20. syyskuuta 2014

Nude Pink

Kuten otsikostakin voi päätellä, halusin kynsille jotakin hemppistä ja vaaleaa. Olen ihan rakastunut kaikenlaisiin pitsikuvioihin kynsillä ja harmittelen etten itse omista yhtäkään pitsi -leimauslaattaa. (Ostoslistalle taas täytettä siis...) Valitsin kuitenkin DRK-A -laatasta kuvion joka oli lähimpänä mielikuvaani ja tällaiset kynnet rakentelin sen pohjalta.


Käytetyt lakat:

Gina Tricot - Candy Peach
Gina Tricot - Nude Pink
GOSH - Frosted Silver
Konad - valkoinen (leimauksissa)
Päällyslakka


Nämä voisin nähdä myös jonkinlaisina hääkynsinä. ^.^

xoxo, Katri

20 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! ♡
  Nämä sun kuvat on aina niin upeita, enkä muista ootko koskaan kertonut millä tai missä otat kynsikuvat, niin sen haluaisin tietää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Roosa! ♡
   Voih - olen imarreltu! :3 Hassua kun joku muukin on joskus kysynyt miten otan kynsikuvani ja ei siinä oo kyllä mitään ihmeellisiä kikkoja käytetty. :D Ei mulla ole edes lightboksia! :D Mulla on siis valkoinen kartonki aina kynsikuvien taustana (joskus myös musta joka tosin kuvissa näyttää aina tumman siniseltä -__-) ja kohdistan vaan lampun kynsiäni kohti ja RÄPS! :D Kuinka simppeliä ^-^

   Poista
 2. Ihanat lakkaukset taas ^_^.
  Heeeeiii, hääkynsistä puheen ollen :D.
  Jos haluat tylsänä hetkenä eräälle rock-henkiselle morsiamelle antaa jotain inspiraatiota kynsien suhteen, niin ois kiva nähdä jotain lakkausta tai mikä ettei vaikka useampiakin ;D.
  Tuo hopea sävy ois ainakin yksi kiva vaihtoehto :D.
  (Ja siis hyvin suurella todennäköisyydellä päädyn vain kirkkaaseen kestolakkaukseen, kun en halua noita mun kauheita käsiä/kynsiä/sormia korostaa yhtään enempää :p. Mutta ainahan saa haaveilla? :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mussu ♡
   Uuuuu, täytyy katsoa jos tässä jossain vaiheessa saisi ideaa esimerkiksi hopeisiin tai muuten vain rokahtaviin kynsiin. :) Ainoa vain että mä en oikein viihdy tumman sävyisissä kynsissä eli luulen että sellaisia ei tulla näkemään. :P Mutta jos oikein innostun tekemään ja kokeilemaan niin kerron sitten kyllä! ;)
   Kirkas kestolakkaus on myös hyvä idea, tosin kyllä sullakin kauniit kädet on ja kynnethän toisi niihin vain lisäkoristusta! ♡

   Poista
 3. Ihanat kynnet! Kyllä tämmöset upeat skittletet miellyttää silmää aina :) ♡

  VastaaPoista
 4. Tykkään ja paljon! Pitäis ite hommaa kans tuo Ginan Candy.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :3 Kannattaa ihmeessä hankkia! Ginanssa kun se on vähän sitä että jos vähänkin joku lakka kiinnostaa niin kannattaa hankkia se HETI ennen kuin se taas poistuu valikoimasta eikä sitä saa enää mistään.. -__- Paitsi tietty jos netistä tilaa :)

   Poista
 5. Oikein kauniit. :) Tuo hiekkalakka sopii niin hyvin yhteen kaikkien noiden kanssa. :)

  VastaaPoista
 6. Aivan älyttömän upeat kynnet! ^_^

  VastaaPoista
 7. oii, aivan ihanat <3 sun kuvat on tosi hyvälaatuisia ja kirkkaita !

  VastaaPoista
 8. Oih, nämä on aivan ihanat ^_^

  VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥