19. elokuuta 2014

Violetit prinsessakynnet

Mä en kestä - miksi kaikki hokee, että nyt on syksy?! Elokuu on hei vielä kesäkuukausi! Ette pilaa tätä multa! :D Hmph. Kenen muun mielestä on vielä kesä, edes loppu -sellainen?
Yritin keksiä tuosta jotakin hienoa aasinsiltaa tämänkertaisiin kynsiin, mutta päädyin nyt vain kertoa, että tällä kertaa kynsillä on violettia - liukuvärjäyksellä!


Näistä tuli kieltämättä aika onnistuneet. Meinasin vielä leimata näiden päälle jotakin, mutta tulin siihen lopputulokseen että en halua peittää niiden kauneutta. :3 Vaaleampi violetti on uusin Gina Tricot -ostokseni, täydellisen värinen vaalea, kylmään taittava violetti creme. Lakka levittyy kauniisti ja peittää kahdella kerroksella. Miten multa puuttui kokoelmasta tämän sävyinen lakka! Aivan ihana.Tummempi lakka taas on Flormarin violetti creme, joka muuten levittyy myöskin superhyvin ja peittää jo ensimmäisellä kerroksella. Mahticreme siis sekin. Päällä kaksi kerrosta Golden Rosen Paris -kokoelman hologlittertopperia.
 


xoxo, Katri

18 kommenttia:

 1. Yksinkertaisen kaunis lakkaus :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit, liukuvärjäys toimii aina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, liukuvärjäys on aina in! Kiitos :3

   Poista
 3. Oon ihan samaa mieltä siitä, että on vielä kesä! Ärsyttää itteeki ku kaikki hokee syksyä :D Mulla ainakin on vielä kesäisiä kynsiä, ei vaan innosta syksyvärit yhtään.

  Kynnet on tosi kauniit, wau! Aivan upea liuku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakaan ei kiinnosta syksyvärit yhtään! Miks niiden pitää aina olla ruskeita, harmaita ja sinisiä - just niitä sävyjä joista mä en pidä ollenkaan! :( Onneks ihania kirkkaita lakkauksia voi tehdä vaikka keskellä talvea!

   Kiitos paljon. ♥

   Poista
 4. Ihanan väriset ♡ munki on kyllä pakko saada toi ginan lakka.
  Ja täällä meillä päin on ainaki jo niin kylmä, että ulos lähtiessä pitää laittaa takkia päälle. Ja villasukat on jo kaivettu kaapista käyttöön! Ja joo.. oon vilukissa jos on alle 15 astetta. Ja täällä tuulee mereltä kylmästi - aina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kannattaa ehdottomasti hankkia, on sen verran kaunis ja hyvin levittyvä yksilö!

   Hrrr, täälläkään ei mikään hirveän lämmin oo mutta kalenterin mukaan on vielä kesää-ää-äää! :D Mutta kieltämättä siellä on kyllä kylmä :( Ääääh!

   Poista
 5. Kauniit! Mulla on tuo sama yhdellä kerroksella peittävä Flormarin creme ja onhan se ihana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on kyllä ihana! Muutenkin kaikki yhdellä kerroksella peittävät lakat on vaan niin rakkautta. ♥

   Poista
 6. Itse en tee oikeastaan ikinä liukuvärejä, koska en osaa. Ehkä olisi korkea aika jo opetella! Sä osaat kyllä tehdä aivan ihania liukuvärejä! Niin nätit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Ja kannattaa ehdottomasti harjotella - saa näyttäviä lakkauksia suht helpolla! :) Ja jos raja jää liian näkyväksi niin glitteriä vaan päälle, se toimii aina! ;)

   Poista
 7. Kalenterista joo kun kattoo niin kesä, mutta ikkunasta näyttää syksylle... :/

  Mutta hei: ihanat kynnet!! Niillä pelastaa aina paljon ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :)

   Nojoo, kieltämättä ikkunasta katsoessa näyttää masentavan syksyiseltä.. :-(

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥