja päätin ladata ku se näyttää niin kivalta! :D
      Nuo kynsilakat on kyllä ihania! :)

      Poista
  2. Kivoja ostoksia :3 Tuliko tuossa foliosetissä muuten folioliima mukana? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :3 Ei ollut liimaa mukana, siinä neuvottiin että ihan kynsilakalla sais sen tarttumaan kynnelle. :)

      Poista
  3. Ooh, ompas kimaltava postaus! IHANIA kaikki<3 Ensin hankin vain kaksi lakkaa tuosta Sea Goddes kokoelmasta, nyt laitoin yhden lisää tilaukseen ja ehkä vielä yksi sitten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiii, kimalletta pitää olla! ;)
      Hihii, nuo Sea Goddessit on kyllä kivoja! Vaaleanpunainen ja sininen/turkoosi, aaaaa! <3___<3

      Poista
  4. Ihania ostoksia ja itekki huomasin ton foliosetin mutta koska entisetki testaamatta en hankkinu varastoon mutta edullinen se oli =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :) Mäkään en tosiaan oo vielä testaillu folioita mutta ehkä ne pian pääsee testiin :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Voi kiitos! Nuo on kyllä aika ihania juttuja kaikki, hihi.. :33

      Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥