30. elokuuta 2014

Pinkkiä kes....syksyyn?

Tässä on tullut tahaton pieni tauko postailuun, sillä olen jälleen kerran ollut tosi kipeänä. Nyt onneksi olo on alkanut taas hieman kohentua (ennen seuraavaa vaivaa...) joten tulin esittelemään uusimmat kynnet. Halusin nakeilleni jotakin pinkkiä ja nappasin hyllystä Gina Tricotin Azalea Pinkin, joka on muuten erittäin hyvin käyttäytyvä pinkki cremelakka. Yhdellä kerroksella saattaisi jo peittää mutta pientä raidoittumista on havaittavissa, joten toinen kerros on tarpeen. Päällyslakka tasoittaa.

Ruutukuvio on leimaus laatasta DRK-A ja päällimmäisenä on kuukadecalit jotka oli muuten ehkä huonoiten käyttäytyvät decalit joita olen koskaan käyttänyt! Ei tahtonut ollenkaan irrota taustapaperista ja kun vihdoin irtosti niin jämähti kynnelle tasan juuri siihen kohtaan mihin sen ensimmäisenä läiskäsi. Äh!

Lakkaatteko te kynsiänne vuodenajan mukaan?

xoxo, Katri

18 kommenttia:

 1. Mä oon koittanu vähän lakata vuodenajan mukaan, mutta tuntuu että näytti ulkona miltä hyvänsä mun kynnet on vihreät.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet! :) Mä harvemmin lakkaan kynsiä vuodenajan mukaan, toki kesällä tekee mieli tosi kesäisiä lakkauksia, mutta teen niitä kyllä talvellakin. Tämä johtuu varmaan suurimmaksi osaksi siitä, etten juuri syty tummille kynsilakoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3
   Mulla on ihan sama homma - tummat kynsilakat ei vaan jotenkin ole mun juttu! Lisäksi mulla on niin vaalea iho että tummat kynsilakat korostaa sitä entisestään. Dislike!

   Poista
 3. Upeat lakkaukset! Ai että!
  Mää lakkaan kynsiä oman huvituksen, en muun mukaan... :D

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit. :) Mä oon kanssa nyt ollut tosi kipee. :( Heti kun yksi vaiva lähtee, niin seuraava tulee.. Ei oikeasti jaksa enään... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani ♥
   Voi ei, sinäkin taas.. :( Tää on kyllä niin väärin! Onneks meillä on toistemme vertaistuki. ♥ Kyllä me jaksetaan!!

   Poista
 5. Ihana lakkaus :) <3
  Ite lakkaan toisinaan vuodenaikojen mukaan. Eniten tulee lakattua joulunaikaan teeman mukaisia kynsiä, mutta muuloin lakkaan juuri sellaisia kuin tekee mieli :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvinen ^_^
   Rupesin miettimään niin itse asiassa mäkin lakkailen jouluisin aika paljon teeman mukaan mutta muuten menee kyllä ihan fiiliksen mukaan :)

   Poista
 6. ihanat kynnet ♥ niin kauniit!

  VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥